login |

A hét dumája

2021. 03. 04. 20:00 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: a hét dumája

With every movie that we’re looking at now, we are thinking, ‘What’s the potential Max spinoff?’
/Walter Hamada, a DC Films vezetője/

Szóval, ha film, akkor jöhet adott estben az HBO Max-spinoff? Lásd, ugye januárban érkezik a Suicide Squad alapján a Peacemaker.

Nekem erről az jut eszembe, hogy aki nagyon szereti a szuperhősös képregényes műfajt, annak a sorozatozás szinte teljes egészében ezeket a sorozatokat fogja jelenteni, legyenek jók vagy közepesek, amit a nem képregényes sorozatok bánnak. De persze ez egyéni döntés. (Mondanám, hogy ha lenne sok slasher sorozat, akkor lehet, hogy én is nézném mindet, de annak a kevésnek is kiszálltam a feléből, csak a műfaj nem volt elég.)

Egyébként Hamada még hozzátette, hogy nem fél attól, hogy a nézőket összezavarja a DC-multiverzum behozása, mely révén tudják magyarázni az egymással kontinuitást nem megosztó filmek létezését. Bár ilyennel szerinte még senki sem próbálkozott, de a közönséget elég szofisztikáltnak tartja, hogy megértse mindezt, és ha jók a filmek, akkor lesznek nézők is.

4 hozzászólás Ne habozz!

Venom - 2021. 03. 04. 20:12

Ez szerintem rossz megközelités, pont mint mikor úgy állnak neki egy filmnek, hogy “Hogy lehetne ebből moziverzum?”. Készitsenek minőségi filmeket előbb, aztán beszélhetünk spin-offokról.

Shyllard - 2021. 03. 04. 20:26

DC Filmek esetében szerintem a legtöbbünk, akiket még mindig érdekel a téma elengedtük a kontinuitást, meg hogy összefüggő értelmet keressünk benne :D Legyenek jók, az a lényeg, nem kell itt MCU-t nyújtani.

polovcev - 2021. 03. 04. 23:00

A DC-nél számít egyébként még a kontinuitás?
Mert ugye a képregény világot megint retconolták és mostantól gyakorlatilag mindent szabad. Most még a multiverzumoknak is multiverzumuk lesz. Még az is megeshet, hogy párhuzamosan két Batman szaladgál a vásznokon.
Wait a minute!:)

winnie - 2021. 03. 05. 05:16

venom: ha gyenge a film és minőségi a sorozat, akkor sem járunk rosszul:) de az a gond, hogy szubjektív kategóriára nem lehet alapozni, ők jó eséllyel mindegyik filmet jónak fogják találni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz