login |

SNL: Kate McKinnon

2021. 01. 13. 18:13 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: video,

– Kate…, Kate, are you okay?
– Obviously not.

A Saturday Night Live visszatért a stúdióba az őszi évadnyitójára a tavaszi virtuális epizódok után, és a Weekend Update-szegmensben Kate McKinnon (talán az ünnepi alkalom miatti elfogódottsága okán) nem csak kiesett egy kicsit a szerepéből élő adásban (Colin Jost is), hanem el is kezdett beszélni a nézőkhöz.

Nem olvastam utána, hogy így volt megírva vagy rögtönzött, de remek pillanata volt az évadnyitónak. Tovább mögött a videó, amiben McKinnon orvosként járványt szakért, és 2:40-től a leolvadás.

2 hozzászólás Ne habozz!

Samott - 2021. 01. 13. 19:08

Nagyon utalom amikor ferfinak oltoztetik… a Rudy Giuliani figuraja visszataszito. Tudom hogy ez a cel, de bakker…

Amugy az eddig utolso, karacsonyi epizodban megint volt joke swap: https://www.youtube.com/watch?v=TGmuMMTP5IM (az utolso kulonosen kegyetlen lett :D)

Dregnarr1 - 2021. 01. 13. 20:20

Tudják, hogy a nézők azokat a jeleneteket szeretik a legjobban, ahol eltérnek a jelenet fősodrától, úgyhogy szándékosan úgy írják meg a legtöbbet, vagy csak mondják nekik, hogy hozzátok ki valahogy.

Kb. mint a Gálvölgyi-show anno itthon, mikor a végén már nem volt kedvük se jelenetzárót írni, úgyhogy szándékosan szétszedték hülyeségbe a jelenetet.

Persze SNL-nél senkit nem érdekel, nevetés akkor is van, főleg ha klasszikus szereplőkről van szó.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz