login |

Délelőtti videó 1.: Euphoria: Special Episode Part 2: F–k Anyone Who’s Not a Sea Blob

2021. 01. 20. 10:05 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: video,

Szép cím, a lényeg, hogy az 1. és 2. Euphoria-évad között forgatott különkiadások közül a második előzetese van a tovább mögött – a zseniális elsőről már írtunk kritikát. A Part Jules karakterére fog koncentrálni.

Az HBO Max megint bejelentette, hogy az HBO-s tévés premier előtt elérhetővé teszi a részt, így joggal hihetjük, hogy mint decemberben, most is meglesz a pénteki magyar premier, amit majd hétfőn fog követni a tévés bemutató, de erről még nincs hivatalos megerősítésünk.

3 hozzászólás Ne habozz!

dexike3 - 2021. 01. 20. 12:21

huhhh. köszi az infót, akkor reménykedünk, hogy pénteken egy újabb különleges darabját láthatjuk az Euphoriának. az előzetes alapján ez más vonalon lehet maradandó alkotás, mint a Rue-s rész.

dexike3 - 2021. 01. 23. 10:41

valmaennyire olyan volt amire számítottam. az volt a baj, hogy túl magasra tette a mércét Rue. emiatt sajnos “csalódás” lett.

BPanna - 2021. 01. 24. 22:04

Nekem ez a rész jobban tetszik,mert szerintem jobban belelátunk a múltat felidéző jelenetek miatt,meg hogy mégis vizuálisan mi játszódott le Jules fejében. Ez a képzelet-valóság közötti átmenet,nagyon jó lett. Valaki esetleg tudja mikor kezdődik kb a 2.évad?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz