login |

Hírszerda

2021. 01. 13. 09:24 - Írta: winnie

22 hozzászólás | kategória: hírek

 • Ezek a saját gyártású sorozatok nem elérhetőek a hazai Netflix, Amazon Prime Video és HBO GO felületén.
 • Mai magyar premier: Noob csapat 2. évad + Netflix: Éjszakai vadász: Hajsza egy sorozatgyilkos után 1. évad
 • Premier: Two-Sentence Horror Stories S2, The Resident S4 (vendégblogger?), Prodigal Son S2, Survivalists S1 (téli), Unpolished S2, Mark Kermode’s Secrets of Cinema S3, Death in Bollywood S1, Port Protection S6, 24 Hours In A And E S23, Untold Australia S5, Ultimate Supercar S1 + Finálé: The Haves and Have Nots S8 (téli), Finding Your Roots S6, Life Below Zero S14, Mighty Cruise Ships S3, Dallas Cowboys Cheerleaders: Making The Team S15
 • Teljes évados premier: Everyone Is Doing Great S1 (Hulu), Night Stalker: The Hunt For A Serial Killer S1 (Netflix)
 • Magyar premier – Duna: 01.27 Belgravia (Belgravia) 1. évad
 • Magyar premier – Netflix: 02.05 H (Hache) 2. évad
 • Némi műsorváltozás: Az Epic Drama 01.28-án kezdi el adni Babilon Berlin (Babylon Berlin) 3. évadját, ami itthon HBO-premier volt.
 • A Powers szinkronhangjai.
 • Pár hónapja írtunk arról, hogy egy színész elszólása alapján feltételezhetően lesz Loki 2. évad, és most egy hírben ezt kvázi meg is erősítették (mindenféle feltételes mód nélkül), miszerint most is zajlik a szezon fejlesztése, ergó igény van rá a platform részéről.
 • A WandaVision esetében a részek alatt reklámok is lesznek. Mármint nem a Disney+ kezd el reklámozni, hanem a retró szitkomos körítés közepette azokkal is megtámogatják az illúziót, és természetesen lesz jelentőségük is.
 • A WandaVision két epizóddal fog debütálni a héten a Disney+-on, és utána hetiben jelentkezik majd.
 • Pilotszkript: Dial M For Murder – csatorna nélkül (gyártó: MGM/UA Television), évaados antológia, készítő: Michael Mitnick, executive producer: Terence Winter, főszereplő-exec. producer: Alicia Vikander – Frederick Knott színdarabja alapján (Gyilkosság telefonhívásra címmel több film is készült belőle. Az antológia jelleget a klasszikus thriller történetek női szemszögből való tálalása fogja adni. Az első szezon alapjául szolgáló eredetiben egy visszavonult sportoló rájön, hogy megcsalja őt a felesége, ezért felbérel valakit, hogy megölje őt, azonban a terv visszafele sül el, és a nő megöli a bérgyilkost.
 • David E. Kelley, a Big Little Lies készítője megszólalt az esetleges 3. évad kapcsán, és elmondta, hogy most nem lehet megcsinálni, mert mindenki elfoglalt, de később… talán.
 • Az országos csatornák elkezdték végső döntéseiket meghozni a 2020/21-re tervezett sorozattervek kapcsán – ami leforgott, az sorozatberendelésre vár, míg a legtöbb projekt 2021/22-re vár pilotberendelésre:
  • az ABC passzolta a Harlem’s Kitchen-t (a gyártó megpróbált továbbadni, de nem jött össze), a Work Wife és a Triage pilotja leforgott, a National Park Service és az Acts of Crime pedig nemsokára pilotberendelést kaphat. A Lucy Liu-s Kids Matter Now pilotja végül nem lett leforgatva ősszel és Liu állítólag vállal felkéréseket, így jó eséllyel annyi a projetknek. Az Adopted ismételt pilotberendelésre vár.
  • a CBS leforgatta a Ghosts és Wilde Things (korábban: Big Bad Wolfes) pilotját, amik döntésre várnak, a Good Sam februárban forog, a Ways & Means januárban, a Welcome To Georgia (anno cím nélküli Kingsbury-komédia volt) márciusban, a Jury Duty pedig pilotberendelésre vár, akárcsak az Out The Door.
  • a FOX elkezdte forgatni a Big Leap-et, ami leállt és csak februárban folytatódik, amikor kezdik még pár pilot (The Cleaning Lady, Blood Relative, The ‘Goonies’ Reenactment project, Pivoting) forgatását. És azonnali sorozatberendelésre van esélye az Our Kind of People-nek és a Country Music Dynasty-nek.
  • az NBC-nél a La Brea nemsokára sorozatberendelést kaphat, akárcsak az American Auto és a Grand Crew, a Night School ugye passzolásra került, az Ordinary Joe és a Langdon még megkaphatja a sorozatberendelést a kész pilot után. Van pár cím, ami ugyancsak kérdéses: At That Age, Echo, Crazy for You, Jefferies, Someone Out There – ezek közül csak az At That Age tartotta meg szereplőit, a többit adott esetben újra kell castingolni.
  • a CW esetében a Maverick és a The Lost Boys esélyes arra, hogy ismételt pilotberendelést kapjon.
 • UPDATE: A fenti kapcsán pont éjszaka jött a hír, hogy az NBC berendelte sorozatnak a fent említett La Brea / American Auto / Grand Crew-triót.
 • 2020 legjobb sorozatai a Thrillist szerint.
 • Skandináviában a Viaplay digitális platform felületén el fog indulni a Starzplay.
 • A Mr. Mayor 2017 óta a legnézettebb NBC-s komédiapremiert produkálta, persze vakok között volt a király, de akkor is.
 • Craig William Macneill rendezi az I Know What You Did Last Summer pilotját.
 • Monique Samuels kiszállt a The Real Housewives of Potomac-ből.
 • Karanténforgatás: A Colin in Black & White stábjában 9 pozitív tesztet produkáltak, de ettől még a forgatás el fog kezdődni januárban.
 • A Good Trouble 3. évadja 02.17-én kezd a Freeform-on.
 • A Nickelodeon berendelte az Unfiltered 2. évadját.
 • Simon McNabb, a Murdoch Mysteries évadnyitójának írója beszél a részről.
 • A The Challenge 36. évadjának első, második és harmadik kiesője nyilatkozik.
 • Vendégszerep: Camille Guaty – The Rookie (visszatérő), Meghan Leathers, Candice – Kevin Can F*** Himself (visszatérő),
 • Állandó szerep: Tonya Pinkins – Women of the Movement (ABC – Niecy Nash helyett), Amy Ryan – Only Murders in the Building (Hulu)
 • Interjú: Vella Lovell (Mikaela – Mr. Mayor), James Purefoy (Philippe de Clermont – A Discovery of Witches), Jane Levy (Zoey – Zoey’s Extraordinary Playlist), Pat Sajak (a Celebrity Wheel of Fortune műsorvezetője),
 • A közelgő lokalizáció jele lehet, hogy az Amazon Prime Video áttért itthon a forintban való számlázásra. Elvileg havi 6 euró a díj, de most a levélben 899 forintot említenek, ami a fél éves 3 eurós, kedvezményes időszak ára lehetett. Lehet, hogy újraindították a meglévő előfizetőknek a kedvezményt? Vagy csökkentették a díjat? Vagy csak némi gebasz van? Mindegy, a lényeg, hogy forintban számláznak.
 • Új sorozat: Squish – HBO Max, animációs, készítő: ?? – Jennifer L. Holm képregénye alapján, az amőbák lenyűgöző világáról, két jóbarát kalandjairól, akik baktériumok, vírusok, gombák és a társadalmi túlélés támasztotta akadályok között navigálnak.
 • Pilotszkript: FanGirl – csatorna nélkül (gyártó: Blonde Mamba), komédia, készítő: Ellie Monahan, Will Ropp és Jacqueline Toboni – Jen Welter élete alapján, aki az első női edző volt az NFL-ben. Amolyan Broad City-Friday Night Lights mixnek írják le, a középpontban két jó barát focirajongó lesz, akik események abszurd sorozata révén a Michigan egyetem amerikai focicsapatának segédedzői lesznek. A történet során pedig olyan témákat mutatnak be, mint a feminizmus, egyenlőség és rajongótábor, hiszen mégiscsak egy férfiak által dominált sportról van szó, ahol meg kell küzdeni azért, hogy egy nőt többnek lássanak egy fangirlnél.
 • Január végén érkezik az Amazon Prime Video-ra a Great Escapists, amiben Richard Hammond és Troy Bellici egy (szimulált) hajótörés után kell, hogy egy lakatlan szigeten kezdjen valamit magával. Ehhez pedig a szigeten és a hajóroncson található alkatrészeket használhatják csak. Azt írják, hogy ‘exotic wonderland’ sül ki az egészből.
 • Aaron Rodgers is vendégműsorvezető lesz a Jeopardy!-ben.

22 hozzászólás Ne habozz!

Franky - 2021. 01. 13. 09:30

A ‘Powers’-nek hàny része van?
Mert vhol 10db van ,vhol meg 20 …
Nem ismerem a sorozatot ,de belenèzek ..ilyen szuperhősös ,nem?

winnie - 2021. 01. 13. 09:35

Van második szezonja, ahogy innen kiderül: https://www.sorozatjunkie.hu/tag/powers/

Szóval a 20 lehet az igaz.

GYV - 2021. 01. 13. 09:37

Daredevil – 2. évad, február 3, M2

Diapolo - 2021. 01. 13. 09:49

Winnie, a Coyoteról lesz írás esetleg? Vagy még sorakoznak bent írások és azért nem jött? :)

winnie - 2021. 01. 13. 09:51

megkérdezem humant, és kora délután válaszolni fog ide. de ha lesz, akkor is csak pilot szerintem.

Diapolo - 2021. 01. 13. 09:58

köszi! az Amazon egyébként újraindította a próbaidőszakot is miután magyarra váltottam a számlázást. Valamint ez az üzenet jött: ” By signing up, you agreed to the Prime Video Terms of Use and authorized us to charge the specified card or another available card on file after your 7 day free trial. Your Prime Video membership continues until cancelled for HUF 899/month. “

Franky - 2021. 01. 13. 09:59

GYV!
Esetleg nem tudod más sorozatokat nem tervez az M2?
Gondolok itt Jssica Jones , Luke Cage, Iron fist meg a Defenders..

Meg esetleg vki nem tudja hogy A holnap legendái sorozat krzis részéhez meg tudták szerezni a szinkronhangokat vagy megint más lesz mint a Batwomannél? Elég sok mindenkinek más volt pl :Barry

GYV - 2021. 01. 13. 10:16

Franky: nem tudom, nem kérdeztem efelől. Viszont mivel mind az 5 sorozat esetében ugyanaz a forgalmazó, ezért gyanítom, hogy a teljes kollekciót megszerezték.

A holnap legendáiban szinte biztos, hogy marad mindenki. A Batwomannél közrejátszhatott, hogy más volt a sorozat megrendelője, a szinkronrendezője és a közös szereplők hangjait már kiosztotta másokra. Viszont így is volt igyekezet, hogy a megszokott hangon szólaltassák meg a crossover szereplőit.

Obi - 2021. 01. 13. 10:23

Bízok benne hogy az M2 leadja a The Punisher sorozatot is?..?

Kissur - 2021. 01. 13. 10:55

Vajon könnyebben bólintanak rá a csatornák most olyan sorozatberendelésekre, amiknek már le van forgatva a pilot epizódja? Csak mert ott már megvan a stáb, nem sok külsős van, tesztelések is vannak. Míg egy új sorozatnál új emberek találkoznak, nagyobb lehet a kockázat.

winnie - 2021. 01. 13. 11:04

inkább csak hamarabb. nem hiszem, hogy ez számítana, lesznek most is pilotberendelések friss projektekből, talán több is, mint a tavalyiakból.

Franky - 2021. 01. 13. 11:16

Esetleg vmi hír hogy hol folytatódik a The walking dead ?
Èn úgy olvastam hogy AMC ,de gondolom mèg nem biztos…

Mèg egy kèrdès :tudjuk màr mikor folytatódik a Fear the walking dead?

Enzo - 2021. 01. 13. 11:18

NBC berendelések:
A La Brea-nak örülök, az Echo-nak és a Langdonnak meg szurkolok. A Debris-vel mi van amúgy? A legutóbbi itteni poszt szerint elkészült a pilot és majd egyszer jön, nem is tudni róla semmi közelebbit?

más téma:
legyen plz hétidézete poszt, több mint 1 hónapos a legutóbbi °-°

winnie - 2021. 01. 13. 11:39

enzo: a debris sorozatberendelést kapott, gondolom midseason vagy nyári premierdátuma lesz.

Enzo - 2021. 01. 13. 11:54

Köszi!
(idén végre talán fogok 1-nél több országos sorozatot nézni? :D)

dr. Béla - 2021. 01. 13. 12:31

Vass Gábor halálára: végre nem egy hangon fog megszólalni ezentúl 500 színész.

heidfeld - 2021. 01. 13. 13:41

Felfoghatatlan veszteség Vass Gábor János halála.
Tengernyi szinkronszerep fűződik hozzá. Sokáig tudnám sorolni. Elsőként, Pukkandúr legnagyobb mondata ugrik be: ” Ha nem szeretném ennyire a bűnözést, talán fel is hagynák vele!”
Ebédidőben megnéztem vele a “Szárporté”-interjút. 16. perc után, szinkronnal kapcsolatos dolgokról, nagyon érdekes gondolatait osztotta meg.
Nagyon fog hiányozni, Művész úr! Nyugodjék békében!

Deny - 2021. 01. 13. 14:00

Basszus, ez szíven ütött. :( Annyira ikonikus hangja volt Vass Gábornak. Nagyon nagy űrt hagy maga után. Nyugodjon békében!

dexike3 - 2021. 01. 13. 14:10

biztosan volt már az Euphoria/Eufória különkiadás társírója Hunter Schafer (alias Jules).
legalább is a posztja szerint:
https://www.instagram.com/p/CJ9LSJQrz8x/

juhaszvik - 2021. 01. 13. 14:26

közszolgálati szőrszálhasogatás – az oldalsáv tetején lévő szöveg Többlet Névelő Elégtelenségben szenved:
“Jó a volt végül a Chris Rock-évad?”

human - 2021. 01. 13. 15:11

Diapolo: lesz egy, de az évad maga vihető

speranza - 2021. 01. 13. 16:32

Vass Gábor az egyetlen olyan magyar színész, akitől valaha autogramot kértem, még gimnazistaként, a Madách Színház egyik előadása után. Imádtam a hangját. R.I.P.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz