login |

Délelőtti videó 6.: Real Time with Bill Maher

2021. 01. 15. 12:40 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: talkshow, video,

You can’t cancel the truth.

Nem csak John Oliver-je van az HBO-nak, hanem egy Bill Maher-je is, aki eléggé megmondóember immáron 19 éve – manapság két nappal a Last Week Tonight előtt. Itthonra valamiért nem vette meg Maher beszélgetős, eléggé politikus műsorát az HBO, aminek az új szezonja a tovább mögötti előzetest kapta.

5 hozzászólás Ne habozz!

Diapolo - 2021. 01. 15. 12:57

Az elfogultság beszél belőlem tuti, de sokkal jobb, mint John Oliver. Nagyon sajnálom, hogy nem vette meg az HBO és hetente vadászni kell. Vagyis inkább azt sajnálom, hogy az ő stílusát nem mutatják be, szerintem nagyon sokan szeretnék, és ez az a műsor, amit mindenkinek kötelezővé tennék, kíváncsi vagyok, hogy mivel indít, lesz témája a közelmúlt alapján, az tuti. 4-5 éve találtam rá – nektek köszönhetően – és azóta, ha nem is minden héten, de szinte mindig követem, nagyon kéne egy ilyen műsor itthonra is, mármint a magyar aktualitásokra építkezve.

Diapolo - 2021. 01. 15. 13:00

Bocsi a dupláért, de a végén ugrott be, hogy az HBO Max hozhat változást? Elképzelhető, hogy például egy ilyen műsorral bővítse a palettát itthon is?

JKJ - 2021. 01. 15. 14:43

Diapolo. John Oliver azért lett sikeres, mert frissített a Maher stíluson. Maher már 30 éve ugyanazt mondja. Viccesnek vicces, de ennyi idő alatt már aktívan változtathatott volna a problémákon. Ráadásul folyton hangoztatja, hogy nem érti miért akarna valaki gyereket, amikor Ő nem akar. Mintha nem az Ő esete lenne a kivétel… Emiatt maradt többé-kevésbé a háttérben. Ő már nem is fog változni.

optimus_prime - 2021. 01. 16. 18:20

Maher szerintem már erősen az oké boomer szint régóta. Régen néztem de mindig egy talponállóban bűzölgő és vitatkozó lecsúszott értelmiségi jut ma már csak az eszembe róla. Szerintem rengeteg embernek vállalhatatlan már a baloldalon is .Gondoljuk csak a durvábbnál durvább botrányaira:
– kitalálta hogy szerinte azért voltak eddig fekete barátnői ,mert a fehér nők frigidek
– mivel ő szuper liberális ezért úgy gondolta hogy használhatja a “nigger” szót szabadon /jó nagy pofára esés lett a vége/
– közismerten hisz több összeesküvés elméletbe ,pl: híres oltásellenes /megint nagyon hálás téma ugye?/
– turbó keresztény és muszlim ellenes ,rengeteg kritikát kapott a muzulmán közösségek bírálatáért ,illetve amerikai külpolitika gúnyolásárt /pl :Szíria polgárhaburú vonatkozásában egyértelműen Assadot és politikáját támogatta többször is/ szóval napestig lehetne sorolni… John Oliver azért messze felkészültebb és könnyebben fogyasztható szerintem… Kár volt ismét elővenni… Bocs ha valakinek a kedvence …

CrM - 2021. 01. 18. 16:02

Én Olivert és Mahert is nézem, de nem értem az összehasonlítgatást, mert teljesen más jellegű műsorokról és megközelítésekről van szó.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz