login |

Emlékeztető: A boszorkányok elveszett könyve 2. évad

2021. 03. 13. 14:50 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló, Anglia lecsap,

Ma. 16:20. HBO2. A Discovery of Witches – 2×01 (premierkritika + évadkritika + magyar feliratos előzetes) – az HBO GO-s világpremier után a tévében is, szinkronnal. (Az elsősugárzás kedden 20:00-kor volt, ez az ismétlés, csak ugye a feledékenység…)

Az angol Sky One természetfeletti sorozata némi időutazással visszatér a képernyőre is, és nemsokára már a 3. évadra is lehet számítani.

Az HBO leírása:

A 2. évadban újra találkozunk Matthew-val (Matthew Goode) és Dianával (Teresa Palmer), ezúttal az Erzsébet-kori London utcáin, ahova visszamentek az időben, hogy elrejtőzzenek a gyülekezet elől. Nemcsak az elveszett Az élet könyvét keresik, de egy nagy hatalmú boszorkánytanárt is, akiről úgy vélik, megtaníthatja Dianának, hogyan irányítsa a varázslatait. Időközben Diana szeretett nagynénjeinek, Sarah-nak és Emnek el kell rejtőzniük a híres boszorkányvadász, Ysabeau De Clermont ősi kastélyában, a Sept-Tours-ban. Közben Oxfordban Marcus és Miriam védelmezik Nathaniel és Sophie démonokat, akik terhessége már igencsak előrehaladott. Gerbert, Knox, Satu és Domenico az eltűnt Diana és Matthew nyomába erednek, és szeretnék megtudni azokat a titkokat, amelyeket szövetségeseik rejtegetnek előlük.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz