login |

Tom és Jerry megérkezett

2021. 03. 01. 19:20 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: kampány, mozifilm, ,

Vagyis itthon sajnos nem elérhető még, de odakinn a mozis (már ahol nyitva voltak) premier mellett felkerült az HBO Max kínálatába is a film.

Az HBO GO egyelőre csak az amúgy sem mozis Justice League-t hozza világpremierként a Warner-kínálatból, bár a Wonder Woman 1984 jön szinkronosan nemsokára, a többi filmről nem egyeztek még meg, de térjünk vissza Tomra és Jerryre.

Ugye már írtuk a filmről bővebben, és mivel sorozatos alapja van, így kapott posztot itt – hátha már látta valaki. És ennek örömére most összeszedtem a vicces plakátokat is egybe.

8 hozzászólás Ne habozz!

Scat - 2021. 03. 01. 20:13

El nem tudom képzelni, hogy jó legyen.
De talán meglepnek majd, ahogy anno a Muppets-cel is.

winnie - 2021. 03. 01. 20:23

a muppets esetében nagyon fontos volt a készítői hang, de itt ez inkább stúdiófilmnek néz ki, nem erős készítői víziósnak – cserébe én viszont nehezen tudom elképzelni ezzel a stílussal és pár szimpatikus színésszel, hogy ne legyen, ööö, adekvát?:) hogy ne töltse be a funkcióját. szóval nem számítok arra, hogy pocsék lenne, csak ugye például a gyerekeim, mivel az eredeti figurákat nem ismerik, így nem tudnák azon a szinten élvezni gyerekfejjel, mint amilyen szinten én élveztem volna minden bizonnyal gyerekfejjel. most felnőttként viszont kicsi az esélye, hogy úgy tudjam élvezni. so.

LasDen - 2021. 03. 01. 20:31

Nem egy borzasztó film. Családi szórakozásnak délutánra viszont megteszi. A gyerekeket az egyszerű történet elviszi, a nagyobbakat meg a minimális nosztalgia faktor. Tom és Jerry 1-2 ténykedésén tudtam jókat derülni, megidézték a hőskort. Alapvetően viszont úgy gondolom, hogy az ő dinamikájuk nem működik filmen. Túlságosna köréjük kell játszani, mivel ők nem beszélnek.

Nem jó, de mindenesetre nem bántam meg, hogy megnéztem…

Hegeman - 2021. 03. 01. 21:04

Nem voltak túl magas elvárásaim, de még azokat is sikerült alulmúlni. Minden tekintetben borzasztó film volt.

Dave - 2021. 03. 01. 21:25

Szerintem tök szórakoztató, felnőtteknek egy csomó régi Tom és Jerry pillanat be fog ugrani, mert komplett animációk jelennek meg a múltból teljesen organikusan. Az élőszereplős sztori peding szintén tartogat pár tök jó poént. Így HBO-ra pont jó volt.

Hallak65 - 2021. 03. 02. 02:42

Borzalmas volt. Kb felétől tekertem. Semmi rendszer, hogy mi animált meg mi nem. Az élőszereplős részeken nagyobb hangsúly van, mint a két “főszereplőn”. De hát mit várunk egy olyan rendezőtől, akitől olyan klasszikusok származnak, mint az Taxi amcsi változata meg a Pofázunk és végünk trilógia… Legalább Chloë Grace Moretz szépen felnőtt.

Én tökre el tudtam volna képzelni egy olyan filmet, ahol az élőszereplősöknek csak a lába látszik vagy egy olyan világot, ahol az animált karakterek a világ részei és tudják, hogy animáltak álá Roger nyúl.

LasDen - 2021. 03. 02. 15:57

Mi az hogy nincs rendszer? Tök egyszerű rendszer volt. Minden állat animált volt. Macska, kutya, madár, tigris, elefánt stb….

ubul - 2021. 03. 03. 12:17

azért belegondoltam, mennyire nehéz lehet az élő színészeknek olyan dolgokhoz beszélnie, amik nincsenek is ott :D
bár gondolom valamilyen módszer van erre, hogy ne essenek ki a szerepből

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz