login |

6 hozzászólás Ne habozz!

Skate - 2021. 01. 29. 22:49

Az egyik legbénábban megkoreografált jelenete az egész sorozatnak és a cgi-n is lett volna mit dolgozni.

human - 2021. 01. 30. 03:35

:DDD

Florabell - 2021. 01. 30. 10:30

Hát ez tényleg a legkiábrándítóbb jelenete volt a sorozatnak . Miért kellett meghagyni ugyanazt a ruhát az átalakulásnál? A szárnyak meg nem is látszódtak rendesen. A videóban mutatott rajzokon még jól néz ki,de a megvalósítás nem lett túl látványos.

gnx - 2021. 01. 30. 17:29

Nekem maga a sorozat alapvetően tetszett, főleg az utolsó rész, de valóban, ez a jelenet volt az, ami kizökkentett, nekem nagyon nem működött. (Lehet, hogy nagyrészt a zene tehet róla, de a megvalósítás is elég gyengére sikerült.) Az fix, hogy ennyire nem lennék büszke rá. :D

sunny - 2021. 01. 30. 23:24

Nagyon béna és gagyi kivitelezés volt, nem is értem ezt hogy gondolták a zenét meg ne is említsük az átalakulásnál volt, vagy 1 éve hallgatom a forza horizon 4 játék alatt ami egyáltálan nem is illett ehez a jelenethez. De számomra az egész sorozat irritáló és gagyi volt. A történet nem lett volna rossz, ha normálisan megírják, kicsit jobb színész gárdával kevesebb tini hisztivel/drámával forgatják.

PiKKA Lilla - 2021. 01. 31. 20:56

Nekem személyszerint nagyon tetszett ez a megvalósítás. Valljuk be, hogy ha Bloom tényleg úgy alakult volna át, ahogy a mesében, elég röhejes lett volna. Ez egy aránylag realista adaptáció volt (ha a varázslást nem számoljuk) és engem nagyon megfogott. Szerintem jól sikerült, egy kicsit tényleg túl sok volt benne a tipikus tinidráma, de a való életben is ez lenne, szóval nem olyan gáz. A szinészek egész jól játszottak, és ahhoz képest, hogy külön-külön nem tudtam őket egy ilyen sorozatban elképzelni, együtt nagyon is jók voltak! Összefoglalva: menő volt, nekem bejött.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz