login |

Hírkedd – On My Block-kasza! Craith 3. évad!

2021. 02. 02. 09:05 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Ezek a sorozatok nem folytatódnak, illetve nem készülhetnek el a koronavírus-járvány miatt. (A lista folyamatosan frissül.)
 • Mai magyar premier: – + Netflix: Tiffany Haddish: Készen állnak 2. évad, Az expresszvonat 2. évad, Kozmoszkölyök 1. évad (vendégblogger?)
 • Premier: The Drowning S1, The Mallorca Files S2, The Amazing Race Australia S5, Beachfront Bargain Hunt S28, Hawaii Life S14, Island Life S20, Mexico Life S7, Inside Sportfishing S5, When the Middletons Met the Monarchy S1, Greatest Hits Of The 70s S1, Going Places With Ernie Dingo S4 + Finálé: Atlanta Justice S1, Weakest Link S1
 • Teljes évados premier: Cosmic Kid S1 (Netflix – vendégblogger?), Tiffany Haddish Presents: They Ready S2 (Netflix), Mighty Express S2 (Netflix)
 • Új magyar felirat a Netflix-en: Riverdale S5, Prison Break S5 + szinkron: The Bureau of Magical Things S1
 • Lekerül a magyar Amazon-ról: Seinfeld S1-S8 (02.14 – azt ugye tavaly megírtuk, hogy 2021-ben a Netflix-re megy át a sorozat, épp ezért volt meglepő számomra, hogy magyar feliratot kapott. És, ha már magyar felirat és Amazon: jeleztétek, és mi is észrevettük, hogy eléggé fluktuálnak a specifikációk. Ami aktív volt, az eltűnt, majd megjelent, illetve egyes évadok nem mindegyik részéhez van felirat, ami lehet, hogy alapból is így volt, de lehet, hogy menetközben vált inaktívvá pár felirat. Döcögnek, na.)
 • Magyar premierPrime: 02.12 Dr. Balthazar (Balthazar) 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO: 02.05 Kis fejsze (Small Axe) 1. évad
 • A lengyel Canal+ fizetős csatorna kiválasztott 4 sorozatötletet (a 180-ból), amit tovább fejleszt. A két lengyel és egy francia terv mellé egy magyar is befért. A gondnok készítője Schwechtje Mihály. A krimit itthon passzolták, talán itt lesz belőle valami egy izraeli producer közreműködésével, bár a sztorit homály fedi.
 • A régóta tervezett Frasier reboot/folytatás/felélesztés végre életjeleket mutat, és a Paramount+-ra kerülhet.
 • A Disney gyártó szerződést kötött Ryan Coogler produkciós cégével, aminek eredményeképp a filmes elkezdett dolgozni egy új élőszereplős sorozaton a Disney+-nak, aminek a címe Wakanda, és értelemszerűen az univerzum futurisztikus fekete királyságáról szólna. Ez még csak a fejlesztés elkezdését jelenti, így nem biztos, hogy lesz is belőle sorozat.
 • Még sem “sorozat” lesz az HBO Max-on a Justice League 4 órás változata. Legalábbis Zack Snyder most ezt mondta.
 • Savannah Welch lesz a Titans 3. évadjában Barbara Gordon, alias ex-Batgirl.
 • A The Bold Type 5. évadja hat részes lesz.
 • Egy csapatfotó ismerős arcokkal az iCarly felélesztésének forgatásáról.
 • Elkezdték készíteni az izraeli Your Honor német változatát. A főszereplők: Sebastian Koch és Paula Beer, a címe Eure Ehren.
 • A CW hivatalosan is berendelte az All American spinoffjának pilotját, amit a 3. évad részeként fognak bemutatni, és Simon karakterére fog koncentrálni. A címe All American: Homecoming.
 • A Netflix észak-amerikai előfizetéseinek száma egy év alatt 68M-ról 74M-ra nőtt. Jelenleg 78M kábeltévés háztartás van az USA-ban.
 • A The Voice 20. évadja 03.01-jén kezd az NBC-n, azaz a Debris című újoncot fogja felvezetni.
 • Karanténforgatás: Angliában felfüggesztették a Coronation Street című napi sorozat forgatását az erősödő vírusjelenlét miatt.
 • Az It’s a Sin a Channel 4 legjobb nyitónézettségét hozta új drámák között az elmúlt 3 évben. Átlagosan 1,9M néző látta a részeket, ami 10,7%-os SHR-nek felel meg.
 • McG rendezheti a Disney+-os Turner and Hooch pilotját.
 • A Netflix elkaszálta az On My Block-ot. A már berendelt 4. évad lesz az utolsó.
 • A BBC Wales berendelte a Craith (Hidden) 3. évadját.
 • Harvey Guillén (George) beszél a Zoey’s Extraordinary Playlist legutóbbi epizódjában történtekről. Itt is.
 • A Key & Peele-es Substitute Teacher-jelenet oral historyja.
 • Vendégszerep: Lesley Ann Warren, Jere Burns Returns – All Rise (utóbbi megint), Kyle Schmid – Big Sky (visszatérő), Constance Zimmer – Good Trouble (visszatérő),
 • Állandó szerep: Tim Robbins – The Power (Amazon – Rainn Wilson helyett), Geoffrey Arend – Physical (Apple TV+),
 • Mekk Elek és Süsü után Kolodko Mihály (Mihajlo Kolodko) szobort készített Mr. Bean macijának, amit Budapest belvárosában lehet látni  – képek.
 • Interjú: Rob Lowe (Owen – 9-1-1: Lone Star), Jake Braver (a The Stand VFX főnöke), a Kim’s Convenience szereplői, Edward Burns (a Bridge and Tunnel készítője),
 • Új sorozat: Playa Negra – spanyol, 8 rész, készítő: Susana Casares, főszereplő: Miguel Bernardeau, sötét tónusú szörfös történet a Kanári-szigetekről, a középpontban egy sráccal, aki közel próbál kerülni a férfihoz, akit apjának gondol, és eközben összehaverkodik tinik egy szorosan kötődő csoportjával, akik nagy álmokat dédelgetnek a Lanzarote-i szörf szcénára való berobbanás kapcsán, és együtt akaratukon kívül belekeverednek a sziget sötét titkainak hálójába.
 • Pilotszkript: The Last She – csatorna nélkül (gyártó: Sony Pictures Television), készítő: ?? – H.J. Nelson Wattpad-os könyve alapján, scifi egy olyan világról, amiben egy pusztító járvány végzett minden nővel – kivéve egyet, aki 3 év egyedüli túlélés után elhagyja rejtett hegyi otthonát, hogy körülnézzen abban a törzsi világban, ami a civilizáció összeomlásával keletkezett. A célja, hogy megtalálja azt, amiről apja azt mondta, hogy reményt adhat az emberiség számára.
 • A Skybound megvásárolta Andrew Pyper megjelenés előtt álló könyvének, a The Residence-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. A gyártó a RadicalMedia lesz, amely a MARS-ot is készítette, és a terv hasonló, hibrid évados antológia sorozat lenne. Az Amerikai Egyesült Államok 14. elnökének, Franklin Pierce-nek és feleségének története, akik a beiktatás előtt tragikus balesetben elveszítették gyereküket, majd paranormális látomásokról, hang-hallucinációkról és más rejtélyes jelenségekről számoltak be a Fehér Házi ottlétük alatt. A soron következő évadok más és más amerikai elnök, valóban jelentésre kerülő paranormális tapasztalásaival foglalkozna.
 • A Disney+ berendelte az A Real Bug’s Life című dokusorozatot, ami miniatűr kamerákkal fogja bogarak életét követni, azok drámáival és még szerelmeivel is. Mindezt a New York-i felszín alatti világtól egészen az afrikai szavannákig.
 • Az ABC-s To Tell The Truth című vetélkedő celeb vendégei/játékosai: Joel McHale, Cedric the Entertainer és Malin Åkerman (02.09), Lil Rel Howery, Adam Rodriguez és Nikki Glaser (02.02), Jimmy Kimmel, Andrea Savage és Sherri Shepherd (01.26)
 • Meghalt Dustin Diamond.
 • “Napi kirúgás”: Az őt ért elég komoly, szexuális természetű vádak következményeképp a Marilyn Manson közreműködésével készített Creepshow-epizód nem fog adásba kerülni, és a zenészt kivágják az American Gods jövő heti epizódjából is. Utóbbi az utolsó jelenése, és elég komoly szerepe lenne, vagyis lett volna, kiderül, hogy oldják meg a készítők.

14 hozzászólás Ne habozz!

Ayrons - 2021. 02. 02. 09:35

Snyder azt nyilatkozta, hogy ő filmet forgatott mem sorozatot. Ettől még a Max feldarabolhatja az alkotást. Mondjuk hülyék lennének nem megtenni.

winnie - 2021. 02. 02. 09:47

a Veros kérdezz-felelekben azt mondta a konkrét kérdésre Snyder, hogy “one shot” lesz a JL.

“Mondjuk hülyék lennének nem megtenni.”

nem változtatna a dolgon, mert ha sorozatként prezentálják, akkor sem heti lenne vagy ilyesmi, hanem “teljes évados” premier.

kiskiraly - 2021. 02. 02. 09:48

Hoppá: Az RTL-csoport ajánlatokat vár az M6 francia csatorna (#2 az országban) eladásával kapcsolatban.
3 milliárd eurót remélnek. Ha eladják, akkor kivonulnak Franciaországból (a nyomtatott sajtós termékeiket már eladták decemberben)

https://www.c21media.net/rtl-group-exploring-m6-sale/print

juhaszvik - 2021. 02. 02. 09:49

Az én életemből eddig kimarat a Seinfeld, ezért nem lenne rossz, ha a netflixen kerülne rá felirat, és tudnék vele próbát tenni.
Ez a sorozat amúgy nem ment anno szinkronnal is?

Hádész - 2021. 02. 02. 09:50

juhaszvik: Valamelyik csatornán régebben belefutottam párszor, szóval biztos, hogy volt hozzá szinkron (hogy az összes évadnak e, azt nem tudom).

kiskiraly - 2021. 02. 02. 10:02

A Dal premier nézettségéről már van valami előzetes adat?

winnie - 2021. 02. 02. 10:12

jaja, a seinfeld volt szinkronosan, talán az rtl-en?

winnie - 2021. 02. 02. 10:16

4+

A DAL 2021 /MAGYAR TEHETSEGKUTATO MUSOR/ 6,2 6,1 5,8 6,7 5 –> 263 817 6.1%

18-49

A DAL 2021 /MAGYAR TEHETSEGKUTATO MUSOR/ 2 2,4 2,9 2,7 1,7 –> 38 818 2.4%

kiskiraly - 2021. 02. 02. 10:32

winnie: köszi.

Kati néni - 2021. 02. 02. 10:34

A magyaroknál is rezgett a léc az RTL-lel kapcsolatban pár éve. Én nem csodálnám, ha a magyar piacot is feladnák, mert nem igazán egészséges, ahogyan a konkurenciát közvetve, közpénzből felduzzasztották. Két nagy kereskedelmi tévé létezése jó, a kiélezett harc annál inkább, csak hát nálunk sok az anomália, ha ránézek a műsorrendekre, akkor csak széthúzott slotokat látok. Olyan műsorokat, amelyek fél- vagy egyórásak normális esetben, nincs kialakult napirend és kiszámíthatóság, mindenki tilitolizik, szerintem ez a nézőknek sem igazán perfekt.


A német Disney pedig tegnaptól kezdve jól átalakította a műsorrendjét este 8 után, filmeket és sorozatokat nyomnak felnőtteknek és a családnak a tini fókuszcsoport helyett: vígjátékok, kalandfilmek, Desperate Housewives, The Nanny, This is us, Golden Girls. A filmek zöme nem is saját istállós, érdekes.

Angolul néztem és néha még nézem is a Golden Girlst, szerintem a maga nemében igazán humoros sorozat volt, persze a nyolcvanas évek országos tévés szintjén (értsd: a bevált poénokat és szituációkat csomagolják újra és újra másképp, mint a Friends), kár, hogy egy szezon után az RTL letett a szinkronról, pedig ebből lehetett volna otthon is kultsorozat, ha egy kicsit hamarabb érkezik.

Franky - 2021. 02. 02. 11:15

Nem tudja valaki a Netflixes Pacific Rim animációs sorozatàhoz lesz majd szinkron?
Màrciusban lesz a premier…

Lengabor - 2021. 02. 02. 15:12
Enzo - 2021. 02. 02. 16:27

Legyen új hétidézete poszt please, pont 2 hetes ma a legutóbbi :)

murder1 - 2021. 02. 02. 22:07

Magyar premier – Comedy Central Family: 02.13 Amerika Huangjai (Fresh Off The Boat) 6. évad

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz