login |

Délelőtti videó 3.: The Nevers

2021. 02. 03. 11:20 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: video,

Az HBO még 2018-ban berendelt sorozatát Joss Whedon készíti, de tavaly ősszel “kilépett” a produkcióból. Mivel addig a teljes (és lerövidített) első évad leforgott, így az utódja csak az esetleges 2. évadtól veheti át az irányítást – meg persze az utómunkát irányíthatja.

A kezdetekben annyi derült ki a sorozatról, hogy epic scifi lesz, viktoriánus nők egy csoportjáról, akik szokatlan képességek birtokába jutnak. Most már van hivatalos és bővebb leírás is:

Viktória királynő uralkodásának utolsó éveiben Londonban sorjában bukkannak fel az „Érintettek”, olyan emberek – többségében nők ­–, akik hirtelen furcsa képességekről tesznek tanúbizonyságot, melyek olykor elbűvölők, olykor kifejezetten nyugtalanítók. Közéjük tartozik Amalia True, egy titokzatos, gyors öklű özvegy és Penance Adair, egy zseniális fiatal feltaláló is. Ők állnak ennek a mellőzött csoportnak az élére, helyet követelnek az Érintetteknek és szembeszállnak azokkal… Nos, tulajdonképpen mindenkivel szembe kell szállniuk ahhoz, hogy kiállhassanak a történelem partvonalra szorított szereplőiért.

A tovább mögött magyar feliratos előzetes. Szereplők: Laura Donnelly és Ann Skelly, valamint Olivia Williams, James Norton, Tom Riley, Ben Chaplin, Pip Torrens, Zackary Momoh, Amy Manson, Nick Frost, Rochelle Neil, Eleanor Tomlinson, Denis O’Hare.

Eredetiben:

Tartalék:

1 hozzászólás Ne habozz!

human - 2021. 02. 03. 14:49

egy ilyen sorozatnál nem írják ki, hogy az Avengers készítőjétől haahhahahahaha, a Warner teljesen a busz alá dobta Whedont a Justice League kapcsán kapott személye elleni kritikák miatt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz