login |

Folytatódott a Snowfall

2021. 02. 25. 18:10 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: video,

Miért nem kattantak rá többen a Fehér hóra? Drogterjesztős, sötét alvilágos történet, még magyarul is nézhető, rááadásul a 4. évadja érkezik nemsokára, és a tovább mögötti kulisszás videókban az eddigi útról is beszélnek.

5 hozzászólás Ne habozz!

Python - 2021. 02. 25. 19:01

Dehogynem, minden kora tavasszal várós volt! ;) :) Az egyik legjobb “fehér poros” sorozat, kitűnő forgatókönyvvel és színészi játékokkal. Van itt minden ami kell, CIA fekete projekteket meg kell finanszírozni a kokainon keresztül, de azért harcoljunk a drogok ellen is, mert a drogháború is kifizetődő nemzetközi kitekintéssel megspékelt Los Angeles -i drogháború bemutatásán keresztül! És igen, a sorozat bőven 18+ -os, mert bizony egyes karakterek időközben meghalnak, vagy eltűnnek (szó szerint a sósavban…) vagy csak szimplán szétdrogozzák magukat, stb.! Igazi ’80 -as évekbeli gettó szociológiai tanulmány is a sorozat, a fentieken túl.
És ahogy nézem a HBO GO -n most 2 epizód került fel a 4. évad premierjének keretében.

Alain Prosztó - 2021. 02. 25. 19:54

Én még nézem, de őszintén szólva nem nagyon tudom, miért. Valószínű csak azért, mert tölteléknek jó, heti 45 percet elvagyok vele.

De a sztori egy nulla, drog-alapú karriertörténetekkel tele a padlás, és szinte mindegyik jobb ennél. A karakterek közül pedig egyedül Reed/Teddy érdekes valamennyire, és azért ő se nagyon. A főhős Franklin semennyire, és az antihősből, aminek szánták, csak az anti maradt meg. Magyarul egy törtető, gátlástalan kis gyík, a haverjai meg izomagyú, erőszakos csírák. Mindez ráadásul a legtöbb helyen fájdalmasan sablonosan előadva.

Mellé se képileg, se zenében nem tud semmit ez a sorozat, ami kicsit is jellegzetes vagy kiemelkedő lenne.

Rossznak se mondanám, egyszerűen csak fájóan középszerű.

Alain Prosztó - 2021. 02. 25. 19:56

Most látom, hogy totál az ellenkezőjét írtam, mint Python. :-D
De hát ez van, ízlések és pofonok.

romanista - 2021. 02. 25. 21:04

Egyetérek Pythonnal.
Mindig várós, jó karakterek, baromi jó hangulat, dehát LA egy különleges hangulatú város, nagy kedvenc:-)
Na meg azok a ruhák is lol

Nozeey - 2021. 04. 23. 21:50

Én ajánlásra ledaráltam egy hétvége alatt az első 3 évadot, plusz azt a 4 részt már angolul, ami kijött. A 4. évad tetézte, ma lett vége. Ajánlom mindenkinek. A részletekben is elkell veszni, hiszen vannak olyan ok-okozati összefüggések, amiket egy átlagos ember nem igazán nem biztos megérti. A drog semmivel sem különb vállalkozás, mint az autogyártás, csak úgy csinálunk. Ezekben az időkben azt hiszem mindenki jól járt, kivéve a végső felhasználó. De ismétlem a részletek sokat elárulnak ennek az igaz törtenetnek a megértéséhez.
Üdv

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz