login |

A The Office 2. évados cold openjei

2021. 03. 09. 20:10 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

A The Office főcím előtti jelenetei sokszor önálló miniszkeccsekként működtek, nem egy zseniális és örökké emlékezetes lett. Most a tovább mögött a 2. évados kezdéseket lehet megnézni a Peacock jóvoltából – nálunk az Amazon Prime Video-n még mindig elérhető a sorozat (egy ideje magyar felirattal), szóval élvezzük ki.

4 hozzászólás Ne habozz!

Venom - 2021. 03. 09. 21:51

Adták kicsiny hazánkban az Office-t szinkronnal? Tudja valaki, hogy mennyire volt nézett?

winnie - 2021. 03. 09. 21:59

a címke mindig segít, bár az jó pár oldal lapozás. nekem az a trükköm, hogy emlékztető + sorozatcím, és voilá: https://www.sorozatjunkie.hu/?s=office+emlékeztető&searchbutton=keresek

abból, hogy nem ment tovább pár évadnál, és meg csatornát is váltott, az jön le, hogy nem volt túl nézett, de nem hiszem, hogy lennének pontos adatok erről.

zolkó - 2021. 03. 09. 22:01

Az első pár évad (asszem) lement szinkronnal a CC-n. A sikerességét nem tudom, de nem hiszem, hogy nagy siker lehetett, mert akkor leadták volna végig, meg itt-ott talán ismételnék is (lásd Friends, TBBT, Two And A Half Men folyamatos ismétléseit itthon).

Kissur - 2021. 03. 10. 07:27

4 évad ment le szinkronnal. De annak már szerintem 10 éve. Én még reménykedek, hogy egyszer folytatják, főleg amíg élnek az eredeti hangok (pl Stanley hangja Várday Zoltán nagyon idős már, de Phyllis hangja is, Koffler Gizella is benne van a korban).
A Városfejlesztési Osztály folytatásában is reménykedek, de azt hiszem egyikre sincs már esély. Talán majd streamingen?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz