login |

Emlékeztető: Manhattan 1. évad

2021. 02. 28. 18:20 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 22:55. Epic Drama. Manhattan – 1×01 (pilotkritika + évadkritika + magyar előzetes + eredeti, hosszú trailer) – csúf módon kiment a fejemből a csütörtöki premier, de szerencsére kap ismétléseket.

Kár lett volna lemaradni a premierről, mert jó kis sorozat volt a Manhattan, ami két évadot ért meg, és egy olyan csatornán ment, ami elég hamar kiszállt a szkriptelt bizniszből, de nagyon erős darabokkal tette le a névjegyét (Outsiders, Underground és azért a Salem-et is szerették sokan).

A cím a Manhattan-projekre utal, a sorozat a II. világháború idején játszódik, amikor is a világ első atombombájának elkészítésén ügyködnek a tudósok. Ők lesznek a sorozat középpontjában, valamint munkájuk miatt titkokkal és hazugságokkal övezett életük.

Ja, és a szereplőgárda se semmi: Rachel Brosnahan, Katja Herbers, John Benjamin Hickey, Olivia Williams, Daniel Stern,  Harry Lloyd, William L. Petersen, David Harbour, Richard Schiff, Bill Camp, és még sokan mások.

Persze legjobban a jó kis propaganda plakátok jöttek be, amik készültek hozzá.

1 hozzászólás Ne habozz!

Pipacs - 2021. 04. 30. 12:21

winnie, egy “csúnya“ spoilerezésre szeretnélek megkérni: végülis az elkaszálás még azelőtt megtörtént, hogy azt a bizonyos első bombát felrobbantották volna?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz