login |

6 hozzászólás Ne habozz!

Venom - 2021. 02. 18. 18:10

Tud valaki valamit arról, hogy Elliot Page karakterét átirják-e férfire? Mert ugye a source materialben elég egyértelműen nő.

human - 2021. 02. 18. 18:23

“There are no plans to change the character’s gender, insiders told Variety.”

winnie - 2021. 02. 18. 18:28

nőt játszik. nem merült fel váltás – a karaktert nem érinti a színész IRL dolga. tudtommal máshol sem történt ilyesmi korábban, amikor hasonlóról szó volt.

Yutani - 2021. 02. 19. 06:47

Valószínűleg el tud még játszani egy female karaktert, mert külsőleg nem változott.

Brigante - 2021. 03. 10. 09:20

Ez a női-férfi dolgok nála… kíváncsi lennék, hogy hogyan jutott el idáig. Az, hogy leszbi volt azt mindenki tudta.
Aztán jött a comming out, comming outja, hogy ő már férfinek érzi magát.

Kíváncsi leszek mi lesz a vége… én kedvelem, mint színész, semmi gondom nincs vele, viszont az átalakulásának a folyamata megér egy misét. Megnéznék vele egy riportot…

szalacsi - 2021. 03. 10. 09:38

nem lesz semmi vége, és riportot sem kell megnézni szerintem, elég komoly az irodalma a jelenségnek, aki akar és nincs sok információja róla, az utána olvashat. ez nem “hogyan jutott el idáig” kérdése, hiszen mindig ilyen volt. vagy úgy is lehet mondani, hogy most már lehetséges idáig eljutni, míg régen nem volt lehetséges, így a hozzá hasonlóak inkább öngyilkosok lettek vagy végig hazugságban éltek.

számomra ma az az érdekes, hogy sokan mennyire informálatlanak a témában csak azért, mert ők átlagosak nemiség tekintetében.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz