login |

4 hozzászólás Ne habozz!

Skate - 2021. 02. 14. 22:31

A második évad szembetűnő hiányosságai miatt felértékelődik nálam a film.

Tipca - 2021. 02. 15. 07:58

A mai napig nem tudok rájönni, hogy mi bajom a sorozattal. Történetben sokkal hűbb és jobb mint a film, látványban a mozi egy fokkal jobban teljesített, bár túlságosan szirupos és meseszerű volt. A könyvek és a sorozat után pedig látszik, mennyire ki lett herélve benne a magisztérium szál.
A sorozat jó, amennyire emlkszem, viszonylag követi a könyvek sztoriját, a maga nemében a látvány is jó, viszont végig van valami furcsa, kényelmetlen érzésem, ahogy nézem, amit nem tudok jobban megfogni. Ennek ellenére követem, mert érdekel a sztori, de fura. (Kb ugyanez volt az érzésem a NOS4A2 sorozattal is.)

Csillagvadasz2 - 2021. 02. 15. 09:05

Sajna a film nem volt olyan jó, mint a trailerben tűnik. Az volt a legfurább döntés, hogy az első könyvet csak 80%-ig adaptálták. Értem, hogy happy end-et akartak, de pont azt hagyták így ki, amire a történetnek ki kellett volna futnia. A film után olvastam a könyvet és nem tértem magamhoz a csodálkozástól, hogy mi is a történet vége. A sorozat pedig egy ajándék a könyves rajongóknak.

Wanheda - 2021. 02. 15. 14:02

Az úr sötét anyagai komoly filozófiai munka, belőle sorozatot, filmet készíteni teljességgel lehetetlen feladat szerintem. A sorozat 1. évada mindenesetre jóval inkább közelítette a könyv első részét mint a film, nem is értem, azzal mi a fenét akartak…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz