login |

5 hozzászólás Ne habozz!

kis_zsú - 2021. 03. 01. 16:00

Nagyon örülök, hogy egyre többen fedezik fel maguknak, mert nekem nagyon szívemhez nőtt a sorozat, a szereplők. Várom a folytatást.

Caeiro - 2021. 03. 01. 22:30

Meglepő módon, először akkor hallottam a soriról, amikor anyám mesélni kezdte, hogy mit látott a tévében (RTL). Amikor felkerült a Netflix-re belenéztem. Hát nem egy House Md, de egy Vészhelyzet reboot-nak elmegy. Azóta ledaráltam az első évadot. Hát, mit ne mondjak, helyenként nagyon meseszerű, de néha ilyen is kell.

Marcipáncica - 2021. 03. 02. 10:53

Nálam nagyon betalált ez a sorozat. Pedig alapvetően a House óta nem igazán tudtam megmaradni kórházas előtt, talán még a Good doctor volt ami tetszett, de abból is kiszálltam elég hamar. Viszonylag új felfedezés, dara alatt van.

csillazsi - 2021. 03. 03. 05:38

A harmadik évad hol vagy milyen platformon lesz elérhető?

winnie - 2021. 03. 03. 09:26

ott a logó, ahol eddig is: az amerikai NBC csatornán.

amikor lemegy a teljes szezon, akkor megérkezik majd itthon a Netflixre is. Illetve vagy a szezon vége előtt, vagy ősszel megkapja a magyar premierjét az AXN-en is. A tavalyi tavaszi hazai bemutató nyilván csúszni fog. És az AXN után valamivel az RTL csatornái következnek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz