login |

Hírkedd – Bulletproof 4. évad!

2021. 02. 09. 09:12 - Írta: winnie

19 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Jelenleg ezek a sorozatok érkeznek hetiben a hazai Netflix-re és Amazon-ra, az amerikai sugárzással egy időben. (Ugye a platformok a vásárolt cuccokat szinte mindig évados premierként adják ki.)
 • Elkezdődtek az országos csatornás pilotberendelések. Próbálok minden nap elsütni egy-egy ilyen projektet a hírekben.
 • Premier: Black Lightning S4, Tooned In S1, MTV’s Ghosted: Love Gone Missing S2 (téli), VH1 Family Reunion: Love & Hip Hop Edition S1, Studio C S13 + Finálé: Hamilton’s Pharmacopeia S3, Paranormal Declassified S1
 • Magyar premier – Netflix: 04.23 Shadow and Bone – Árnyék és csont (Shadow and Bone) 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO: 02.11 Életjelek: Egy igaz emberi történet (Vitals: A True Human Story) 1. évad
 • A Disney+ (hivatalosan) 87M-s előfizetői táborának 30%-át az indiai Hotstar szolgáltatás előfizetői alkotják.
 • Pilotberendelés: Maggie – ABC, egykamerás komédia, készítő: Maggie Mull és Justin Adler – Tim Curcio rövidfilmje alapján, egy fiatal nőről, aki próbál alkalmazkodni az életéhez, miközben tudatosul benne, hogy látnoki képességekkel rendelkezik. Látja mindenki jövőjét, de a saját jelene elég zűrös.
 • Sorozatberendelés: WeCrashed – AppleTv+, készítő: Lee Eisenberg és Drew Crevello, főszereplők: Anne Hathaway és Jared Leto – a Wondery podcastje, a WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork alapján, a The Big Short szellemében a WeWork cég felemelkedéséről és bukásáról, mely közösségi irodákat, munkaterületet biztosított különféle startupoknak és szolgáltatásoknak.
 • Alan Cumming visszatérő szereplőként csatlakozott a Prodigal Son 2. évadjához.
 • Joe Barton lett az HBO Max-os The Batman című sorozat új showrunnerje a távozó Terence Winter utódjaként. Ő legutóbb a Giri/Haji-t jegyezte.
 • A Sam Esmail-féle Peacock-os Battlestar Galactica-tévésorozatnak még mindig dolgoznak a pilotján. Esmail konzultált róla Ronald Moore-ral, hogy minden oké-e vele, és biztosította arról, hogy nem az ő munkájának a rebootját fogja megcsinálni. (Nem ő a készítő és showrunner, hanem Mike Lesslie, de fő executive producerként mégiscsak döntési pozícióban van.) Most még a világot találják ki, hogy milyen történeteket akarnak mesélni, hogy a mitológia mely tájait akarják feltárni, és nagyjából kezdik el belőni, hogy miképp nézzen ki a pilot.
 • A Burden of Truth 4. évadjában a COVID miatt nem csak kevesebb a statiszta, hanem nem lesznek tárgyalótermi jelenetek sem az évad végén, ahogy azt megszokhattuk. (Azon a területen, ahol ők forgattak, az évad vége táján, azaz ősszel erősödött fel a vírus jelenléte.)
 • A Borgen 4. évadjában Birgitte külügyminiszterként fog ténykedni a média érdeklődésének célkeresztjében, a korábbi sajtófőnöke, Katrine pedig egy országos tévécsatorna egyik osztályának vezetője lesz.
 • A Lifetime 4 új VC Andrews-adaptációját 03.20-tól mutatja be négy hétvégi napon, V.C. Andrews’ The Landry Family címmel: “Ruby,” “Pearl in the Mist,” “All That Glitters” és “Hidden Jewel”.
 • A Key & Peele-es The Substitute Teacher-szkeccsből sajnos végül nem lesz film. A fejlesztési pokol lett a projekt jussa.
 • A Bridgerton minden országban top10-es lett a napi sorozatos Netflix-es toplistákon – kivéve Japánban. 83 országban első helyet ért el. (Utóbbi csak infó, mert ez nem akkora szó, más sorozatoknak is összejött. A hangsúly azon van, hogy meddig volt első.)
 • A TBS meghosszabbította gyártói szerződését Samantha Bee produkciós cégével.
 • A Fear The Walking Dead 6. évadja 04.11-én folytatódik az AMC-n, de már 04.08-án elérhető lesz az AMC digitális platformján.
 • A Sky berendelte a Bulletproof 4. évadját. (Ez még nem hivatalos, de a Produkciós Közlöny lehozta a forgatáskezdés időpontját, és az elmúlt egy évben ezek alapján megelőlegezett infók eddig elvileg mindig valósnak bizonyultak. De 100% csak akkor lesz mindez, ha hivatalosan is bejelentik. (A hivatalos bejelentésről nem lesz jelzés hírben, mert nem akarunk duplázni, csak akkor szólunk, ha véletlenül mégsem kerül sor rá.)
 • A Disney Channel elkaszálta a Big Hero 6: The Series-t.
 • Mickey Down és Konrad Kay, az Industry készítői beszélnek a sorozat szakmai zsargonjáról.
 • Vendégszerep: Erica Gimpel – NCIS: New Orleans, Kristine Froseth – The First Lady (visszatérő), Candace B. Harris, Joe Holt, Saycon Sengbloh, Amanda Tavarez, Joseph Callender, Leonard Harmon, Gray Hawks – Deliah (visszatérők),
 • Állandó szerep: Ted Levine – Big Sky, Dylan McDermott – Law & Order: Organized Crime (NBC)
 • Interjú: Desus és Mero (a Desus & Mero műsorvezetői), Russell Tovey (a The Sister főszereplője), Daveed Diggs (Layton – Snowpiercer), Hailee Steinfeld (Emily – Dickinson)
 • 2020-ban 7200 órányi tartalom vált elérhetővé az HBO GO kínálatában, ami 500 új filmet és 60 új sorozatot tartalmaz – és 45 új évadot.
 • Pilotszkript: All Adults Here – csatorna nélkül (gyártó: MWM Studios), készítő: Sara Heyward és Emma Straub – utóbbi könyve alapján, a családok csodaszép zűrzavarosságáról, korosodó szülőkről, felnőtt testvérekről, középiskolai pasikról, általános iskolai szemétkedő lányokról. Egy különc, három generációt felölelő karakterekkel teli Hudson Valley közösség van a középpontban, és a történet rámutat a kisvárosi élet komplexitására, és arra, hogy milyen felnőttként ott élni, ahol felnőtt az ember.
 • A National Geographic event dokusorozatot rendelt be Return To The Moon címmel, ami a NASA Artemis-programját fogja figyelemmel kísérni, aminek a célja, hogy 2024-ben az első nő (és egy újabb férfi) landoljon a Holdon, hogy innovatív technológiákkal fedezzék fel a felszínt. A 4 éves forgatás során az űrhajósok felkészítését fogják követni, kiemelve az általuk hozott áldozatokat, és természetesen a teljes misszió középpontban lesz, tehát a hold körüli pályára álló Artemis I, a legénységgel a Holdat megkerülő Artemis II, és a leszálló Artemis III.
 • A Netflix-es Meateater 9. évadja is ketté lett szedve a jelek szerint, szóval februárban jön is a folytatás.

19 hozzászólás Ne habozz!

Franky - 2021. 02. 09. 09:28

Milyen jó lenne ha a Netflix leszinkronizàlnà vagyis tovàbbszinkronizàlnà az iZombie-t ,úgy làtom a listàba ott megy ,mert sajnos RTL Spike …RIP

castro - 2021. 02. 09. 09:39

szerencsére mindig opció az, hogy az ember, akit nagyon érdekel a sorozat, megnézi felirattal. már persze, ha neki az, hogy lássa a sorozatot fontosabb, mint az, hogy szinkronnal lássa.

Frank - 2021. 02. 09. 09:44

Ez így van !
Èn is ràvettem magam ennèl ès a Sötèt àrvàknàl meg The 100 című sorozatnàl meg persze az Arrowversum sorozatainàl hogy inkàbb olvasom minthogy vàrnèk ,úgy se lesznek hamàr èvek óta nem sikerült magyar hangot adni neki én se vártam

debali - 2021. 02. 09. 09:47

Magyar premier: RTL Klub febr. 28 – Apatigris 2. évad
– Keresztanyu 2. évad berendelve őszre
– Életünk története másik napra kerül majd
– Cápák között 3. évada csütörtökönként lesz

eanna - 2021. 02. 09. 10:50

Úgy látom, nem írtátok még, így jelzem, hogy a Death in Paradise-ból pénteken is volt rész, ami a csütörtöki folytatása és ebben volt A NAGY “visszatérés”.
Hát ha valakit csak ez a rész érdekel :)

Sidoka - 2021. 02. 09. 12:40

Felhőtlen Philadelphia 14. Évad magyar premier:
2021. február 22. (hétfő)
23:55 (Comedy Central)

winnie - 2021. 02. 09. 13:05

igen, itt fel vannak vezetve az eddig ismert magyar premierek: https://www.sorozatjunkie.hu/2021/01/10/2021-es-hazai-sorozatos-premiernaptar/

Kati néni - 2021. 02. 09. 13:28

Hát, Kati nénivel jól kicseszett az Amazon, mert az okostévén a frissítés után már nem elérhető a magyar felirat Németországból.

Rákényszerültem, hogy német nyelven nézzek mindent, angol felirattal. Egy kicsit terheli az agyamat, de nem rossz, úgy a 90%-át megértem. Az angolban az a nem jó, hogy sok benne a latin-francia eredetű kifejezés, amelyekből néhányat a mai napig sem ismerek, pedig már lassan 15 éve angolul sorozatozom, illetve, ha hadarnak, akkor egy mukkot sem értek, németben meg pont fordítva, ez a nyelv meg szereti a saját szókészletéből kigazdálkodni az elvontabb fogalmakat is, bár a nyelvtan picit nehezebb, mégis könnyebben eljut a tudatomig.

Lehet, hogy csak én vagyok egy nyelvi antitalentum, angolul már hat éves korom óta tanulok, de bizonyos átvitt értelemben használt dolgok nem mennek.

Jaj - 2021. 02. 09. 13:41

Kati néni, ha Németországban élsz, akkor bőven elég a német nyelv, nem? Miért kell hozzá felirat is? És ha mégis, akkor miért nem németül német felirattal nézed? Ha viszont angolul sorozatozol ennyi ideje, akkor meg elég kellene hogy legyen az angol. Én hagynám a magyart a helyedben :) Gyorsan bele lehet rázódni. Én gyakran állítom a netflixen is német nyelvre és teszek ki hozzá valami más nyelvű feliratot, nagyon jó gyakorlásnak. Mondjuk én szeretem a nyelveket.

winnie - 2021. 02. 09. 13:57

de itthonról mindenféle felirat elérhető. vagy nem desktopon, hanem máshogy? (plusz, ha abból indulok ki, hogy böngésző kiegészítővel a netflixes feliratok mindegyikét is aktívvá lehet tenni, akkor szerintem az amazonos probléma is megoldható.)

Dani - 2021. 02. 09. 15:23

SorozatWiki oldalán olvastam, hogy lemondták (legalábbis a Viacom) lemondott a Walking Dead magyar vetítéséről. :(

Shadow - 2021. 02. 09. 15:26

NCIS LA 12. évad csütörtöki premier AXN

winnie - 2021. 02. 09. 16:08

ezek 11. évados részek, amik elvileg csak csatornapremierek, nem? ez van a sajtóoldalon és a tévéműsorokban.

Shadow - 2021. 02. 09. 16:58

Én nem nézem a sorozatot, ezért nem vagyok teljesen képben, de országos premierként hirdetik a csatornán, de tényleg a 11. évad van beírva a műsorújságba.

https://youtu.be/DI5xdLB78AE

Kati néni - 2021. 02. 09. 20:10

Köszönöm a tippet, Winnie, majd kipróbálom.

Hátha.

Miért nem elég a német? Mert ha nem értek meg valamit, akkor angolul valószínűleg megértem.

Illetve van egy olyan perverzióm is, hogy szeretem az angolt meg a németet összehasonlítani.

kiskiraly - 2021. 02. 10. 00:32

Rév Marceles interjú
(Bár nagy része nem az Euphoriáról szól, hanem a Netflixes filmjéről)

https://magyar.film.hu/filmhu/multimedia/videok/filmhu-tv/latsz-en-latlak-9-rev-marcell.html

A cikk végén ott vannak a timestampek is.

kiskiraly - 2021. 02. 10. 00:33

*Rév Marcell

Dregnarr1 - 2021. 02. 10. 07:53

BSG-nél felmerült opcióként hogy a Moore-os változat egy másik időszakában játszódna? Simán lehetne pár százezer évvel későbbi “reboot” is, elvégre a körforgásról szól az egész.

Jaj - 2021. 02. 10. 09:31

Kati néni, ezt mondom én is, hagyd a magyart, simán elboldogulsz a némettel-angollal, plusz még érdekesebb is a nyelvösszehasonlítás miatt, amivel teljesen egyetértek. Ha te perverz vagy, akkor én is ;)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz