login |

Felkerült a netre az Odabenn pilotja

2021. 01. 21. 19:30 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: hazai termék, hírek, video, websorozat,

Pár napja írtuk, hogy 01.21-én lesz a premierje egy új magyar sci-fi sorozatnak – ami hangjáték. Na, erre most sor került, a nyitány már elérhető a Spotify, az iTunes, a SoundCloud és a YouTube felületein. Nemsokára mi is írunk róla kritikát, de persze addig is lehet véleményezni. Akár azt is, hogy maga a műfaj mennyire fekszik, ha audiovizuális sorozatokhoz vagyunk szokva.

A callistóról származó Athias édesapjával, Xavierrel érkezik a kalandparkként működő Földre, ám az ott-tartózkodásuk viszonylag hamar hirtelen fordulatot vesz, így mindent meg kell tenniük, hogy túléljenek a kegyetlen törzsekkel és vérszomjas abszorbokkal teli kék bolygón.

A tovább mögött meg is lehet hallgatni.

3 hozzászólás Ne habozz!

Scat - 2021. 01. 21. 19:40

No, könyvjelzőbe is raktam, a héten majd meghallgatom.

speranza - 2021. 01. 21. 20:06

Tetszett. :)
Annak ellenére is élveztem, hogy a posztapokaliptikus világban játszódó sci-fik általában az érdeklődési listám legeslegalján, valahol a zombik és az animék között helyezkednek el.
Érdekes a történet, és a régi, recsegő-ropogó hangfelvételekhez szokott, harcedzett füleimnek felüdülés volt a kiváló hangminőség. A színészek és az effektek is nagyon jók. Így elsőre egyedül Peller Anna hangját ismertem fel, jót vigyorogtam az antréján. A cselekmény kicsit brutális, de izgalmas. :)

csicseri - 2021. 01. 21. 23:12

Jó lett, a hangok huh-én se tudtam elsőre kik-kicsoda.
Látom magam előtt a történetet- él bennem egy kép milyen lenne filmbe/sorozatba.
Tetszik, junkie szavazásra ha megmarad a minősége, nálam felkerül a listára:-)))))

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz