login |

13 hozzászólás Ne habozz!

csb - 2021. 01. 15. 13:22

Ejnye..:D Az utolsó előtti kép nem kattintható :(

soliduss - 2021. 01. 15. 13:26

Nagyon kiváncsi leszek a kritikára. Nem lesz egy egyszerű darab. Az eredeti story megvan….kiváncsi vagyok ,hogy rugják majd be a 4. fázist.

winnie - 2021. 01. 15. 13:33

újoncként reménykedtem, de egyelőre nem nagyon érdekel, mert ha érdekelne egy 50-es évekbeli szitkom, akkor néznék 50-es évekbeli szitkomokat. (pont ezért nem kötött le az sem, amikor A+-os színészgárdával eljátszották élőben két 70-es évekbeli normal lear-komédia epizódját, mert 70-es évek. az élő aspektus mondjuk ott érdekes volt.) az a pár másodperc vagy jelenetke, ami jelezte, hogy “ho-hó, valami van”, meg csak pár másodperc volt. szóval az 1×02 nagy része nem is érdekelt, de nyilván nem én vagyok a közönség, és ha jól eltalálják, hogy a rajongót hány percig érdekli ez az alaphelyzet a sokasodó jelekkel, és valamilyen szinten kedveli a karaktereket, akkor szerintem minden további nélkül élvezni fogja őket még ilyen körítésben is. nekem, mivel a karakteraspektus kiesett, már másodjára sem volt túl vicces az, hogy rájátszanak a képességeikre, illetve kerülik, hogy lelepleződjenek, vagy elszólják magukat. de nyilván nem is röhögősen viccesek akarnak az ismert panelek bedobásával.

winnie - 2021. 01. 15. 13:34

csb: DONEZ!

Necridus - 2021. 01. 15. 13:43

Nem olvastam a képregényeket, túl vagyok másfél részen, sejtem, mi a lényege a sztorinak, de azért elég furcsa még nekem is ez az egész, aki eléggé benne van az MCU-ban és a Marvel Comics-ban. Na de majd a kritikánál bővebben.

A poszterek egyébként nekem nagyon bejönnek, de kiemelném a tévéseken a bal felső sarkot, az tuti nem véletlen ;)

winnie - 2021. 01. 15. 14:21

Tovább fűzve a gondolatmenetemet, miszerint hol a határ: van határ? bármeddig elnéznénk két marvel karaktert stílusparódiában? vagy csak akkor, ha “van valami”. mert ha bármikor, akkor gyerünk, csinálni pár sorozatot pár karakterrel, még úgy is, ha nincs “van valami”. és ebben nincs cinizmus, mert tényleg érdekel a dolog. (amellett, hogy le a kalappal a sorozat koncepciója előtt.)

Mate4182 - 2021. 01. 15. 14:40

Az elso 2 resz valoban erdekes..
A Sword-os utalasok sok kerdest felvetnek mar 2 resz utan is (foleg a masodik vege utan)
Ami nekem baromira bejott eddig az mondjuk egy igencsak apro reszlet, a belerakott reklam blokkok. A Stark fele pirito meg a Hydras karora reklamokra gondolok.

Necridus - 2021. 01. 15. 15:06

winnie:

Én nagyon tudok rajongani karakterekért, sorozatokért, tulajdonképpen mindenért, de azért nem lépek át a “vak fan” kategóriába, ami már negatív (a szememben). Nyilván az én hozzáállásom sok közül egy, de azt gondolom, hogy úgy, ahogy nálam is, a legtöbbeknél van határ (nyilván vannak az “azért is megnézem” nézők meg a “rossz, de hát mégiscsak ott a kedvenc színésznőm/színészem” nézők, mint pl egy Riverdale esetében). Hiába imádom Wandát, a színésznőt, az MCU-t, ha valami sz*r, akkor az sz*r, és ha ez egy olyan sorozat lenne, ami tényleg csak a sitcomos dolgokat dobálná a két karakterrel benne úgy, hogy egyébként nem is azok a karakterek vannak a szemünk előtt, mert abszolút nem hasonlítanak az eddig megismert énjeikre, csak a külsejük meg az erejük ugyanaz, akkor kukáznám. Hiába Ők vannak ott, ha nem azt hozza, amit én élveznék, nem tartok ki mellette. Szóval kell az a “valami”.

(Az Arrow S4-nél éreztem először ezt, amikor kinyírták *spoilert*, akkor kaszáltam is, és csak a következő évad elején próbáltam újra, mert meggyőzött a comic-con előzetes. De ott is az volt, hogy hiába imádtam a sorozatot, ha kiveszik belőle a “valami”, akkor nem nézem tovább.)

Itt még kb két részt adnék ugyanebben a stílusban, és kukáznám, mert nekem ez az ’50-es évekbeli humor (“humor”?) nem fekszik annyira, hiába van benne Wanda meg Vision. Nem rajtuk van a hangsúly, hanem a stílusparódián. De a második rész azért már behozott olyan elemeket, amik sejtetik, hogy lesz ez jobb.

Samott - 2021. 01. 15. 17:00

Telexen irtak hozza egy eleg hosszu es reszletes kepbehozo cikket, de kb minden harmadik szavat ertem csak: https://telex.hu/szorakozas/2021/01/14/miert-pont-egy-voros-boszorkany-es-egy-sarga-robot-inditja-be-a-marvel-tortenetenek-uj-fejezetet :)

jesustomer - 2021. 01. 15. 19:56

Mate4182: mi volt a sword utalás?

jukare - 2021. 01. 15. 20:13

“Mate4182: mi volt a sword utalás?”
A helikopteren a kard szimbóleum.

jukare - 2021. 01. 15. 20:24

“Mate4182: mi volt a sword utalás?”
Az első rész végén, bal oldali monitor, jobb alsó sarka, valamint a második rész végén, a csatornából kimászó méhész ruháján volt még egy logo.

Mate4182 - 2021. 01. 15. 22:29

jukare – pontosan :)
Sot a ,,mehesz”miatt nekem egybol az ugrott be hogy Sam L Jacksonhoz hasonloan ok is lehetnek vmi urhajon, aztan epp benezett vmi karbantarto

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz