login |

A lábuk varázsol?

2021. 01. 25. 13:13 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: kampány,

A Charmed, azaz a Bűbájos boszorkák (tényleg, miért nem volt eddig még magyar premier?) folytatódott a 3. évadjával, ők most a boszorkák, és a tovább mögött dátumos, rosszabb poszterük is van.

6 hozzászólás Ne habozz!

Mikilós - 2021. 01. 25. 13:51

Akkor most jönn majd az, hogy ebben az évadba hal meg a legidősebb nővér?

Just kidding XD XD XD

Natalia - 2021. 01. 25. 15:02

@Mikilós nem hiszem, mivel anno Shannen es Alyssa nem jottek ki jol azert voltna valtas és az uj verzioba eleve ugy inditottak, hogy a harmadik lanyt orokbe adtak.

Hozzateszem az uj Charmeden semmi semnsegitene, gyengus színeszek és gyengus story.

Mikilós - 2021. 01. 25. 15:30

@Natalia Igen, tudom, meg gondoltam hogy nem lesz ilyen. Csak viccből hoztam fel.
A sorozatot már nem követem, az 1. Évad elején hagytam abba. De néha gondolkodom, hogy visszatérjek, de olvasva a kommenteket meg a kritikát, nem éri meg. XD XD XD

Natalia - 2021. 01. 25. 20:11

@Mikilós én az elso 4 reszig birtam, nekem nagyon unalmas es nem eleg karakteresek a színészek, de pocsek a nezettsege szóval meg 1-2 evad es kasza.

jesustomer - 2021. 01. 26. 08:27

Kb ez a cw színvonal.
Nagyon rossz egyébként, hogy ennyire leromlott a csatorna minősége.
Akik most viszik ezt a csatornát azokat egytől egyig ki kéne rúgni.

winnie - 2021. 01. 27. 11:23

szerintem az hatalmas tévhit, hogy ha valakinek valami nem tetszik, akkor fals nosztalgiára fogja a dolgot. én láttam régi cw-sorozatokat, az ellenségeimnek sem kívánom őket. cserébe láttam mostanság is jókat.

el kell fogadni, az ember idősödik, érettebb lesz, amit egykor jónak talált, azt lehet, hogy már nem fogja annak találni. és nem a csatorna alkalmazottjai csinálják a sorozatokat, hanem azok, akiket alkalmaznak. nyilván van beleszólásuk, de egy sorozat vagy egy rész nem az öltönyösök note-jaitól lesz jó vagy rossz, hanem az írók, illetve a stáb munkájától.

a csatorna, a cw pontosan tudja, hogy mit akar csinálni és, hogy kinek. ha valaki kiesik a körből, akkor attól még nem a csatorna inkompetens.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz