login |

Hírcsütörtök – Death in Paradise 11-12. évad!

2021. 01. 14. 09:10 - Írta: winnie

17 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Csak a szokásos időszakos emlékeztető: az HBO Max nem ugyanaz, mint az HBO, csak a nevük hasonló. Előbbi szolgáltatáson valóban megtalálható az utóbbi (és más Warner-csatornák) kínálata, de ugyanúgy gyártanak saját sorozatokat, amikkel nem az HBO-s prémium kategóriát lövik be maguknak.
 • Premier: Search Party S4 (3 rész!), Call Your Mother S1, Married At First Sight S12, Full Frontal with Samantha Bee S6, Fight for First Excel Esports S1, NOVA S48, Australia Remastered Wild Treasures S3 + Finálé: Trafficked with Mariana Van Zeller S1
 • Teljes évados premier: The Event S1 (HBO Max),
 • Magyar premier – Galaxy4: 01.24 Kisvárosi gyilkosságok (Midsomer Murders) 21. évad
 • Magyar premier – TV2: 2021 Egyszer volt Budán Bödör Gáspár 1. évad (folytatás)
 • Az Epic Drama 02.03-án elkezdi adni A fehér királyné (The White Queen) című sorozatot, ami itthon HBO-premier volt.
 • Írtuk pár hónapja, hogy a Disney+ kapni fog egy hatodik menüpontot is,a Star-t (ez általában integrálva lesz, de lesz, ahol külön szolgálatásként jön), ami révén (végre?) korhatáros sorozatokat is kínálhat. És a több száz érkező címből párat már be is jelentettek: 24, Lost, How I Met Your Mohther, Desperate Housewives, Prison Break, The X-Files, Atlanta, black-ish, Big Sky, Love, Victor.
 • A Netflix felépítette pár év alatt a majd egy évre előre teljes bizonyossággal tervezhető programszerkezetét, erre most a vírus miatt egyre előrébb hoznak sorozatpremiereket és évadkezdéseket, valamint évadokat kényszerülnek kettészedni, hogy ne szoruljanak meg (ld. a Lupin, a The Idhun Chronicles vagy a Mr. Iglesias 5 részes “szezonjai”) – persze még így is lefeleződtek a premierjeik. Ezt annak kapcsán írom, hogy bár nem találtam a Lupin berendelése kapcsán epizódszámot, de csak nem 5 részes az évad. UPDATE: Igen, 10 részes a szezon.
 • Superstore-spinoffot tervez az NBC. Aminek a középpontjában Cheyenne és Bo lenne, azaz Nichole Sakura and Johnny Pemberton. Készítő: Bridget Kyle és Vicky Luu. Egyelőre csak pilotszkript-berendelés van. A történet a párról szólna, ahogy nagy álmaikat próbálják összhangba hozni az amerikai munkásosztálybeli családok rögvalóságával.
 • Napi “kirúgás”: a The Bachelor évadnyitójában kikockázták az adásban a sajótanyagokban még mutogatott vibrátort – kép.
 • A WandaVision Disney+-os korhatára TV-PG lett.
 • A WandaVision első (és egyetlen?) évadja 9 részes lesz.
 • Lena Waithe (Denise) vissza fog térni a Master of None 3. évadjára.
 • Az NBC pilotszkriptet rendelt be egy családi komédiához, ami Nyle DeMarco élete alapján készülne. (Az America’s Next Top Model-ből és a Dancing With The Stars-ból is ismert modell/színész/aktivista siket, és természetesen a sorozat is egy több generációs, nem halló családról szólna.)
 • Annyira nem követem a Star Trek: Discovery-t, így csak most, kvázi a 4. évadjában vettem észre a Ready Room-ot, ami afféle kibeszélő a Star Trek-sorozatokhoz a Facebook-on. A Discovery S2, a Picard és a Lower Decks után természetesen és 3. évad is kap Ready Room-epizódokat (Wil Wheaton műsorvezetésével). A 3×12-ről Jonathan Frakes-szel beszélt (itt van az epizód), a 3×13-ről Sonequa Martin-Green, Michelle Paradise és Olatunde Osunsanmi (itt az epizód), előtte Doug Jones és Janet Kidder, előttük pedig Michelle Yeoh volt a vendég.
 • Elvileg csak Amerikában, de 01.22-én felkerül a Pop TV által kukázott Flack az Amazon Prime Video-ra, és ezt a 2. évad is fogja idővel követni.
 • A RuPaul’s Drag Race 13. évadja a franchise történetének legnézettebb epizódja lett 1,3M nézőval (18-49: 0.7) – oké, ez annak köszönhető, hogy VH1 olyan csatornákon is adta, mint a CW, MTV, MTV2, PopTV és Logo. Csak a VH1-on 525e (18-49: 0.4) volt a nézettség, a CW 478e-t adott hozzá.
 • Neil Punsalan lett az A Little Late with Lilly Singh showrunnerje a 2. évadra. Aliyah Silverstein helyére érkezett.
 • Karanténforgatás: Két napi vetélkedő, a Price Is Right és a Let’s Make a Deal meghosszabbította téli szünetét, és hó végéig nem folytatódnak a frgatásaik.
 • A Punky Brewster felélesztése/folytatása, azaz 5. évadja 02.25-én kerül fel a Peacock-ra.
 • A BBC berendelte a Death in Paradise 11. és 12. évadját.
 • Berendelésre került a Canada’s Drag Race 2. évadja.
 • Kevin Abbott, a Last Man Standing showrunnerje beszél az évadnyitóról és a 9×02-ről.
 • Katherine McNamara (Julie) beszél a The Stand – 1×04-ről.
 • Vendégszerep: Lamon Archey, GG Townson – All American (visszatérők), Gabrielle Ryan – Debris (visszatérők),
 • Állandó szerep: Daniel Francis – Stay Close (Netflix), Naomi Ackie – Master of None S3,
 • Interjú: Steven Cree (Gallowglass – A Discovery of Witches), a The Masked Dancer múlt heti kiesője, Ricky Whittle (Shadow Moon – American Gods), Michael Hirst (a Vikings készítője),
 • A TV2 Mindent tudni akarok címmel indít új, ismeretterjesztő magazint 01.16-án Ambrus Ádám műsorvezetésével. A szinopszis: “Tudjuk-e, hogyan készülnek a körülöttünk lévő hétköznapi tárgyak? Hogyan készül a tejes doboz? Vagy a WC-ülőke, egy autó szélvédője, az íróasztal? A sorozat ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ. Megnézzük, hogyan és mitől működnek különböző eszközeink.”
 • Meghalt Vass Gábor.
 • Pilotszkript: LA Ultra – Freeform, készítő: Dennis Saldua, fekete komédia modern, neo noir stílusban egy színésznő rejtélyes eltűnéséről, és egy elég valószerűtlen los angeles-i párosról, akik megpróbálják őt megtalálni, a fénydublőréről és a díszlet biztonsági őréről. Az egyre kaotikusabb nyomozás a duót a város szürreális énjével ismerteti meg, miközben sötét összeesküvést tárnak fel, mely a legmagasabb helyekre ér fel.
 • Új sorozat: UFOs – francia, készítő: Clémence Dargent és Martin Douaire, rendező: Antony Cordier, könnyed, rejtélyközpontú dramedy a 70-es évek Franciaországából a francia Űr Ügynökség munkájáról, akik azonosítatlan jelenségeknek járnak utána.
 • Az Amazon Studios megvásárolta QCode podcastjének, a The Left Right Game-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. Az egyik executive producer Tessa Thompson lenne. A történet egy idealista újságíróról szól, aki azzal próbál ismertségre szert tenni, hogy pár paranormális kutatót követ, akik egy látszólag ártatlan tevékenységet űznek, aminek a neve Bal/Jobb játék. Utazása során azonban a természetfölötti világában köt ki, amit sem ő, sem az expedíció többi tagja nem tud kezelni. Sem túlélni.
 • Utólag is érdekes lehet a rajongóknak, akikhez nem jutott el a hír, hogy a Facebook Watch elindított egy dokus sorozatot Cardi Tries____ címmel, amiben Cardi B különféle tőle egyébként távol eső dolgokat próbál ki, mint balett, tűzoltás, tanárkodás, extrém kaszkadőr vezetés vagy kosárlabda. A balettos rész pl. itt érhető el.
 • A TikTok-os főzősztár, Eitan Bernath csatlakozott a The Drew Barrymore Show-hoz, mint kulináris közreműködő.

17 hozzászólás Ne habozz!

Laci - 2021. 01. 14. 09:21

Arról tudni, hogy ha bejön Magyarországra az HBO max, akkor az HBO go megszűnik vagy marad tovább?

winnie - 2021. 01. 14. 09:35

nekünk ennyi infónk van egyelőre: https://www.sorozatjunkie.hu/2020/12/04/2021-ben-magyarorszagon-is-elindulhat-az-hbo-max/

lehet, hogy még az hbo sem tudja itthon, hogy mi lesz, de hátha valaki más, mert én is kíváncsi vagyok.

Kati néni - 2021. 01. 14. 09:39

Szegény Vass Gábor, azért neki nagyon karakteres volt a hangja, ezt a mély orgánumot nem igazán tudja más színész. RIP.

Egyébként a magyar szinkronban és úgy eleve a magyar férfiak egyre magasabb hangon beszélnek.

Deny - 2021. 01. 14. 09:42

A francia wikipédia további 5 részt jelöl még a Lupinhoz a második felvonásra. Biztos, hogy nem csak 5 rész volt az évad, hiszen akkor nem hiszem, hogy a “finálé” végén jelezték volna a Part 2 érkezését.

winnie - 2021. 01. 14. 09:46

deny: köszi, akkor jól sejtettem, csak nem mertem biztosra írni. (ugyanez az Idhun Chronicles esetében is igaz lehet, mert nyilván nem az S1 premierje után készült el a következő 5 rész, ha meg igen, akkor nem a mostani folytatás után azonnal derült ki, hogy kasza a sorozat.)

Kissur - 2021. 01. 14. 09:51

Kati néni: Ezt én is észrevettem. Vagy ha vannak is mélyebb hangok, ők nem színészek. De kevés már a karakteres hang.

winnie - 2021. 01. 14. 09:57

Kertész Péter power!

Cole - 2021. 01. 14. 10:21

Vass Gábor nyugodjon békében. :(

Amúgy a Lupin 2. évad jövőre fog jönni vagy még idén?

Lehet készülni, hogy a How I Met Your Mohther és a Prison Break is le fog majd kerülni a netflixről, ha itthon is lesz ez a Star szolgáltatás, ha elindul májusban a Disney+.

winnie - 2021. 01. 14. 10:53

az első évad folytatása – nem tudni, de nyilván idén jön, hiszen azért szedték ketté, hogy több premierjük lehessen. jövőre jó eséllyel már a valódi második szezonnal akarnak tervezni.

Cole - 2021. 01. 14. 10:55

Köszi, igen első évad folytatásra gondoltam.

Shannen - 2021. 01. 14. 11:17

Egy tök jó cikk minden MCU-szűz WandaVision nézőnek arról, amit érdemes lehet előljáróban tudni a két karakterről.

https://www.vanityfair.com/hollywood/2021/01/wandavision-everything-you-need-to-know-beginners-guide?utm_brand=vf&utm_social-type=owned&utm_source=facebook&utm_medium=social&mbid=social_facebook

Nekem mindenképp hasznos volt, mert érdekel a sorozat de össz-vissz 2 MCU filmet láttam és egyikben sem szerepeltek ők.

Stewie - 2021. 01. 14. 11:34

Honnan lehet biztosan tudni, hogy idén fog folytatódni a Bödörék, és ha igen, az az első évad folytatása lesz, vagy 2.évad?

kiskiraly - 2021. 01. 14. 12:26

Tévés médiacégek piaci részesedése a bevételeik alapján Európában, 2020

https://www.mediaplaynews.com/netflix-becomes-no-2-tv-group-in-europe-in-revenue/

1. Comcast 12% (hozzájuk tartozik a Sky)
2. Netflix 6.1%
3. ARD 5.7%
4. BBC 4.2%
5. Canal+ Group 3.2%
6. France Television 2.8%
7. Vodafone 2.7%
8. RTL Group 2.6%

rary - 2021. 01. 14. 15:39

Sajnálnám ha lekerülne a Prison Break a Netflix-ről, most kezdtem el újból nézni. :/

Desmond Wallace - 2021. 01. 14. 16:42

Magyar szentekről készül animációs sorozat.
3 epizód már biztos.
Szent István
Szent László
Szent Margit
Bemutató 2022-ben.

https://hajonaplo.ma/aktualis/szentekrol-keszul-a-legujabb-rajzfilm.html

gromit - 2021. 01. 14. 22:00

Death in Paradise:
én cseppet megijedtem, amikor az idei előzetest először láttam, h esetleg vmi búcsúszezonra készülnek, de nem, csak jubilálnak, és lesz folytatás :)

(és évadnyitós cikk is lesz, de tényleg :) )

kiskiraly - 2021. 01. 14. 22:27

Bujdosó Bori (újságíróból lett scriptes, jelenleg egy napi magyar sorozaton dolgozik)
https://magyar.film.hu/filmhu/magazin/interju-bujdoso-bori-scriptes-naplovezeto.html

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz