login |

Filmet nézünk: Bad Trip

2021. 01. 18. 17:50 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: ajánló, kampány, mozifilm, video,

Eric. Andre. Poszter, trailer, ennyi? Régi elmaradásról van szó, muszáj írnunk róla.

A filmet bár moziba szánták (kíváncsi lettem volna, hogy hoz-e pénzt, bár nyilván a költségvetése minimális volt), végül a Netflix vásárolta meg a forgalmazási jogokat – azok után, hogy véletlenül(?) felkerült rövid időre tavaly tavasszal az Amazon Prime Video-ra. (Ennek köszönhetően a Filmbuzin van írás róla, szerintem 8/10 volt, de az általános reakciók alapján sajnos sok Andre-rajongó csalódott.)

A premier dátumát még nem tudni, maga a film pedig olyasmi, mint a Bad Grandpa, ami ugye a Jackass-spinoff volt.

Az Ugratások filmje (ez a magyar cím) úgy néz ki, hogy szkeccseket fűznek fel egy történetre, amikre az átlagnép reagál, mivel rejtett kamerákkal veszik fel ezeket az őrültségeket, hogy a végén mondhatni összeálljon az egész egy filmmé. Avagy párszor olyan lesz, mint a The Eric Andre Show elszállt utcai poénjai, közben meg átszelik az országot egy road movie narratívája révén.

A plakát alatt ott az előzetes. Szereplőknél nem is mondtam, hogy bár Hannibal Burress nem tűnik fel, viszont Lil Rel Howery és Tiffany Haddish igen.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz