login |

Délelőtti videó 3.: Snabba Cash

2021. 03. 11. 11:30 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: Európa is létezik, video,

A Netflix áprilisban érkező 6 részes sorozata a Joel Kinnaman főszereplésével készített svéd Snabba Cash-mozifilmek (Easy Money – itthon: Instant dohány) folytatása lesz. A magyar címe is marad a filmé.

A történet a filmes trilógia után 10 évvel játszódik Stockholm-ban, egy olyan környezetben, ahol a státusz és a pénz iránti vágyódás erősebb, mint valaha, és ahol az alvilág brutálisabb, kaotikusabb és kíméletlenebb is lett. És a könnyű pénzért folytatott végeláthatatlan hajsza közben, amikor a két világ összeütközésbe kerül, a lojalitás, barátság és az üzleti partnerség is próbára tétetik.

A tovább mögött a teaser előzetes. Szereplők: Evin Ahmad, Alexander Abdallah, Ali Alarik, Olle Sarri, Dada Fungula Bozela, Jozef Wojciechowicz.

2 hozzászólás Ne habozz!

szocika - 2021. 04. 12. 15:15

Elég jó lett.

Nálam sima 7/10 de az első rész becsapós lehet sokaknak, akkor még nem kezd el összeállni a kirakós.
Szóval az első rész max 6/10, utána beindul.

6 rész, kb 40 percesek, jó story, már aki szereti az ilyen gengszteres, hol a pénz stílust, nálam 1 napi darával lement.

doki - 2021. 04. 18. 18:18

Nagyon jó alakítások, a sztori is kiváló.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz