login |

Délelőtti videó 3.: United States of Al

2021. 03. 10. 11:30 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: 2020/21, video,

A CBS új, többkamerás komédiáját szerintem Chuck Lorre nevével fogják majd eladni, de persze ő nem készítő, “csak” executive producer. De ha lesz olyan jó, mint a B Positive, akkor szuper.

A történet egy leszerelt tengerészgyalogosról szól, aki nehezen alkalmazkodik az Ohio állambeli civil élethez, valamint az ő afganisztáni tolmácsával való barátságáról – utóbbi vele utazott Amerikába, hogy új életet kezdjen.

Hosszú előzetes a tovább mögött. Főszereplők: Parker Young, Adhir Kalyan, Kelli Goss, Elizabeth Alderfer és Dean Norris, Farrah Mackenzie.

Tartalék:

4 hozzászólás Ne habozz!

JKJ - 2021. 03. 10. 12:25

WTF did I just watch? Időgéppel hozták 91-ből?

Deny - 2021. 03. 10. 13:22

Én várom. Mostanában nagyon jópofa sorozatokkal áll elő a Lorre-gyár. A Momot imádom, Bobisholát és a B Positive-ot pedig szeretem, és itt is van esély komolyabb szálakra is, ha behozzák a PTSD-vonalat.

Nikki - 2021. 03. 10. 13:56

Egy próbát ez is megér :)

goodjohnwin - 2021. 03. 10. 19:58

Van pár fárasztóan naív poén benne, de azért egynek elmegy, főleg, ha valaki szereti a kihalófélben levő multikamerás dolgokat, főleg, ha azok nem elszegényedő-beköltöző családtagokról szólnak, vagy 5-6 jóbarátról a nagyvárosban.
Chuck Lorre keze nyoma, alapossága, kidolgozottsága azonban nem érződik rajta… lehet, hogy túl sok a vas a tűzben? Vagy van egy szerződéses kötelezettság, amit gyorsan szeretne letudni a Mester?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz