login |

Latin Amerika a Netflixen: Daughter From Another Mother / Madre Solo Hay Dos

2021. 01. 20. 14:50 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: ajánló, kampány, video, ,

A Netflixen Anya csak egy van? címmel vált elérhetővé ma ez a mexikói sorozat, ami sokak félelmére építi az alapjait.

A hivatalos tartalom:

Miután két nő rájön, hogy a babáikat a születésükkor összecserélték, kitalálják, hogyan alkalmazkodjanak új életükhöz: alakítanak egy közös — és fura — családot.

A tovább mögött, a plakát alatt előzetes. Szereplők: Ludwika Paleta, Paulina Goto, Martin Altomaro.

3 hozzászólás Ne habozz!

Kati néni - 2021. 01. 20. 22:44

Na, majd szűkösebb napon belenézünk.

Ludwika Paleta és a testvére egész jó színésznők, lengyelek Mexikóban. Berlinben futottam a testvérével össze pár évvel ezelőtt, alig hittem el, hogy az Dominika, tök aranyosan válaszolt a három percünk alatt a kérdéseimre, meséltem neki, hogy a Megveszem ezt a nőt! után a második mexikói teleregény Magyarszágon (1992) a Körhinta volt, Ludwikával a főszerepben és amikor a Paula és Paulinában először láttam Dominikát kb. 7 évvel később, azt hittem, hogy a körhintás Maria Joaquinát nem a húga, hanem ő játszotta (ugye nem volt még internet).

Zoli - 2021. 02. 13. 04:56

Végignéztem, és viszonylag hamar túlléptem a szürreális alaphelyzeten. (Nem magán az összecserélésen, hanem az azt követő eseménysorozat kapcsán, illetve azon, hogy Mexikóvárosban járunk, mégis, mintha a Barátok köztet látnám: valahogy mindenki mindenkit ismer, egymás múltjából előkerülnek ugyanazok az arcok).

De: amint ezen túllépten, egy iszonyatosan vájos, időnként tényleg szívbemarkolóan drámai sorozatot láttam, amiben teljesen váratlanul visítva tudtam felröhögni.

A 7. rész a kedvencem: ott minden a helyére került és azon nevettem talán a legtöbbet.

Mindenképp ajánlom, nem váltja meg a világot de szórakoztat és picit el is gondolkodtat, ha nem akadunk fent minden apróságon. Bízom abban, lesz 2. évad…

winnie - 2021. 02. 13. 07:28

ó!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz