login |

Megjött az élőszereplős Winx Club

2021. 01. 22. 13:15 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: Európa is létezik, kampány,

Reménykedtem, de sajnos a Netflix-en 16+-os korhatár-besorolást kapott a Fate: The Winx Saga (mondjuk főleg a nyelvezet miatt), így azok nem nagyon nézhetik, akik az alapot szolgáló animáció jelenlegi rajongói, pedig szinkronos premier volt. Fura, hogy a teljes előzetes kiadására csak pár napja került sor (komolyan érdekelne olykor a Netflix marketinges döntéseinek háttere), és sokáig a plakátot sem tudtuk kirakni.

12 hozzászólás Ne habozz!

Florabell - 2021. 01. 22. 14:15

Ez inkább a már felnőtt rajongóknak készült.Én személyszerint nagyon örültem egy ilyen komolyabb adaptációnak,mert az alapsorozatból már kinőttem, a karakterek, meg a világ viszont hiányoztak. Nekem így egy rész után eddig tetszik, bár sok minden változott és bizonyos karakterek hiányoznak. Leginkább talán a boszorkányok, hiszen egy teljes iskolát hagytak ki a háromból. Meg Techna még nagyon hiányzik. Az animációban ugye a kezdetektől része volt ő is a csapatnak. Azért kíváncsi lennék, hogy előzetes érzelmi kötődés és háttértudás nélkül vajon milyen hatást kelt a sorozat.

winnie - 2021. 01. 22. 14:19

hát, mellett sajnos teljesen elment, szóval örülök is, hogy elvileg nem én írom a kritikát róla. de aki szereti a műfajt, annak akkor is bejöhet, ha szűz még ebben a világban.

Gellcsi - 2021. 01. 22. 14:51

Lesz benne Icy, Darcy, Stormy? Mert ők voltak a legjobbak az animációban. :D

Florabell - 2021. 01. 22. 23:23

Hát ez a 6 rész gyorsan elment. Korántsem volt hibátlan, de az érzelmek, a karakterek jók voltak. Eve Best nagyot alakított Faragonda szerepében. A cselekmény elég kiszámítható volt, de az utolsó epizód hozta azt az igazi Winx Club hatást, és a befejezés egy egészen váratlan új helyzetet teremtetett. Mondhatni a 2.évad garantáltan érdekfeszítőbb lenne, mint az első volt. Kérdés, hogy berendelik-e.

Mano01 - 2021. 01. 23. 09:24

Biztosan berendelik a második évadot, szerintem hatalmas sikere van. Ahogy láttam több közösségi felületen is, sokan egyhuzamban ledaráltuk, kérdezősködtünk a második évadról, de ezen kívül is rengetegen tervezik még megnézni, rengeteg rajongói oldal indult. Sok potenciál van benne, én egy 6 évadot simán végignéznék belőle.

Evike - 2021. 01. 23. 10:47

Szerintem is nagyon jó sorozat csak ajánlani tudom mindenkinek szívesen néznèm mèg tovább akár èn is6 évadon át

winnie - 2021. 01. 23. 12:55

Mano01: nincs ilyen, hogy biztos. mármint nem hiszem, hogy gond lenne a berendeléssel, de ha az ember echo chamberben van, akkor hajlamos a felerősített zajt valódi zajnak értékelni, holott a “sok” ilyenkor, akár 100, akár 10 ezer, akár 1 milliót jelent (amennyi kommentet nem is lehet fogyasztani), az semmit nem jelent a netflix elvárásaihoz képest. sok sikeres és annak vélt sorozat szűnt már meg az első évad után.

nemsokára kijönnek a pénteki nézettségi toplisták, amikből lehet valóságnak megfelelően is ítélni. itthon például érdekes lesz látni, hogy le tudja-e taszítani a bridgertont az első helyről (én ezt várom), illetve azt is, hogy hány országban lesz első, illetve hogy szerepel.

FabricLeila - 2021. 01. 23. 13:07

Számomra is az utolsó rész adta meg a lökést, az igazi Winxt.
A kialakult párosoknak én kifejezetten örültem,azonban nem gondoltam volna hogy a két főszereplő között ilyen nehéz lesz látnom az on-screen kémiát.
Pedig minden elismerésem a színészekhez, mert nagyon jól játszották a szerepeket!

Különösen Danny! 👀

winnie - 2021. 01. 23. 13:27

sikerült az első helyen nyitnia itthon.

Wanheda - 2021. 01. 23. 18:47

Mekkorát ment ez a film! :-) Az első rész uán azt gondoltam: Óatyaég egy 7983. Legacies szintű baromság. De hát mondom mégiscask varázsolnak, meg Netflixes, nem is volt dolgom, megnézem a mások részt, aztán a döntök. A második rész már nagyon izgalmas volt, a 4.-nél már félig lerágtam a karom, annyira teljesen belefeledkeztem és izgultam, meg elképesztő sok kérdés volt, a végére meg … Egyszerűen ütött, csapott, szikrázott. Áhh. Én hatalmas rajongó lettem. Nem olvastam semmit e körben, nem láttam semmit, soha nem hallottam, de most mindent meg akarok tudni, amit lehet.

Trallala - 2021. 01. 23. 20:15

Jöhet a folytatás, tetszett.

Merma - 2021. 01. 24. 00:42

Fényévekre áll tőlem az ilyen, a szofisztikáltabb , intelektuálisabb sorozatokat szoktam darálni, ezért úgy indultam neki, hogy valami sz*r tini-sitcom lesz, de banyek ez a sorozat jó! Limónak indult, de a végére egész komplex sztori kerekedett belőle. Részről-részre egyre jobban beszippantott, az utolsó részre az egész meglehetősen dark lett. Én csodálkozom legjobban magamon hogy egyben ledaráltam az egészet. Sokkal jobb mint amire számítottam!….

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz