login |

Hírkedd – Search Party 5. évad! The Split-kasza!

2021. 02. 16. 09:05 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Ezek a sorozatok nem folytatódnak, illetve nem készülhetnek el a koronavírus-járvány miatt. (A lista folyamatosan frissül.)
 • Mai magyar premier: John Oliver-show az elmúlt hét híreiről 8. évad
 • Premier: Where Murder Lies S1, Darcey Bussell’s Wild Coasts Of Scotland S1, Jay and Dom’s Home Fix S1, Tenable S5, The Walkers S1, A Taste Of Italy S1, The Great Canadian Baking Show S4 + Finálé: Big Hero 6: The Series S3, America’s Hidden Stories S2, Below Deck S8, Kids Baking Championship S9
 • Magyar premier – HBO GO: 03.23 Bezzegszülők (Breeders) 2. évad
 • Magyar premier – Netflix: 03.12 Paradise rendőrei (Paradise PD) 3. évad
 • Magyar premier – Nickelodeon: tavasz Tinikémek (Nickelodeon’s Spyders) 2. évad
 • Jelen állás szerint a Viacom itthon nem folytatja a The Walking Dead sugárzását (a megszűnő RTL Spike után nincs más adója, aminek a profiljába illene), így más csatornákban kell bíznunk. S bár még mindig nem mondhatunk a későbbi sugárzás kapcsán semmi biztosat más irányú hivatalos megerősítés híján, a mai naptól biztosra vehető, hogy a világpremieres tévés sugárzás már elúszott. (Mármint az korábban eldőlt, hogy a hétfő hajnali streaming premier nem lesz itthon rögtön, de a mával nagyjából bezárult a március elsejére vonatkozó ablak is.)
 • Az AppleTv+-os The Essex Serpent főszerepléből kiszálló Keira Knightley utódja Claire Danes lett.
 • Pilotberendelés: True Lies – CBS, készítő: Matt Nix (pár éve nem ő ment neki a FOX-változatnak), executive producer: James Cameron, McG, egy kertvárosi háziasszonyról, aki rájön, hogy a tökéletesen szürke férje profi, nemzetközi kém, s aki ezután belesodródik a veszélyes és akciódús világba, ugyanis beszervezik a férje mellé, hogy együtt mentsék meg a világot, s ezzel egy időben életet leheljenek petyhüdt házasságukba.
 • Komoly fizetésemelést kapott a 3. évad előtt a The Umbrella Academy szereplőgárdája (ezt nem sok Netflix-sorozat mondhatja el magáról, ld. Stranger Things, On My Block és még volt, csak nem jut eszembe): Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher és Justin H. Min epizódonként több, mint 200 ezer dollárt fog keresni. Elliot Page is kapott emelést, de a többiek csoportos törekvéseiben nem volt benne, hiszen ő eleve jóval magasabb gázsival indult.
 • A késve kezdő és nehezebb produkciót jelentő (ld. sokkal gyorsabb és szünet nélküli forgatás) országos sorozatok között szerintem azért nem semmi, hogy az NCIS: Los Angeles már a szezonja 10. részénél tart. Tavaly ilyenkor a 13 volt meg.
 • Az egy dolog, hogy a La Casa de Papel a világon egyedülálló módon csak itthon van rajta április elseje óta a Netflix napi sorozatos top 10-es listáján (pár naptól eltekintve a top5-ben), de vasárnap megint sikerült fellépnie az 1. helyre! (Akad még pár ország, ahol ki-bejárkál a 10-be, érdekes módon Banglades, India és Pakisztán kivételével mind KKEU-s – kivéve Romániát. Mi jobban rezonálunk?)
 • A Breeders 2. évadjában a két gyerek 10 és 13 éves lesz, szóval időugrás történik. Gondot a szülőknek pedig egyikük növekvő szorongása, a másiknak pedig a függetlenedése fog okozni.
 • Az Agatha Raisin 4. évadja négy filmet fog tartalmazni. Az adaptációk tárgyai: Agatha Raisin: Kissing Christmas Goodbye (Karácsonyi búcsúcsók), Agatha Raisin: Love, Lies & Liquor (Szesz, szerelem, szemfényvesztés), Agatha Raisin & the Spoonful of Poison (Gyilkos lekvár), Agatha Raisin: There Goes the Bride (Páratlan vőlegény).
 • Napi “kirúgás”: Az HBO Max premier előtt álló új tinisorozata, a Generation kapcsán némi kontroverzi volt a forgatás során, amikor valódi macskákkal vettek fel boncolós jelenetet, és két statiszta ezt nem nagyon bírta annak ellenére, hogy mindenkit előre tájékoztattak a dologról. Ez kapott némi sajtónyilvánosságot, amit bocsánatkérés is követett, és a jelenet végül nem került bele a végső változatba.
 • Caroline Dries, a Batwoman készítője nyitott arra, hogy Melissa Benoist a Supergirl kaszája után feltűnjön az ő sorozatában, mert érdekli őt, hogy milyen lenne a Ryan/Kara-dinamika.
 • A Mayans MC 3. évadja 03.16-án kezd az FX-en.
 • Amerikában a Starz szerezte meg a The Luminaries sugárzási jogait.
 • Minden nagy amerikai sportdöntő nézettsége visszaesett, íme, hány százalékkal: Super Bowl -9%, CFB National Championship -27%, World Series -30%, NBA Finals -49%, Masters (utolsó kör) -58%, NHL Stanley Cup Finals -61%
 • Ramin Djiwadi fogja szerezni a House of The Dragon zenéjét.
 • Az HBO Max berendelte a Search Party 5. évadját.
 • A BBC elkaszálta a The Split-et. A már berendelt 3. évad lesz az utolsó.
 • A CBS berendelte az amerikai Love Island 3. évadját.
 • Halston Sage (Ainsley) beszél a Prodigal Son legutóbbi részéről.
 • Emily VanCamp (Nic) beszél a The Resident legutóbbi részéről.
 • Vendégszerep: Oscar Wahlberg – Dexter (visszatérő), Tim Bagley – Call Your Mother, Wendie Malick – American Houswife (megint),
 • Állandó szerep: Jason Scott Lee, Mapuana Makia – Doogie Kameāloha, M.D. (Disney+), Scarlett Estevez, Marianna Burelli, Juan Alfonso, Brandon Rossel, Zelia Ankrum, Bryan Blanco – Ultraviolet & Blue Demon (Disney Channel)
 • Interjú: Ava DuVernay (a Queen Sugar készítője), Kevin James (a The Crew főszereplője), Genevieve Padalecki (Mrs. Walker – Walker), Rebecca Breeds + még egy (Clarice – Clarice),
 • Az HBO Max egy rakás animációs prezentációját rendelte be: 1.) Hello Paul – készítő: Sean Solomon, egy neurotikus millennial macskáról, akit húzós munkája és a nála potyázó egér lakótársa totál kikészít, 2.) Obi – Obi Arisukwu és Arthur Harris Instagram képregénye alapján, egy 30 éves gyerekes férfiról, akinek az az álma, hogy művész legyen, és eközben barátaival megéli felnőttkorát (exec. producer: Michael B. Jordan), 3.) Uncanny Valley – készítő: Brendan Walter és Greg Yagolnitzer (exec. producer: Ed Helms), három, különös házisegítő robotról, akik megölik ember tulajdonosaikat és átveszik a helyüket, 4.) Cover – a Rooster Teeth Brian Michael Bendis képregényét adaptálná, ami egy kémthriller, és összeesküvés centrikus szerelmes levél a képregény-iparnak.
 • Új sorozat: Bad Blood – szerb, 10 rész, készítő: Voja Nanovics, rendező: Milutin Petrovics és Goran Sztankovics  – Boriszav Sztankovics művei alapján, a 19. századi Oszmán Birodalomban játszódó, négy évtizedet felölelő történet a birodalom hanyatlásáról, a nagy politikai változásokról, a parasztfelkelésekről a vagyonos kereskedők ellenében. A főhős a keresztény kisebbség egyik vagyonos vezetője, aki miközben próbálja megőrizni vagyonát és hatalmát, maga és családja számára szörnyű következményekkel járó események láncolatát indítja el. Szereplők: Dragan Bjelogrlics, Leon Lucsev, Sára Szandeva, Dejan Bucsin, Fedja Sztukan, Tim Seyfi, Alban Ukaj
 • Pilotszkript: Rub & Tug – csatorna nélkül (gyártó: New Regency), készítő: Our Lady J – a tervezett, majd lefújt film szkriptje alapján, egy hírhedt transznemű gengszterről, aki valószerűtlen és fontos figurájává vált a 70-es évek Pittsburgh alvilágának, többek között illegális masszázs szalonjai, valamint a helyi NFL-csapatnak eladott anabolikus szteroidok révén.
 • Az Apple TV+ berendelt egy Oprah Winfrey-ről szóló két részes életrajzi dokusorozatot.
 • Rich Eisen az Epix-en jelentkezik új talkshow-val. A The Eisen Hour heti hatszor kerül adásba. És nyilván sportos arcokkal fog beszélgetni Eisen.

8 hozzászólás Ne habozz!

Csillagvadasz2 - 2021. 02. 16. 09:28

“Ramin Djiwadi fogja szerezni a House of The Dragon zenéjét.” A nap híre! :)

Kissur - 2021. 02. 16. 11:06

A B99 forgatása nem folytatódott? Mintha tavaly decemberben láttam volna egy képet, hogy elkezdték a forgatást. De lehet, hogy csak olvasó próbáztak. De mondjuk a díszletek közt voltak.

debali - 2021. 02. 16. 14:21

Dr. Balaton búcsúzik febr. 26.-án, hivatalosan eddig tart az első évada. De lesz folytatása még idén.
Emiatt, március 1.-étől az Exatlon már 19:40-től indul.

juhaszvik - 2021. 02. 16. 14:34

Beírtam a keresőbe, de nem találtam érdemi említést az sj-n: fogalmam sincs mi az a “riportfilmsorozat”, de egy ilyet csinál az Rtl klub “Nagy szám” címmel és Kovács Patríciával:

https://24.hu/kultura/2021/02/16/nagy-szam-rtl-klub-kovacs-patricia/

(ha mégis volt, bocsi)

lacika - 2021. 02. 16. 14:51

A La Casa de Papel harmadik és negyedik évada múlt szombaton kapott magyar szinkront. Biztos ez is segített neki.

winnie - 2021. 02. 16. 16:28

Mi is írtunk róla, és értelemszerűen segített, a lényeg a lényeg marad, az első hely.

Desmond Wallace - 2021. 02. 16. 16:30

Február 26-án véget ér a Doktor Balaton 1. évada.
A 2. évad még idén képernyőre kerül.

Március 1-től 19:40-kor kezdődik az Exatlon.

Kati néni - 2021. 02. 16. 20:54

Érdekes, hogy ezeket a magyar telenovellákat évadokra szedik. Szerintem ha marad ez a rendszer, érdemes lenne kettőt indítani váltásban, ahogy véget ér az egyik, adni a másikat, aztán vice versa. Két hónap ebből, két hónap abból, aztán ha az egyik nem sikeres annyira, lenne idő valami mást tervezni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz