login |

Délelőtti videó 3.: Mare of Easttown

2021. 02. 18. 11:30 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: video,

Kate Winslet régóta várt átívelő szálas HBO-s krimisorozata, az Easttowni rejtélyek nemsokára végre megérkezik.

A történet egy kisvárosi nyomozóról szól, aki egy helyi gyilkossági ügyben kezd el dolgozni, amikor saját élete is széteső félben van. Egy kis közösség sötét oldalát mutatja majd be a széria, és azt, hogy a múltunk, traumáink miképp határoznak meg minket.

A tovább mögött az első, magyar feliratos teaser. Winslet mellett főbb szerepben Guy Pearce és Jean Smart, valamint Mackenzie Lansing, Kate Arrington, Ruby Cruz, Eisa Davis, Enid Graham, Justin Hurtt-Dunkley, Izzy King, Jack Mulhern, Anthony Norman, Drew Scheid, Madeleine Weinstein.

Tartaléknak az eredeti:

6 hozzászólás Ne habozz!

Anonymus - 2021. 02. 18. 12:41

“A történet egy kisvárosi nyomozóról szól, aki egy helyi gyilkossági ügyben kezd el dolgozni, amikor saját élete is széteső félben van. Egy kis közösség sötét oldalát mutatja majd be a széria, és azt, hogy a múltunk, traumáink miképp határoznak meg minket.”

Ennél átlagosabb leírást nem is tudom mikor láttam utoljára. Ha nem tudnám, hogy HBO, azt hinném valami random országos krimisorozat.

winnie - 2021. 02. 18. 12:43

tény, hogy a krimisorozatok általában nem a leírásaikkal fognak berántani, hiszen általában megölnek valakit, és jön a nyomozó, az átívelősökre ez hatványozottan igaz – itt valóban segíthetnek az előzetesek, hogy valami hangulatot átadjanak, vagy a fő karaktert.

winnie - 2021. 02. 18. 12:51

(de tényleg teljesen valid a probléma, én rajongóként persze úgyis mindent megnézek, de aki nem rajongó, így tényleg nem tud más alapján választani, hogy most a drowningot vagy a the bay-t csekkolja, csak reklám vagy technikai infó alapján.)

Florabell - 2021. 02. 18. 13:32

Garantáltan nézős, ahogy Winnie én is minden ilyet fogyasztok. Bár a kisvárosi huzavona kevésbé az esetem. De például az Éles tárgyak nagyon bejött, szóval majd elválik mit hoznak ki.

inferno88 - 2021. 02. 18. 18:32

Hirtelen azt hittem, hogy valamiért a The killing-ből került be az a kép.

Nessa - 2021. 04. 19. 20:51

Amikor beharangozták, a Happy Walley jutott az eszembe, és az első rész után úgy tűnik, nem nagyon lőttem mellé. Adott egy a kisváros, egy karakán nyomozónő akiről még csak sejtjük hogy kemény múltja volt, a családja zűrös… Go Kate Winslet, nekem tetszel!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz