login |

Pilot: Resident Alien

2021. 01. 28. 21:30 - Írta: human

106 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Itt a Dexter utódja! Na, erre az összehasonlításra senki nem számított Alan Tudyk űrlényes, sokszor vicces sorozatánál, mi? A Syfy hozta nekünk, de…, és ez lehet, hogy most szentségtörés lesz az anno Battlestar Galacticát is sugárzó csatorna kapcsán: jóval a szokásos B-filmes gagyijuk fölött van a megvalósítása.

A képregény-adaptáció történetének középpontjában egy űrlény van, aki a megbízatása miatt érkezett a Földre, de ott lezuhant, és közben elvesztette azt a cuccát, amivel el tudja végezni a küldetését. A fajtája lenézi az embereket, gyíkok értelmi szintjére sorolják az intelligenciánkat.

Hogy ne bukjon le, amíg keresi az elvesztett eszközt, megöl egy a környéken elvonultan élő orvost (lehet, hogy kiderülnek majd dolgok), és átveszi a helyét, kinézetét. Mindez a világvégén, Patience városban történik, Colorado államban, a hegyek között, ahol sok hó esik, a legközelebbi nagyobb város pedig 3 órányira van autóval. És ahol idővel történik egy gyilkosság, amiben segítséget kér tőle a helyi rendőrség.

A kisváros orvosát ölik meg, ez lesz az átívelő rejtély szál, és közben a polgármester pótolni is akarja az áldozatot, szóval a epizodikus elem az lesz, hogy a főhős Űrlény orvososkodik. És ezalatt nyilván közelebb kerül az eddig lenézett emberekhez is. Ez lenne a felépítés.

Az egészet pedig a Dexter-hangulat dobja fel, hiszen egyrészt onnan indulunk, hogy a főszereplő megöl valakit, és átveszi a helyét (később is vannak hasonlóan agresszív ötletei), másrészt pedig csak rejtőzködik közöttünk, igyekszik imitálni az emberi viselkedést, szokni az etikettet, ami sok komikumra is kinyitja az ajtót, ahogy erővel igyekszik természetesen viselkedni, csak folyamatosan elszólja magát. Ha már hasonlítgatom, akkor a House és a Miért éppen Alaszka? is beugrott közben.

Ami meglepett, hogy bár van a gyilkosság, és nyilván sor kerül a helyiek ellátására is, de a kisvárosi hangulat és a különcség erőteljesen ráfeküdt a dramedy-ból a medy, avagy a komédia részre. Nem “háhá”-szinten emlegethetőek a poénok, de a sötétebb tónusú alapok mellett végigvigyorogtam az egészet, itt drukkolunk egy nem túl békés Űrlénynek. Lehet, hogy a lelkem is ilyen. Ritkán értek egyet a poszterekre írtakkal, de basszus, tényleg pont erre volt szükségem.

Még a kidolgozásról akartam pár szót mondani, mert a hóval körülvett, jéghideg idős, de mégis kisvárosi hangulat eléggé bejött. És nem a szokásos Syfy-kinézetet kaptuk, hanem rendesebben van fényképezve, nem erőltetik a filtereket, meg nem minden 2 szobában játszódik, legalábbis egyelőre.

Az nem lepett meg, hogy Alan Tudyk végig vicces, a furcsa figura eljátszásában kiélhette magát, de az emberi oldali kapcsolatot életre keltő Sara Tomko is elvolt, rajta keresztül főleg a dráma erősödött. De a Big Black-et alakító Corey Reynolds-ot is tudnám emelgetni, benne van egy Doakes karakter.

Rég talált be nálam ennyire pilot. Mármint nem azt mondom, hogy ez volt a legjobb, amit mostanában látni, csak felülmúlta az előzetesek által sugallt minőséget. 8/10, de tippre a rutinba süllyedéssel majd ebből veszíteni fog. Aztán lehet, hogy ott is meglepnek.

106 hozzászólás Ne habozz!

Kati néni - 2021. 01. 28. 21:45

Hú, de izgalmasan hangzik, ezt nekem látnom kell.

winnie - 2021. 01. 28. 21:53

aranyos volt, 6,5/10, ezt el tudnám nezni, ha érdekes marad, de ugye most vége a felfedezésnek.

igazából azért nem magasabb, mert megiscsak tudyk fizikai humora jött be, és az nem túl magasröpt, ha röhögök a teszetoszaságán, meg a különcségein, de ahogy táncol, az teljesen kész volt. és a karakteretk nagyon kellemes meglepetést jelentettek. big black teljesen wtf, a társa is jópofa, a polgmester és a csapos lány is jó, az ápolónő meg teljesen normális, és mégis az jutott eszembe, hogy nem sok ilyen típusú karakter rémlik, friss lehelet volt. és mindez nyakon öntve a darkosabb vonallal, meg a megölni tervezett gyerekkel…, érdekes elegy.

Kati néni - 2021. 01. 28. 21:57

Huhu, human, most olvasom, hogy ez egy képregényadaptáció, nagyon izgalmasan hangzik az eddig megjelent öt sztori. Ebből ki lehetne hozni akár egy új Monkot is VÁÁÁ. Vagy Mo…nk és Mindyt.

elmebaj - 2021. 01. 28. 22:31

Ez magyarorszagon elerheto valamelyik streaming szolgaltatonal?

abc - 2021. 01. 28. 22:37

Koszi sracok, mar a trailer is erdekes volt, remelhetolwg hasonloan elszallt lesz, mint pl. Happy :)

Llew - 2021. 01. 28. 23:07

Nagyon jó volt. Narrálás + Alan Tudyk + ez az ember utánzás. Az egész tényleg tök jó egyveleg. Jó hogy nem full vígjáték, de azért a darkossága inkább csak egy kis árnyák a kisvárosi idillen. A gyerek elleni akció nyilván sose fog megvalósulni, de jó poén volt ahogy oda jutott.
A helyzetből fakadó poénok, meg a dumák is jók voltak. Párszor hangosan nevettem, de az egész végig vigyorgós szerintem is.
A mellékszereplők is jók a kisváros különféle fura figurái szinten. Az mondjuk egy kicsit fura volt, hogy az asszisztens csaj a lehülyézéstől a piálni hívós szimpatizálásig két jelenet alatt eljutott.
A hely fagyos hangulatáról nekem a Wind River film ugrott be.

Kíváncsi leszek a folytatásra. Tudyk egy interjúban azt mondta 1 év eltelt a pilot és a folytatás forgatása között. Meglátjuk észrevehető lesz-e a hangulatban.

Nikki - 2021. 01. 28. 23:51

Előrevettem, mert megfogott az előzetese, és milyen jól tettem. Hát ez valami veszett jó volt, komédián nem tudok ennyit röhögni, mint most ezen. Nagyon remélem, hogy tartja a szintet, mert nagyon jól szórakoztam és hát a főszereplő (úgy a színész, mint a karakter) állat :D

El-ahrairah - 2021. 01. 28. 23:57

Jópofa volt, bár kicsit olyan érzésem van, hogy a készítők maguk sem akarták pontosan mit akarnak. A következő pár részből valószínűleg majd kiderül milyen irányba mennek vele.
Néhol kicsit túltolta a blődséget, néhol meg a darkot (a végére a nagy releváció nagyon nem kellett volna) ha mindkettőből kicsit visszavennének majdnem tökéletes sorozat lenne.

Shyllard - 2021. 01. 29. 00:11

Tudyk nagyon jó benne, de sajnos nekem rajta kívül minden más ezerszer lerágott csont. Majd kíváncsi vagyok hogy alakul az évad, azt ha jók a visszajelzések, visszatértek. A kocsmás jelenet különösen zseniális volt.

winnie - 2021. 01. 29. 07:03

Ez magyarorszagon elerheto valamelyik streaming szolgaltatonal?

nem. minimális az olyan tévés premierek száma, ami azonnal érkezik, cserébe van némi esélye, hogy talán a netflixre felkerül valamikor az évad második felében.

winnie - 2021. 01. 29. 07:52

ehh, a law and orderes aspektust nem is említettem a kommentben. na, majd ha írok én is a kezdésről.

miles - 2021. 01. 29. 14:08

Nagyon jó volt. A Lovagregény óta nem láttam filmben, ahol ne tetszett volna.

Peti - 2021. 01. 29. 17:36

Nagyon jó volt az első rész. Tudyk-ot már a Firefly óta nagyon bírom (a redneckes darabolós vígjátékban is zseniális volt, a címe nem jut eszembe) , ezek az apró poénok, és a történet, na meg a kisvárosi setting miatt mindenképpen nézni fogom. Nekem bejött :)

Eltiron - 2021. 01. 29. 18:30

Tetszett, de túl sok volt benne az érzelmes zongoraszóra szívhez-szóló érzelgős jelenet. Nagyon csapongó volt a pilot, remélem inkább a poénos/morbid vonal lesz erősebb, nem a “csillagemberes”.
Így csak 6.5/10, de mindenképp várós a folytatás.

Sawyer - 2021. 01. 30. 11:32

A betboxos seriff és a kissrác jelenetei hatalmasak, de a drámai szálat kicsit háttérbe szoríthatnák, és az űrhajós effektekből sem kéne ennyi, mert nem néz ki olyan jól.
Ötletes pilot, végig lekötött, a képi világ és operatőri munka nagyon igényes, kis csiszolás, üresjáratok mellőzése és remek sorozat lesz ebből.

7/10

humorpalanta - 2021. 01. 30. 18:18

Nagyon vártam az első előzetes óta. Amint volt időm, meg is néztem az első részt, és ….

Nekem nagyon bejött. Imádom Tudyk-ot és azt a tipikus szerepet, amit tud hozni. Ez megfejelve a kisvárosi hangulattal és őszintén szólva nem láttunk sokat belőlük, de nagyon érdekesnek és mélynek tűnnek a karakterek. Látszik, hogy ki vannak dolgozva. A Big Black egyszerűen zseniális, a helyettese cuki, a nővérke meg összetett, de hihető.

Egy dologról még nem beszéltem. A fényképezés, kameramunka egyszerűen zseniális. Egyszerre van ilyen északi krimisorozatos hangulata, nagyköltségvetésű krimi hangulata és egy bohókás comedy hangulata.

A kedvencem a másnap reggel volt. Remélem még ráveszik a piálásra, mert látom benne a totálisan őrült pillanatokat.

Yooja - 2021. 01. 30. 21:31

Hát ez marhajó lett!
Nem hallottam még a sorozatról, köszi az ajánlót!
Az kicsit zavar hogy a főhős egy gyilkos, remélem azért megjavul.
Mentségére, ő csak bogaraknak látja az embereket egy laborban.

“Az emberekre biztos nem így hat az alkohol, különben sose innának.”
“Ne mondja hogy már megy is!” “Jó, nem mondom.”
“Először is, maga egy köve.” “Ez csak egy volt.”

Zseniális!

zagloba - 2021. 01. 30. 22:46

Ez valami borzalom volt.
Kicsit olyan érzésem van, hogy a készítők akartak egy űrlényes sorozatot, de, hogy “egyedi” legyen, keverni akarták valamivel. Így jutott eszükbe, hogy legyen kisvárosi orvosos.
Vagy akartak egy kisvárosi sorozatot, de mivel ezekből is elég sok készült, kitalálták, hogy legyen “űrlényes”.
Szóval maguk a készítők sem tudták, hogy mit is akarnak kihozni belőle.

Próbálnak itt erőlködni a fura földi szokásokkal, meg az ebből adódó helyzetkomikummal, de a végeredmény egy kínos zagyvalék.
Elég sok komédiát nézek, de ezen el sem mosolyodtam.

A lényeg, hogy szerintem nem volt sem vicces, sem koherens. A készítők egyszerűen csak keverni kezdtek műfajokat, beletették, ami az eszükbe jutott, de nem áll össze. Az egész csak annyira eredeti, mint egy porcelán “Búsuló juhász” szobor.

Tudyk jó, megérdemelne egy jó sorozatot. De ez nem az.

elmebaj - 2021. 01. 31. 01:01

@winnie

thx, valahogy volt egy ilyen erzesem :(

heidfeld - 2021. 01. 31. 08:13

Már a kézikönyvnél szakadtam a nevetéstől. Különösen a piros x tetszett:D. Tudyk nagyon jó, de ez nem újdonság. Kicsit sem humánus beszólások, minden közösségi médiából örök kitiltást vonna maga után.
Eddig minden karakter oké, kocsiban a rádió pótlása kifejezetten tetszett. Fényképezés, narráció külön erőssége. Picit lehetett volna feszesebb a tempó, illetve miért fordult vissza?
Lucifer, Upload-pilotok nézése közben éreztem utoljára, milyen szórakoztató az első nekifutás.
Erős 8.5/10

d - 2021. 02. 01. 07:14

meghaltam Big Black es a rendor csaj beatboxolasan ;D

Dudli - 2021. 02. 01. 08:22

Szerintem is nagyon jó volt a pilot. Vicces az alapszitű is. Nekem a 80-as évek űrlényes filmei, sorozatai ugrottak be, egy ponton meg is említik E.T.-t. :D És persze Sheldon, mivel ő sem érti az emberi interakciókat. Ami még különösen vicces számomra, amikor eredeti alakjában mutatják emberi ruhába öltözve és ennek kapcsán a kisfiú, aki egyeduliként látja az igazi alakját. Remélem ők inkább barátok lesznek, mint a másik verzió.
Ami annyira nem jott be, az a gyilkolós rész, illetve az emberi belsosegek mutogatása. Utóbbit egyik filmben sem szívlelem, bár egyre merészebbek ilyen téren a készítők. De amíg egy korházsorozatban talán elmegy, addig itt indokolatlan volt. Mert akárhogy is, ez a sorozat inkább a cukibb kategóriába tartozik, mintsem hogy beleket mutogasson, vagy legalábbis jobban állna neki ha oda tartozna.

Diapolo - 2021. 02. 03. 11:56

Ez szerintem teljesen jó kezdés volt, tetszett a felvezetés, a végén pedig nagyon mosolyogtam, amikor besétált Max-hoz…:D

Azzal egyetértek, hogy majd idővel veszít az erejéből, de nem számítottam ilyen jó kezdésre. A 8/10 tőlem is jár, és szurkolok, hogy így menjen továbbra is.

Peti - 2021. 02. 04. 17:54

“It was a selfie.”

Az első három rész után azt kell mondjam, kilóra megvett a sorozat. Zseniálisan adja elő a karaktert, jók az apró morbid poénok, beszólások, nekem egy ilyen év után, mint 2020, pont erre van szükségem. Eddig egy nagyon kellemes meglepetés. :)

Llew - 2021. 02. 04. 20:11

Hogy hogy a 2-3 egyszerre jött ki?
Minden esetre a 2. rész simán hozta az első szintjét. Szétröhögtem magam a rendeléses jeleneteken.
Tudyk egy zseni ezt eddig is tudtam, de marha jó amit itt művel.

Llew - 2021. 02. 04. 20:14

Megvan, online kinyomták a 3. részt azért nézhető.

winnie - 2021. 02. 04. 20:24

igen, jeleztem a hírekben is, hogy felpakolták magukhoz.

majd írok róla, de ez a két rész nagyon bejött, sokkal jobban, mint a pilot.

Nikki - 2021. 02. 05. 14:40

Tegnap este megnézem, és a 2-ik meg a 3-ik rész is ugyanolyan jó…igazából teljesen kész :D

heidfeld - 2021. 02. 06. 17:53

Határozottan nem szabad túlzásba esni, bár nagyon csábító volt, hogy péntek este, már nézzük is a következő részt.
“It was a selfie.” :D:D:D
Hét idézetének kiváló esélye van..
Tarolnak a karakterek, mert a rendőr-csaj is, ahogy nézte a tévét.. Borultam a nevetéstől. Seriff meg egy külön történet. És sorolhatnám, szerencsére.
Remélhetőleg, nem fog nagyon humánusba átmenni, megkedvelve pár embert! Pont az a jó, Luciferben is, amikor nem értik az embereket, beszólogatnak, lenézik őket. Istenektől-földönkívüliektől nem is várnák mást.
Biliárdozás nagyon tetszett, pláne, ahogy a két csaj beszélt egymással. Kisfiúval meg, amit leműveltek.. Barátnőm viszonylag ritkán esik le az ágyról a nevetéstől, de most igen.
Simán 9/10.
Melyik streaming veszi meg? Nagyon kíváncsi leszek.

Cave - 2021. 02. 06. 18:31

Az első rész elég zavaros volt, de a második zseniális. ” látom, ráült a fülbevalójára ” :D

heidfeld - 2021. 02. 06. 19:06

Bowlingozás volt az jobban, 1×02-ben, természetesen.

Desmond Wallace - 2021. 02. 07. 20:09

Ez eddig nagyon tetszik.
Az 1×02 különösen jó volt, de mindhárom eddigi epizód kimondottan szórakoztatóra sikeredett.

Divide - 2021. 02. 09. 21:00

Nem rossz, de lássuk be, a humorfaktor 97%-át az adja, hogy egy fickó hülye fejeket vág. A nagy hájp alapján ennél kicsit többet vártam.

winnie - 2021. 02. 10. 05:18

a hype lehet ilyen, mennyiségi is, hogy valami majdnem mindenkinek tetszik, ahhoz elég 7/10-esre is tetszenie. és te is végülis pozitívan reagáltál:)

de persze, ahogy írod, ezt írtam én is a pilotnál, viszont a folytatásban már abszolút nem ez volt a lényeg, sok minden másból is fakadt. sőt, már a pilotban sem volt igaz, legalábbis konkrétan mindegyik mellékkarakterben voltak vicces dolgok.

Sawyer - 2021. 02. 11. 11:05

Az első részt én is 8/10-nek lőttem be, a két folytatás már inkább 7-es.
Jó kis sorozat, de valami mégis hiányzik belőle, talán egy kicsit nagyobb merészség. Mert ja, mutatnak belsőségeket, akad morbid poén, de öléggé’ finomkodva.
A kisgyerek és a zsaruk továbbra is a kedvenceim, a polgármester a kis jámborságával elmegy kategória, a csajokkal viszont nem igazán tudnak mit kezdeni. A combos csaj drámázásai nem igazán jönnek át, az első részt nálam ez is húzta le a végével.
Tartalmilag két dolog zavart: a kisgyerek elég meredek fordulattal nyugodott bele, hogy egy rá vadászó idegennel kell egy városban élnie, illetve az ufó miért nem nyírta ki a lovas-kalapos fószert?
Persze akkor nem lenne a harmadik rész végi cliffhanger, amihez egyelőre csak annyit fűzök hozzá, hogy nem vagyok biztos benne, hogy színészileg jó párost választottak erre a két szerepre.
Azt lehet tudni, hogy Linda Hamilton tényleg szerepel benne?

Shannen - 2021. 02. 14. 18:23

Most volt időm bepróbálni és aztán fel is hozni magam a három résszel. Ez tényleg szuper szórakoztató. Jó a sztori, a poénok is ülnek, és a karakterek is remekek, a kedvenc nálam is a seriff meg a kissrác, illetve az utóbbi főleg akkor, mikor Tudyk-kal van interakcióban. Remélem kitart végig ez a szint.

winnie - 2021. 02. 16. 18:38

” Azt lehet tudni, hogy Linda Hamilton tényleg szerepel benne?”

ha írtuk, akkor igen:) valami tábornok lesz.

ayren - 2021. 02. 16. 18:49

A pilot lecsúszott, és… végre. Egy sorozat, ami egyszerre aranyos és hajszálnyit morbid humorú. Eddig nem is tudtam, hogy pont erre a kombinációra vágyom. Határozottan Twean Peaks és Miért éppen Alaszka rezonanciákat keltett bennem.

ilyr - 2021. 02. 17. 01:50

Kedvenc jelenetem belőle… :D

https://youtu.be/Q0ozwvHe-0Y

Arcane - 2021. 02. 17. 16:07

Látom ez a történet is Wayward Pines-ban játszódik :P Ugyan az a város, utca részlet és díszlet mint abban a soroaztban. :)

SHP - 2021. 02. 18. 02:19

A pilotot neztem egyelore csak meg (most vegeztem vele), mindenkepp folyatni fogom. Naaaagyon Dexter jellege volt neki. Kifejezetten jo, nem banom, hogy hasonlit a Dexterre :)

Bar termeszetesen, mint az emlitett sorozatnal egy ido utan (erdekesseg, hogy afaik a konyveknel ott nem tortent ilyen), feltetelezem itt is arra mennek majd ra, hogy humanizaljak a fohost es vegul ne akarja elvegezni a kuldeteset.. Amivel nincs baj, csak kicsit ront rajta, ha mar most latni, hogy hova tart a dolog. De ne legyen igazam, lepjen meg! (Bocsanat ha valaki felvetette mar ezt, nem merem olvasni a kommenteket amig fel nem zarkozok a reszekkel!)

schray - 2021. 02. 18. 12:37

Megnéztem a negyedik részt, több lett egy kicsit a dráma, elég egyértelműen az “egyre érzelmesebb” irányba viszik el. Szerintem azért lesz ebben még csavar azért… viszont még mindig haláli az egész. A kedvenc mondatom:
– Oh no! They are still alive!

Őszintén szólva a beatboxolás óta azt gondolom, hogy kult klasszik lesz, tessék random sorrendben leadni a részeket, egy évad után kaszálni és mozival befejezni… :)

Llew - 2021. 02. 18. 20:40

Továbbra is marha jó.
A fickóról meg a csajról azt hittem az derül ki, hogy ellenséges idegenek.
A nem fogadunk el nemet, na mit mond, nem részen sírva röhögtem.
Ha ilyen ütemben sokasodnak a rész végi nehézségek, Harry hamar nagy bajban lesz.
Feleség. Pont mikor elmondja Astának, hogy meghalt.

humorpalanta - 2021. 02. 18. 20:41

Negyedik rész zseniális lett :D
Oh no, Rigor Mortis. My penis is dead :D

AuroraBorealis - 2021. 02. 20. 19:16

Jajj, a negyedik rész hangosan vihogós, tuti megnézem még egyszer… :-DDD

Yooha - 2021. 02. 22. 06:22

Köszönöm a Cheers főcímet, kedves emlék :)

A feleséggel nem tudom mit kezdenek, mert 5 másodperc alatt lebuktatja az alient, szóval vagy megöli, vagy elrabolja / memóriatörlés / belemegy a játékba mert utálta a férjét.

heidfeld - 2021. 02. 22. 19:42

Könyörgöm: Ne kezdje kedvelni/szánni az embereket! Legnagyobb ereje veszne el a sorozatnak…
Óriásiak a karakterek! Seriff a gyerekekkel..:D Pultos-csaj színésznője is nagyon jó. New York, ahogy mesélt róla.. Könnyeztem a nevetéstől.

polovcev - 2021. 02. 25. 11:59

Szerintem ez a sorozat egyre jobb lesz. Egy kicsit sajnálom, hogy a szivatás a gyerekkel nem megy úgy tovább, mint eddig, de várható volt, hogy nem húzzák el az évad végéig.

A feleség behozatalával meg jön valami eddig nem látott New York-szál, amely gyanítom az évadzáróra fog egyértelművé válni.

A Sam Neill-es cuccon pedig szakadtam.

JKJ - 2021. 02. 25. 12:56

Ez a sorozat ami mostanában igazán kikapcsol. A hangulatot nagyon eltalálták és valahogy nem veszi az egész túl komolyan magát. Nyugodtan próbálja be aki még nem tette.

humorpalanta - 2021. 02. 26. 09:20

Nagyon bejött a rész. Jó volt, ahogy a kissráccal szívatták egymást, de nem lehetett a végtelenségig elhúzni. Tetszett a megoldása a dolgoknak. Amúgy vicces látni, hogy a felnőtteket simán lekalkulálja logika alapján, de mivel ugye a gyerekek nem túl logikusak, nem tud velük mit kezdeni :)

Tetszik a feleség behozatala, csak sajnálom szegény 59-er csajt.

Ninja!

Divide - 2021. 02. 26. 16:31

…ééés akkor a földönkívüli felesége úgy néz ki, mint a nőnemű Spock! :D
Szuper rész volt, és imádom, ahogy a kissrác lejátszik mindenkit.

humorpalanta - 2021. 02. 26. 20:09

Amúgy a csaj annyira nem vonzó, de a brit akcentusa olyan hormontermelődést tud kiváltani, az valami hihetetlen. Imádom. Remélem felkapják.

gez - 2021. 02. 27. 12:52

NINJA!

schray - 2021. 02. 27. 21:23

Részről részre jobb… mikor a halott feleséges kínos nevetés volt, majdnem lefordultam a székről, Alan Tudyk amazon review-ek is olvashatna fel 8 évadon át és az önmagában szórakoztató lenne, de itt még a hangulat, a sztori, az átívelő szál, a mellékszereplők, minden nagyon rendben van. Valahogy ennek a sorozatnak eddig tankönyvszerűen minden összejött eddig.

Sawyer - 2021. 03. 01. 19:32

Szerintem meg épphogy egyre gyengébb. Az első kettőt imádtam, míg nagyjából csak az ufó volt középpontban, de egyre jobban elbarátzokköztösödik’, most meg még a gyerekekkel is lepacsizik? Ne már. A combos csaj drámázásaiból és a pultos csaj lazaságából lehetne kevesebb, a seriffékből meg több. Számomra már csak körülbelül minden tizedik percre esik egy olyan poén, mimika vagy beszólás, ami vicces, de inkább a vasárnap délután is leadható cukifaktorba kezdünk átmenni. Az elején a képi világot is dicsértem, már nem. Ne legyen igazam, tényleg pozitívan csalódjak, lepjen meg, de szerintem itt főhősünk átáll az emberek oldalára, legalább párak előtt lebukik, de nyálas monológok közepette mégis befogadják, aztán jön a kormány ufóellenes osztaga, neadjisten valami másik idegen, és ebből lesznek a tipikus bonyodalmak.

JKJ - 2021. 03. 02. 10:58

Sawyer. Szerintem ne is nézd tovább. Pontosan ez az irány látszik. Részemről jöhet, de Te most döntsd el, hogy emiatt nézed-e majd, mert csak szidni fogod magad hogy “pazaroltad rá” az időt.

Án azt gondolom, hogy pontosan a mellékszereplők stílusa az ami miatt múködni fog ez az irány is.

Sawyer - 2021. 03. 02. 16:50

JKJ

Évad fele már lement, az elsőt biztos befejezem, új sorozatok közül úgysem nézek mást.
A gyerekekkel való kapcsolatból talán még valami jó kisülhet, Linda Hamiltont is szívesen látom, úgyhogy korai még “szerintem most döntsd el”-ezni.
Az irány egy dolog, a megvalósítás legyen jó.

k.dave - 2021. 03. 03. 23:55

Sawyer +1
Én most engedtem el, túl sok a bulvár és a negédesség. Sajnos az első rész óta fokozatosan esik a színvonal és az érdeklődésem. Annyi mellékszállal rabolják a játékidőt…

kelemen - 2021. 03. 04. 05:59

nincs igazán mellékszál, csak sok egyenértékű szál – nézőpont kérdése, ha alapvetően ez a sorozat a kisvárosi beilleszkedésről szól, akkor a föld megsemmisítése, vagy a cucc keresése a mellékszál. de az biztos, hogy nem az a főszál.

Sawyer - 2021. 03. 04. 13:13

@kelemen

De van, mert az ufó a központi figura, vele kezdtünk, övé a központi bonyodalom.
A combos csaj nyekegése az örökbe adott lánya miatt, a gyerekek nyomozása, a seriff ökörködése mind mellék – ami persze kell, mert majd befolyásolja a fő cselekményt.
De a főcím sem az utóbbi karakterekről szól, hanem az idegenről, ergo ebben a sorozatban ő a fő szál.

humorpalanta - 2021. 03. 04. 19:03

Húúúú, ne már!!!!!!
Bakker, csütörtökről csütörtökre élek. Nem lehet így vége ennek a résznek!

Zseniális rész volt.

Sawyer - 2021. 03. 06. 20:46

Na ez a rész volt a nesze neked, fogd meg jól.
Ami nagyon, de nagyon szembetűnő, hogy operatőri munka minőségében nagyon aláadtak – aztán lehet, már elsőben is, de emlékeim szerint pont nem.
Nagyon gyerekes már az egész, már csak az aláröhögés hiányzik a jelenetekből, normális emberek így nem kommunikálnak egymással és nyelik így le a társasági vagy beszélgetőpartnerük beszólásait, elszólásait.
Az ufó felesége nagyon gáz karakter, de részről részre süllyed le mindenki. Kapunk egy potenciális veszélyforrást, de azt sem lehet komolyan venni. Linda Hamilton karaktere is egy papírmasé.
(A “hagyd abba, me’ nem neked való” hozzászólásoktól kíméljetek, akkor is befejezem már ezt a hátralévő négy részt, köszi.)

JKJ - 2021. 03. 07. 08:30

Sawyer.

“A combos csaj nyekegése az örökbe adott lánya miatt…”

Nem vagy Te egy kicsit bunkó?

Egyébként fejezd be a sorozatot, de legalább ne írj ide ilyen gyerekes komenteket. A sorozat direkt ilyen. Nem hiba ez, hanem “fícsör”. Csak, hogy még egyértelműbb legyen. A többség azokért a részekért nézi a sorozatot, amiket Te itt negatívumként hozol fel.

winnie - 2021. 03. 07. 09:04

“De van, mert az ufó a központi figura, vele kezdtünk, övé a központi bonyodalom.”

ez elég komoly félreértés, hiszen a készítőket sosem ez fogja mozgatni, hanem a kisebb dolgok, őket pont a karakterszintű dolgok fogják érdekelni. az efféle csalikat, amiket bedobnak sokan hajlamosan túlbecsülni, de már az első részekben kiderült, hogy az a legkevésbé érdekes vonal, és az, ahol nem sok sztorilehetőség nyílik, és ahol nem lehet sok ötletet belevinni, csak késleltetni.

Sawyer - 2021. 03. 07. 20:48

@JKJ

Nem, a dolog szép, a megvalósítás béna.
A sorozat nem így kezdett, legalábbis arányaiban nem ezt a színvonalat hozta, csak az első rész végén jött egy falatnyi ebből a színvonalból.

@winnie

Az első részben igenis ő volt a középpontban, később nyílt szét az olló, és számomra a mellékszálak a seriffen kívül lehúzzák a sorozatot.

Ennek ellenére, mint mondtam, nem fogom kaszálni, csak ahogy k.dave is írta, bulvár és negédes.
Az ötlet jó, mint írtam, kivitelezés szintjén béna. Viszonylag reális keretek közt kezdett, és ebből részről részre vesznek vissza, és lassan már egy irreális helyzetkomikumokat felvonultató szappanoperává válik.

De JKJ, én ép észérvekkel magyarázom ellenvéleményem, kérlek, ne hajtogasd folyton, hogy hagyjam abba a sorozatot :D Az évad végén döntök, rendben?

heidfeld - 2021. 03. 07. 21:20

Sok szálat behoztak, tény. Van, ami bejött, van, ami nem. Feleség, talán ki is merült, de ez a mesterséges erőlködés, új karakter kapcsán, csak az időt vitte. Oké, szöszi mellék-mellékszereplő csaj beszólása óriási volt, és nagyon igaz. Sakáloknál gyakoribb, de voltam én is így:D
Viszont a seriff… Azt hittem, “Jó zsaru-rossz zsaru” felállástól, már nem kapok újat – Tévedtem.
Alkesz-csaj, helyettese is nagyon kemény, de a seriff karaktere nagyon beteg..
Ahogy írtam, nem tesz jót, ha a földönkívüli kezdené megkedvelni az embereket, vagy próbálna megfelelni nekik.
Fényképezés minősége valóban romlott. Mondjuk, pilot leforgatása, illetve a többi között sok idő telt el, feszítettebb lehet forgatási tempó, mást kér a rendező..
Seriff-spinoff nagyon nézős lenne, részemről biztos.
Kicsit letértünk a fő csapástól. Továbbra is roppant kellemes meglepetés és nagyon szórakoztató.

winnie - 2021. 03. 08. 05:01

Sawyer: de mi a sorozatról beszélünk, és pont erre célzok, hogy bedobják a csalit, és kiderül, hogy amit főszálnak gondolsz, az valójában mellékszál, és az is, hogy mely mellékszálnak hitt dolgok lesznek sokkal kiemeltebbek. ezen nyilván át lehet látni, hiszen abból is kiderül, hogy ha nem lenne jelen a szál, akkor sem hiányozna. mármint általánosságban, a történések szempontjából, nem pedig annak, akit ez érdekel, hiszen ő hiányolná.

az a szál, amire célzol, amolyan háttérben pöfékelő sztorimotor, ami előre hajtja a történetet, hátteret biztosít nekik, megadja a többi esemény tónusát. ha úgy döntesz, hogy változtatsz valamit a szálon, akkor az mindenre kihathat. ergó bár mellékszál, mert nem elengedhetetlen a jelenléte, a jelentősége mégis nagyfokú, hiszen mindenre kihathat.

Sawyer - 2021. 03. 10. 20:26

@winnie

Az elejétől sejthető volt, én azt próbálom hangsúlyozni, hogy nekem addig tetszett, míg főleg a csajok háttérbe szorultak és csak minimális játékidőt kaptak. A “Dexter utódja” tényleg egyébként találó a sorozatra.

@heidfeld

Fú, a seriffről én is néznék spinoffot. Nálom ő nagyon kilóg a többi karakter sorából, pozitív értelemben.

A negatív dolgok ellenére, én is várom a holnapot, hosszú idők óta nézek új sorozatot hetiben. Minimálisan el is kapott az a régi nosztalgiaérzet, mikor még akár 4-5-6 nagyon várós volt egy héten :D

JKJ - 2021. 03. 11. 14:29

A hetedik rész olyan irányba ment el amire egyáltalán nem számítottam. Tetszik a készítők gondolkodása :-)

humorpalanta - 2021. 03. 11. 16:01

Ne mááááár, megint egy nyamvadt hét. De rég vártam ennyire sorozatot, nem is emlékszem. :)

Réta - 2021. 03. 11. 20:36

Max a legcukibb gyerek akit sorozatban láttam az utóbbi időben. Minden jelenetben kiválóan teljesít, remélem ebből a gyerekből még nagy színész lesz.

Cave - 2021. 03. 13. 21:16

Imádom polipt grillen

Asd - 2021. 03. 14. 07:33

A polipos rész zseniális volt.

sunny - 2021. 03. 15. 20:20

@Peti

Az a Tucker and Dale vs Evil volt imádtam, én is a firefly óta szinte mindenbe megnézem. Nagyon jó színész!!

humorpalanta - 2021. 03. 18. 17:22

Közeledik a vég :)

Asd - 2021. 03. 19. 20:03

Az eddigi legjobb rész volt a mostani, hatalmas dumák voltak. A mellekkarakterek is egyre jobbak.

Cave - 2021. 03. 20. 20:49

Kicsit komolyabbra sikerült, de jó volt látni, hogy a legidiótább is fel tud nőni a feladathoz, ha kell.
Az ügynök csaj “térugrása” viszont kissé zavaró volt !

Hor1 - 2021. 03. 21. 00:05

Egy résszel még el vagyok maradva, de Nathan Fillionon polipként sírtam. :D

Sawyer - 2021. 03. 21. 20:04

Középszerűsége ellenére is elég életszerűtlen volt ez a két “nagy felismerés”. A csaj és a fater is lényegében egy vállrándítással belenyugszik, hogy egy földönkívüli a város volt orvosa, ne már :D
Rész végi cliffhangernek pedig inkább beraknak egy zuhanást, amiről mindenki tudja, hogy lényegében nem lesz tétje (halál szempontjából), a nagy lebukást meg a következő rész elejére, érdekes felépítés.
Azt meg lehet, hogy én néztem be, de a combos csaj a kelés után közli, hogy az apja biztos szervezi már a keresést, mert feltűnt nekik az eltűnésük. Most nem azért, de pár perce zuhantak le, miért is tűnne fel maximum fél-1 óra hiányzás az öregnek? Ha meg ott töltöttek már több órát, akkor meg az az érdekes, hogy mindhárman egyszerre térnek észhez.
Na mindegy, talán most már a sereg hoz valami izgalmat erre a maradék két részre, mert már gyerekek favicceinek szintjén mozog a humorfaktor, a komolynak szánt események és párbeszédek pedig inkább kínosak. Komolyan, ez a polgármester-seriff kekeckedés hány éveseknek lett leforgatva?

Egyébként valamiért nekem többször az ugrott be, hogy az évad végén ufónk direkt vagy nem direkt fel fogja robbantani azt a kütyüt, és a múltban köt ki, ahol kapcsolatba kerül a jellegzetes bányászos sztorival, netán ő maga befolyásolja majd a történelmet…

JKJ - 2021. 03. 22. 10:20

Sawyer: Asta a karakter neve. Egyszerűbb és rövidebb is, mint a butaság amit Te írsz helyette. Itt egy emlékezetető, hogy ne felejtsd el: Asta, de hülyén éz ki ha nem a karakter nevét írom, hanem valami hülyeséget…

Sawyer - 2021. 03. 22. 13:11

@JKJ

Köszi!

JKJ - 2021. 03. 23. 17:17

Sawyer. Szívesen és utólag is elnézést, de az ilyesmi mindig zavart.

JKJ - 2021. 03. 25. 08:36

A kilencedik résztalán az eddigiek közül a legjobb. Ez pedig nagy szó, mert volt pár emlékezetes epizód. Remek színészeket találtak. Minden szereplő telitalálat. Talán a főszereplő a leggyengébb, de fel sem tűnik a többiek parádés játéka mellett. Nekem meg van a hét epizódja :-)

yagami01 - 2021. 03. 25. 16:07

Nemrég elkezdtem én is és ledaráltam 8 részt. Jó kis sorozat. Később is voltak jobb részek meg viccesebbek, de ha választanom kéne talán az első rész lenne a kedvenc. Nekem tetszett a “klank-klank” :)
Nem tudom mennyire volt jó ötlet, hogy ilyen hamar lebukjon. (Nem tudom mondjuk mennyi évadra terveznek, milyen hosszú ez a képregény, ha nem túl hosszú, akkor lehet nincs hamar.) Nem tudom ez után is lehet-e ugyan olyan vicces szituációkat kihozni az egészből. Valahogy biztosan, csak nem lesz ugyan az. A dokis nyomozós jeleneteket hiányolom még, azok is adtak egy plusz faktort az egésznek az első részben.
Nekem így is tetszik, csak jobban bejönne, hogyha hasonló lenne az első részhez, picit felépítésben, meg humorban (szerintem egyik legerősebb rész, ha nem a legerősebb azon a téren is, legalábbis én így emlékszem).

A 9.-re kíváncsi lezek, várom a feliratot. :P

Isaac - 2021. 03. 25. 21:22

Kicsit talán spoiler,bár nem a sztori szempontjából,de Big Black nálunk kb megnyerné az XFaktort 🤣

Divide - 2021. 03. 26. 07:32

A kissé “meh” nyolcadik rész után ez megint nagyon szórakoztatóra sikerült, igazi gyöngyszem ez a sorozat az új szériák között.
“You’re leg-shaming me.” :D

gez - 2021. 03. 26. 21:28

Plusz pont a Breeders dalért az utolsó jelenetben.

Yooha - 2021. 03. 27. 06:31

“- I am not a costume.
– Welcome to my world.”

Meg volt még pár.

yagami01 - 2021. 03. 27. 17:29

Locke meglepi volt. :) Egyébként jó rész lett szerintem is, volt 1-2 jó poén/jelenet, várós az utolsó (is).

Tulazon - 2021. 03. 28. 22:57

az Ancient Aliens meme-ért, és hogy konkrétan a kéztartást is belerakták, különp lusz pont
https://knowyourmeme.com/memes/ancient-aliens

Sawyer - 2021. 03. 29. 11:46

Az egyik legjobb rész volt az évadból, végre nem ovis poénokat nyomattak, a színészek hitelesen csipkelődtek, az ufószakértős cameo pedig hatalmas volt.
Locke-ot is jó volt újra látni képernyőn, de a rendezvényével kapcsolatban elég nagy hiányérzetem volt – csak úgy simán le tudtak lépni a buliból, miközben egy nőnek majdnem elvágták a torkát, a fickót pedig szintén késsel sebezték meg. Biztonságiak, rendőrség, kamerák…
Illetve hát az utolsó két perc megint gagyi volt: a kocsmáros csaj nem találja a barátnőjét, ezért elmegy a közös barátjuk házához, ahová betör, és mielőtt körbenézne, mi mást törne fel (FELTÖRI??), mint a fagyasztót… :DDD

gez - 2021. 03. 29. 13:03

Sawyer, szerintem semmi gond nem volt az utolsó két perccel.

! SPOILER !

Azért tört be a házba mert – mint ahogy azt egy korábbi jelenetben el is mondta – tudta, hogy a barátnője hazudik neki, csak nem tudta, hogy mi okból. Kiváncsi volt és gyanakodott is nyilván valamire. Hűtőt pedig azért törte fel, mert le volt lakatolva. Az emberek általában nem lakatolják le a hűtőszekrényüket, vagyis ez önmagában gyanús volt neki. Ennyi, szvsz.

! SPOILER VÉGE !

Sawyer - 2021. 03. 29. 17:05

@ Gez

Kinek mi, nekem eszembe nem jutna egy ilyen apróság miatt betörni, sőt, még egy lelakatolt fagyasztó sem zavarna. Bár a com… Asta és az apja se igazán lepődtek meg, hogy a város orvosa egy ufó, akinek ráadásul le kell csapni a lábát, úgyhogy ebben a világban úgy tűnik, hogy másképp gondolkodnak az emberek :D

JKJ - 2021. 03. 30. 13:52

Sawyer. Nem számít, hogy Te mit gondolsz vagy csinálnál egy ilyen helyzetben. Próbáld meg beleélni magad a szereplő helyébe. Amit csinált (betörés, mélyhűtő feltörés), teljesen beleillik az eddig felépített karakter viselkedésébe. Ettől jó a sorozat. Nem papírvékony, karikatúrák a szereplák. Valamiért Te ezt a részét nem látod.

Sawyer - 2021. 03. 30. 14:53

@JKJ

Nekem az nem számít, hogy folyton belém állsz, mert leírom, hogy az adott részben mi tetszik, mi nem, de azon kívül, hogy “ez jó volt és jók a szereplők”, objektív véleményt még nem láttam tőled.
Ugyanúgy nézem, mint te, jogom van véleményt írni a sorozatról. Ha valaki belekezd, nem tetszik neki és tanácstalan, hogy nézze-e tovább, a kommentek segíthetik a döntésben.
Mint írtam, nekem a csaj viselkedése nem logikus, és abban sem értek egyet, hogy olyan húdejól felépített karakterekkel lenne dolgunk, sokszor a színészi játék is pocsék, főleg a nőké – bár hozzáteszem, hogy épp a Lostot és a Maffiózókat újrázom egy Breaking Bad újranézés után, amik aztán elég magasra tették a lécet.
Az írásod szerint akkor bármilyen hülyeséget beleírnak a készítők, azt fogadjam el, mert csak.

JKJ - 2021. 04. 01. 10:11

Sawyer. Rád bízom a dolgot, de nem ígérem, hogy nem reagálok az aktuális epizódhoz tartozó kommentedre :)

Anyway.

A tizedik rész is kiváló lett. Több emlékezetes pillanat is akadt benne. Tudnak valamit a készítők!

Divide - 2021. 04. 01. 11:23

Hát ez a zárás elég nyálas, dedós és klisécliffes lett, bár máshogy már nemigen lehetett volna kihátrálni abból a konfliktusos szituból, hogy szeretünk egy gyilkost és egy leendő tömeggyilkost.
Összességében tetszett, de jelenleg nem hiszem, hogy befizetek a második évadra (ha lesz).

Cave - 2021. 04. 02. 19:42

Spoiler !
Szerintem jól zárták az évadot. Gondolom, majd kiderül, miért nyírta ki a doki a másikat.Viszont annak fényében, hogy gyilkos, kicsit furcsa a szemrehányása hullaként. Persze ő csak hősünk lelkiismeretének kivetülése :)

heidfeld - 2021. 04. 02. 21:12

Féltem tőle, hogy ide fog fordulni…
Mókusos-tanáros duma óriási volt, meg pár dolog. Picit többet vártam, ám ilyen kellemes szórakozásból több kellene, ilyen nehéz időkben!
Ja, és a kisgyerek ösztönös tehetség, de a kislány is ügyes. Polgármester felesége kifejezetten tetszik.
Erős 7.5/10 az évad.

humorpalanta - 2021. 04. 02. 21:59

Nem tudom eléggé kihangsúlyozni, hogy a gyerekek milyen jók, a kislány pedig rendkívül tehetséges ás nagyon aranyos.

Összességében szerintem egy nagyon jó, kellemes szórakozást nyújtó sorozat, miközben a képi világa is szép, látványos.

Nagyon hiányzott egy ilyesmi a műsorból, remélem még velünk lesz egy darabig. (A SyFy eddig mindent elkaszált, ami tetszett. Mi történt?)

bvr - 2021. 04. 03. 00:15

huh, hát nem is tudom hogy a finálé előtti rész volt a rosszabb vagy maga a finálé…
Az első néhány rész még egész jó volt, de aztán a humor kezdett kikopni, miközben ezernyi sub-plot, és mindegyikben valami 3 mondatos sekély dráma (naná hogy sekély, ennyi szálon, egyenként pár percben, mi más lehetne)
A következő évadba (ha addig nem felejtem teljesen el) még azért belekezdek majd hiszen végülis valami teljesen más is lehet belőle, akár még jó is.

Sawyer - 2021. 04. 03. 14:39

Míg az ufókonferenciás előző rész kellemesre sikeredett, ez az évadzáró megerősített benn, hogy a második évadra kaszáljam a sorozatot.
A mostani rész után sikerül talán jól megragadni a lényeget, miért csak egy átlagos középszer, holott hatalmas potenciál rejlik benne – nem tudja eldönteni, mi akar lenni. Eleinte véres és morbid, aztán családbarát, aztán ez is, az is. Nagyot nem mer lépni, minden morbid poén is szolidabban van előadva, és nem tudom, hogy már az első részben is volt-e, de ez a gagyi aláfestő zene annyira kizökkentő tud lenni… Ugyanez volt a Supernaturalnál, horror létére elkezdték nyomatni a gagyi poénok alá az olcsó vígjátékos zenéjüket….
A poénok színvonala meredeken süllyedt részről részre, a narráció ellenben nagyon bejött, az idegen naiv szemléletét kellett volna a valóságban is jobban kidolgozni. Sajnos az ufó egyre jobban szorult háttérbe, miközben előjöttek főleg a csajok drámázásai, amiket én a színészi játékukból, nyálasságból nem tudtam komolyan venni. Az örökbe adott lánnyal és az orvos meggyilkolásával sem tudtak érdemben mit kezdeni a készítők, lényegében szétesett a sorozat, ezért maradt kizárásos alapon a hadsereges szál, ami megint olyan volt, mintha valami 10 éves laikus írta volna. Ha ezeken a féleszűeken múlik a Föld sorsa, akkor már ások is valami bunkert a föld alá :D (a legjobb a “nem ölünk meg, majd máskor”…)
A mostani részben minden úgy alakult, ahogy éppen az írógárda szerette volna (vagy amit már az évad elején sjthettünk), és ehhez a logika oltárán az eddig felépítetteket is hajlandóak voltak lerombolni. Az évad fele azzal ment el, hogy morálisan papoltak a csajok, erre pont a két fő drámázó, moralizáló, a pultos és a kiscsaj kioldják a féket az agresszív hapsi kocsiján, ami így legurul a városba, karambolozik, a két csaj meg röhög a domb tetején… Persze, a kamera nem mutatja, csak a nagy robajt, ki tudja, nem tartoltak-e le egy kedves kis családot – és ismétlem, az évad nyáltengere és etikus ömlengése pont tőlük jött.
Az orvos elfogása-fordulat is egyértelmű volt, mivel a köpenyes kép után hirtelen vágásnál nem mutatták, hogy Max név szerint elárulja az ufó kilétét, és az új dokit elég feltűnően mutogatták az előző részek tartalmából-snitteknél.
Aztán be is fejezem, mert elkapott a hév és egy regényt tudnék írni, hogy mennyire elbaltázott egy lehetőség volt ez az ufós-beépülős téma, csak még annyit, hogy mikor a polgármester és a neje verik a két katonát, annyira bénán látszódik, hogy főleg az asszony a levegőbe csapkod :D
Szóval nem csak az íráson ment el ez a sorozat, a rendezők sem voltak a helyzet magaslatán, sokszor ez a színészek imprós arcáról lerí, hogy nem kaptak elég instrukciót az adott jelenetekhez.
Kíváncsi leszek, az évados összefoglalónál mennyit kap a sorozat, én 5/10-re értékelem.

sunny - 2021. 04. 04. 16:17

Az egyik kedvenc jelenetem:

https://www.youtube.com/watch?v=P72R10bJf_I

i prefer ninja :DD
Just ignore him.
you shouldnt ignore a ninjas :DDD

karit - 2021. 04. 04. 21:40

A finálé lett a leggyengébb láncszem, következetlen, még a műfajon belül is stupid megoldásokkal. Akár folytatják, akár nem, ez a sorozat a kihagyott ziccerekről marad emlékezetes.

Ha már a végén a gyíkember a katonák burleszkes “lehangyázása” után kvázi felkonferálta a királynőjüket, a minimum az lett volna, hogy a You Could Be Mine-ra betoppan a grandma Linda Hamilton egy kurva nagy géppuskával (ráncos szövet a csontvázon), és perceken át töltényhüvely ömlik mindenfelé.

De a nagyiék dugóba kerülhettek, így a Big Boss harc helyett mindössze egy körömlerágós cliffet kaptunk az űrben (- Ugye, magaddal viszel? – Lóf@szt!”), és az se derült ki, hadban állunk-e a fél galaxissal.

irgum76 - 2021. 04. 05. 07:49

nem tudom mit fanyalogtok
olyan beszólások voltak benne részenként 4-5 is ami simán mehetett volna a hét idézetének (már ha lenne még ilyen)
én hatalmasakat röhögtem rajtuk
kedvencem: “azt hiszem meg kell ölnöm a gyereket, úgy tűnik a Whisky-től jó ötleteim támadnak”
az utolsóban is a pizzás poénok ültek

csak azt sajnálom, hogy elbukott a küldetéssel :)

karit - 2021. 04. 05. 16:26

“csak azt sajnálom, hogy elbukott a küldetéssel :)”

Nem biztos, a Kovid2.0 megoldás még bejöhet neki. :(

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz