login |

4 hozzászólás Ne habozz!

Enzo - 2021. 01. 29. 13:27

Jó kis montázs, érdekes hogy 1 mp is mennyi emléket vissza tud hozni.

Roland - 2021. 01. 31. 18:14

Hello!

Milyen sorrendben és hogyan érdemes nézni a TWD és a spinoffjait. Gondolok itt arra, hogy most kezdem az ötödik évadot és ahhoz mikorra időzítsem a külön sorikat? Mikor menni crossover van, ha van. Neten nem találtam, de aki már látta, hogyan érdemes nézni. Köszi!

winnie - 2021. 01. 31. 18:42

teljesen mindegy. nincs közvetlen crossover vagy ilyesmi. az egyiket is lehet a másik után, de nyilván, ha valamilyen sorrendet akarsz tartani, akkor a sugárzásiban.

időrendben biztos, hogy nem érdemes nézni, mert nincsenek egy sávban. az eredeti sorozat van, hogy ugrik 5-6 évet, a 3. sorozat eleve 10 évvel később játszódik. ami számíthat, hogy a walking deadből két szereplő idővel feltűnik a fearben, azaz ott folytatódik a sztorijuk, de igazából, ha tudsz róluk, akkor mindegy, hogy az után látod a részeket, hogy elmentek a fő sorozatból, vagy közben. de ha ez fontos, akkor a sugárzási sorrend a mankó.

korxi - 2021. 02. 08. 09:15

Roland:
Lehet hogy nem kellene mondanom, a maga nemében spoiler ez is, de nagyjából most érsz annak az időszaknak a végéhez, amikor még jó volt a sorozat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz