login |

Hírkedd – Master of None 3. évad!

2021. 01. 12. 09:08 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Jelenleg ezek a sorozatok érkeznek hetiben a hazai Netflix-re és Amazon-ra, az amerikai sugárzással egy időben. (Ugye a platformok a vásárolt cuccokat szinte mindig évados premierként adják ki.)
 • Premier: The Pembrokeshire Murders S1, A Little Late With Lilly Singh S2, All American Stories S1, Street Outlaws S17, Street Outlaws: Mega Cash Days S1, Ty Breaker S1, Straight Up Steve Austin S2, American Experience S33, Bradley Walsh And Son Breaking Dad S3, UFO Witness S1, Undercover Chef S1, Paramedics on Scene S2 + Finálé: Pawn Stars S18
 • Új a magyar Amazon Prime-on: American Gods 3. évad
 • Új a magyar felirat a Netflix-en: Sons of Anarchy 4. évad
 • Magyar premier – Jocky Tv: 01.16 Gyilkosságok Franciaországban (Meurtres à… / Murder in…) 6. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 01.25 A keselyű három napja (Condor) 2. évad
 • A Bob Hearts Abishola szinkronhangjai.
 • A Warner azt tervezi, hogy minden bemutatás előtt álló DC-s film kapcsán tervbe fognak venni HBO Max-os tévésorozatos spinoffokat.
 • A Netflix berendelte a Master of None 3. évadját. Mindez még nem hivatalos, de a sajtóinfók elég biztosnak mutatják, ezért sem kérdőjellel írnám, hiszen jó pár konkrétumról van szó, többek között arról, hogy már tavaly tavasszal forgatni kezdtek Londonban, illetve arról is írtak, hogy kik szerepelnek benne.
 • Új sorozat: cím nélküli többkamerás komédia – ABC, készítő: Chris Lloyd és Vali Chandrasekaran, főszerelők: Alec Baldwin és Kelsey Grammer, három férfiról, akik huszonévesen lakótársak voltak, de az egójuk miatt külön váltak útjaik. Sok évvel később újra egyesülnek, hogy tegyenek még egy próbát a vágyott életük elérésére.
 • Az HBO nagyfőnöke szerint nem a House of The Dragon lesz az egyetlen Game of Thrones-spinoff, úgy véli, hogy a fantasy dráma világa végtelen kiaknázásra váró potenciállal rendelkezik.
 • Nagyot igazolt az izraeli The X Factor. Simon Cowell lesz ott zsűritag.
 • Az NBC pilotszkriptet rendelt be egy komédiához, ami Chris Wylde Dadholes című websorozata alapján készülne.
 • A Slasher 4. évadjának Ian Carpenter lesz a showrunnerje.
 • A The Expanse hatodik évadja a hatodik könyvet fogja letudni, vagyis a többi kötet nem kap sorozatos feldolgozás. Egyelőre.
 • A Netflix után az HBO Max is levette David Chappelle kérésére a The Chappelle Show epizódjait.
 • Az Amazon Prime Video Olaszországra megszerezte 2021/22-től 3 évre a foci Bajnokok Ligája 16 topmeccsének, valamint az UEFA Szuperkupa közvetítési jogát.
 • Amerikában 2020-ban a The Office töltötte a legtöbb napot a Netflix napi sorozatos top10-es listáján. A második legtöbbet a Cocomelon című babasorozat, ami a YouTube-on is elérhető – előbbi 178, utóbbi 104 napot. További helyezettek top10-es tanyázás alapján: The Queen’s Gambit, Tiger King és Ozark. Nálunk, mondanom sem kell, hogy a La Casa de Papel volt a király, ami április első napja óta top10-es. Sőt, pár nap kivételével top5-ös volt.
 • Karanténforgatás: Decemberben az Impeachment: American Crime Story forgatása is idő előtt állt le 1-es zónás pozitív teszt miatt.
 • A FOX 02.14-én folytatja új animációs sorozatát, a The Great North-ot.
 • A Facebook Watch berendelte a 9 Months With Courteney Cox 3. évadját.
 • A Ted Lasso készítői és szereplői beszélnek a sorozat feelgoodságáról.
 • Hannah Zeile (Kate) beszél a This Is Us legutóbbi részéről. És KJ Steinberg, a sorozat írója is nyilatkozott.
 • Vendégszerep: Ben Radcliffe – Anatomy of a Scandal (visszatérő), Eva Noblezada, Alex Brightman, Frank Wood – Law & Order: Special Victims Unit,
 • Állandó szerep: Michael Stuhlbarg – Dopesick (Hulu), Naomi Scott – Anatomy of a Scandal (Netflix)
 • Interjú: Martin Kove + még egy (Kreese – Cobra Kai), Dafne Keen (Lyra – His Dark Materials), Otto Farrant (Alex – Alex Rider), Lady Whistledown (Bridgerton),
 • A TeenNick nyitóműsorrendje hétköznap: 04:15, 06:00 Big Time Rush, 06:50, 11:45, 15:40, 19:25, 02:45 V, mint Viktória, 07:40, 12:25, 17:20, 20:00, 21:05 A Thunderman család, 08:35, 14:30, 22:20 Rocksuli, 09:25, 14:00 Game Shakers, 10:15, 22:45 iCarly, 13:15, 16:30 Noob csapat, 15:15 Sam és Cat, 17:45 Tinikémek, 18:10 Hunter Street – Kölykök póráz nélkül, 19:00 Egy csipetnyi bűvölet, 21:35 Instant anyu, 00:25 Kenan és Kel, 02:00 True Jackson, VP + péntekenként 21:05 Sok hűhó + hétvégén ugyanezek más sorrendben, kivéve: szombat 08:10 Varázslatos holmik irodája.
 • Pilotszkript: Space – TBS, készítő: Hilary Winston, rendező: Nick Stoller, egy szakítás előtt álló párról, akik úgy kapnak alkalmat a kapcsolatuk tisztázására, hogy másik párok testébe kerülnek, amolyan Quantum Leap-szerűen.
 • Új sorozat: Graf Spee – brazil, 6 rész, készítő: ??, rendező: Cesar Charlone, a II. világháború legemlékezetesebb tengeri ütközete, a River Plate-i csata alatt zajló emberi dráma valós események alapján, hét nap becsület, szeretet és pokol története, amikor három brit cirkáló 1939-ben megtámadta a leggyorsabb és legmodernebb német csatahajót, ami megtépázva Uruguay partjainál kötött ki.
 • Below Deck: Galley Talk címmel kibeszélő műsor indult a Bravo-n a Below Deck-franchise-hoz.
 • Újabb game show került berendelésre az amerikai országos csatornákon. A FOX-ra érkezik nemsokára a Cherries Wild, aminek Jason Biggs lesz a műsorvezetője. A Pepsi által szponzorált játékban az egymás ellen versenyző kétfős csapatoknak popkult kérdésekre kell válaszolniuk valami félkarú rablós táblát manipulálva, hogy a részek végén ha nagy szerencséjük van, akkor a The Wall mintájára egy nagy kereket megforgatva akár 250 ezer dollárt is nyerhessenek.

11 hozzászólás Ne habozz!

Flanker - 2021. 01. 12. 09:57

“Az Amazon Prime Video megszerezte 2021/22-től 3 évre a foci Bajnokok Ligája 16 topmeccsének, valamint az UEFA Szuperkupa közvetítési jogát.”

Az egész világra? Európára is? Mit jelent a 16 topmeccs pontosan?

Flanker - 2021. 01. 12. 10:03

“a II. világháború legemlékezetesebb tengeri ütközete,”

A Bismarc elsüllyesztése szerintem emlékezetesebb a világ számára :)

“a leggyorsabb és legmodernebb német csatahajót” =>
” Ezen lényegében új hajótípust a németek hivatalosan 1940 februárjáig a Panzerschiff (kb. páncélos hajó) megjelöléssel illették, ezt követően pedig nehézcirkálókként sorolták be őket. A britek viszonylag kis méretük, gyenge páncélzatuk, ugyanakkor ehhez mérten erős fegyverzetük után a „zsebcsatahajó” (pocket battleship) megnevezéssel illették.”

“ami megtépázva Uruguay partjainál kötött ki.”
Na pont ez a sztori egyik legerősebb eleme: semmi se indokolta a kikötést, a hajó sérülései elhanyagolhatóak voltak.
akit érdekel és tldr formában elspoilerezné magának:
https://htenger.blog.hu/2020/11/29/a_la_plata-i_csata

winnie - 2021. 01. 12. 10:03

ehh, csak az olasz piacra vonatkozik, köszi. azt hittem, hogy valami globálisabb streaming deal.

(a másikat passzolom, ott csak interpretáltam, a dél-amerikaiak biztosan elfogultak:)

vbalazs91 - 2021. 01. 12. 10:46

BL: Gondolom, a legjobb 16-ra vonatkozik, vagyis a nyolcaddöntőktől.

tvolker4 - 2021. 01. 12. 11:58

Amazon BL téma:

Így, hogy csak az olasz piac, annyira nem lényeges, de egyébként rákeresve én úgy értelmezem a cikkeket, hogy szerdánként 1 meccset vettek, az első választás jogával (top pick). Mint ahogy most az M4 működik, csak nekik keddre és szerdára is megvan az 1-1 meccs, amit elsőként választhatnak, a Spílernek pedig marad a többi.

Szóval elvileg a teljes szezonban közvetítenek majd szerdánként 1 meccset (valószínűleg olasz csapatok mérkőzéseit a nagyobb nézettség reményében), meg majd gondolom a (hétvégi) döntőt is adhatják a végén :)

winnie - 2021. 01. 12. 12:13

alapból azt mondanám, hogy az egész egyébként előremutató lehet a nem annyira közeli jövőre nézve, hátha majd nyitnak, de tény, hogy az amazonnak az olasz kiemelt piacnak számít, több saját gyártást is bemutattak onnan tavasszal.

Goku90 - 2021. 01. 12. 14:52

Szerintem idővel rengeteg piacon ez lesz a helyzet sportközvetítések terén, kíváncsi vagyok a Netflix mikor száll be a buliba. Tvolker4 jól írta egyébként, a 16 meccs így jön ki és amíg lesz olasz csapat versenyben gondolom végig olyan meccs lesz képernyőn.

Korosifb - 2021. 01. 12. 23:47

Na ma láttam egy érdekes listát.Amerikában a The Office sorozatot nézték messze a legtöbbet de inkább számomra ami a fura hogy az első 3 helyen mind vásárolt tartalom van.Az Ozarkra őszintén nem számítottam hogy a streaming originalok között első.A Lucifer és a Korona 2. 3. helye annyira nem meglepő.Mondjuk az meg számomra szintén meglepő hogy a Sex Education nem fért be a 10-be.

winnie - 2021. 01. 13. 07:53

Korosifb: ha linkeled, mire gondolsz, akkor tudok konkrétan válaszolni, de a legtöbb lista, ami megjelenik, az kamu – vagy félreérthető és nem interpretálható nézettségként. mert az biztos, hogy az ozark nem lehet semmilyen összevetésben első, és a korona sem. illetve az igaz, hogy az ozark töltötte a több évados sorozatok közül a legtöbb időt amerikában a napi top10-ben, de a netflix annak még kommunikált is nézettséget, és messze elmarad a legnézettebb sorozatok számaitól. (a korona pedig sosem volt igazán nagy siker.) (a nem egy 50-60 milliós adathoz képest az ozark és a korona 20+ milliós első hónapos bepróbálási adattal szerepelt idén a Netflix által kiadott hivatalos adatok szerint)


ami a hírben általam írt office-os szeletre vonatkozik (ha ugyanarra gondolsz, akkor) ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy azt nézték a legtöbbet (illetve legtöbben), mert ugye a mennyiségeket nem látni, ld. 1. egymilliárd perc, 2. százezer perc, 3. 1000 perc.

egyszerűen (szerintem) itt az örökzöld jelenségről van szó. egy örökzöld egy évben több ideig top10-es, mint a legtöbb premiersorozat, mert utóbbiak jönnek, 14-30 napot fent vannak, és mennek. szóval egy narcos több ideig volt listás, mint mondjuk a barbarians, de erről még utóbbit nézték többen, hiszen míg a narcos minden héten hoz ugyanannyi (de nem sok) nézőt, a barbarianst rövid ideig mindenki nézte, utána meg “senki”. és ugye a netflix olyan sorozatokat próbál vásárolni, amik örökzöldek lehetnek.

itthon is a legtöbb top10-es helyet szerző sorozatok között ott a witcher, de nyilván a nézettsége egyik héten sem volt kiemelkedő, csak azért lehetett ötödik, mert akkor épp nem volt sok újonc magas számokkal.

Korosifb - 2021. 01. 13. 10:37
winnie - 2021. 01. 13. 10:46

igen, közben megtaláltam.

sajnos ezek becsapós listák, nem nagyon van közük a valósághoz, mert a Nielsen csak Amerikát és csak tévés megtekintéseket mér, ráadásul csak egy szűk kört vizsgálva. plusz az is torzítja a listákat, hogy valamiből hány perc áll rendelkezésre.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz