login |

Egy óra a The Shield íróival

2021. 02. 17. 16:11 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

Közérdekű közlemény: az ifjabb junkie-k, akik nem látták vagy nem ismerik a The Shield-et, adjanak neki esélyt, majd darálják le, mert túlságosan alapsorozat ahhoz, hogy az ember átnézzen fölötte csak azért, mert 2002-ben indult. Itthon ment a tévében is a Kemény zsaruk, sőt, fent volt az Amazon Prime-on is jó sokáig, de sajnos lekerült, cserébe elég sokat írtunk róla, ha valaki olvasna is.

A többieknek meg egy kis nosztalgia a tovább mögött, egy ATX-es kerekasztal beszélgetés az írókkal (Shawn Ryan, Kurt Sutter, Glen Mazzara, Scott Rosenbaum, Charles ‘Chic’ Eglee – mind elég nagy név lett), akik rengeteg érdekes dolgot mesélnek.

4 hozzászólás Ne habozz!

Sawyer - 2021. 02. 17. 21:48

Imádtam, de az utolsó két évadot szerintem nagyon összecsapták (a szintén Sutteres Sons of Anarchy szintén így járt). Egy-egy nap alatt annyi minden történta városban nagyjából következmények nélkül, hogy már irreális, nem voltak már akkora katarzisok sem. A vége viszont jó le lett zárva, azért hiányzik egy ilyen sorozat a képernyőkről.
A pilot vége minden idők egyik legnagyobb cliffhangere.

geryT - 2021. 02. 17. 22:16

Számomora minden idők legjobb sorozata, azóta sem láttam jobbat. Szerintem épp, hogy nem lett összecsapva egyébként, valóban rengeteg történés volt, de az utolsó másodpercekig emelték a tétet. Az utolsó jelenet pedig volt akkora mint a pilot vége, csak nem annyira direkt. Minden alkalommal amikor újranézem (kb. évente) az utolsó pár részt már valamiféle katatóniában élem meg, de a végső következtetés mindig durván odab.sz. Az egész sorozat zseniális.

Tempes - 2021. 02. 18. 07:59

Aki nem látta még mindenképpen nézze meg. Alig van olyan sorozat amit újra nézek de ez megunhatatlan.

romanista - 2021. 02. 18. 12:45

all time favourite, abszolút top!
Nagyon kevés sorozat ér a közelébe

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz