login |

Ginny és Georgia

2021. 02. 24. 13:15 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: kampány,

Ma érkezett a Netflix-re a felületes pillantásra Gilmore Girls-ös alapokat árasztó Ginny & Georgia, amiről természetesen fogunk írni, de szerintem ez még pár nap (hacsak valaki be nem előz minket), így addig itt ez a plakátos poszt a gyors bepróbálóknak és/vagy darálóknak – az előzetes itt volt a menekülős-kisvárosban letelepedős anya-lánya sztorihoz.

8 hozzászólás Ne habozz!

Kati néni - 2021. 02. 25. 23:51

Nagyon jó kis sorozat ez, 8 részt letoltam belőle tegnap estétől, jobb mint a Firefly Lane, az tuti.

Trallala - 2021. 02. 27. 20:10

2 részt megnézve nekem nagyon tetszik. Jók a karakterek, a humor tökéletes, szórakoztató. Holnap dara a többi rész.

f.fredericks - 2021. 02. 28. 06:56

“We’re like the Gilmore Girls, but with bigger boobs.”

A pilot 10. percében hangzik el a fenti mondat, de azon kívül, hogy egy kisvárosi anya-lánya (plusz egy kiskölök) párosról van szó, a hasonlóság itt véget is ér a két sorozat között. Meglátszik, hogy a két pilot forgatása közt eltelt több, mint 20 év. A társadalom rengeteget változott más kérdések és problémák kerültek előtérbe. Míg a Gilmore Girls egy könnyed kikapcsolódást nyújtó, kis béke szigete volt, addig a Ginny & Georgia tűnik nekem a Netflix Euphoriájának, korunk társadalmának, azon belül is fiataljainak problémáival, illetve egy sokkal sötétebb tónussal, néha egy-egy feelgood jelenettel. Viszont szerintem manapság a Gilmore Girls nem is lenne piacképes, a nézők nem lennének rá vevők, mert egyszerűen már nincs igény az önfeledt, felhőtlen szórakozásra. A rózsaszín köd kora úgy tűnik lejárt ez a GG mást ad a nézőnek, mint a 20 évvel ezelőtti.

Számomra külön öröm (a kissé kikerekedett) Scott Portert látni, mert kb. a Friday Night Lights óta nem láttam semmiben.

Konklúzió nincs, max csak annyi, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi. Viszont egy valamiben jobb a Ginny & Georgia, mint a Gilmore lányok. Itt mind a két főkarakter iszonyat erős, míg az utóbbiban csak Lorelai volt akiről ez elmondható. Bár kontraként azt is lehetne mondani, hogy ebben a sorozatban (eddig), nincs egy olyan erős mellékszereplő, mint Kelly Bishop (aki pont ma lett 77 éves, innen is boldog szülinapot neki) volt. Szóval a sorozatot csak ajánlani tudom, de ne ettől várja senki a feelgood Stars Hollowi életérzést, mert azt Wellsburyben nem fogja megtalálni.

-E. - 2021. 02. 28. 18:58

7 résznél tartok, csak annyit mondok, hogy nagyon nem a Gilmore Girls vonalat viszi.
Jobb (tartalmasabb), mint amire számítottam, folytatom is.

scoti - 2021. 03. 10. 23:15

Kivégeztem 2 nap alatt.
Mikor jön a második évad?
Izgatottan várom.

winnie - 2021. 03. 11. 05:33

ha lesz 2. évad, akkor nyilván 1-1,5 év múlva.

Flora - 2021. 03. 21. 15:45

Elso 2 resznel meg bizonytalan voltam, de nagyon felkapott lett mostansag ez a sorozat tehat folytattam. Meg is erte. Sok ismerosom fokent Marcus miatt nezte tovabb, jo kis pali. Nekem nagyon tetszik a sorozat, remelem sokan igy vannak vele. Izgalommal varjuk a 2. Evadot, sajnalom hogy kell ehhez egy ev🙁😟.
Nyilvan addigra elfogom felejteni tehat ha kijon a 2. Evad akkor az elso evad 10.reszet ujra nezem hogy tudjam kb mirol van szo.
Tenyleg sajnalom hogy egy evet varni kell ra, de megeri a varakozas!❤️

kinga - 2021. 04. 16. 12:22

nagyon jo kis sorozat egy nap alett vegig neztem nagyon tetszet mindenkinek ajanlom

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz