login |

Emlékeztető: X generáció 1. évad

2021. 03. 15. 20:00 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló,

Ma. 20:50. HBO. Genera+ion (Generation) – 1×01 (pilotkritika + magyar feliratos előzetes + eredeti hosszú előzetes) – az HBO GO-s (3 részes!) világpremier után a tévében is – egyelőre még “csak” magyar felirattal.

Az HBO Max tinédzserekről szóló sorozata a hazai HBO közleménye alapján a Euphoria és a We Are Who We Are-t idézi meg, de ugye amikor készült, akkor még egyik sorozat sem volt sehol, szóval én is inkább a Skins-t dobnám be, mint human a fent linkelt kritikában. A kezdés mindenképp olyan, ami nem tántorít el a folytatástól, de azt még nem tudom, hogy megvett-e. Azt már most jelzem előre, hogy 16 részes a szezon, így a mostani 8-as adagot ősszel fogja követni folytatás.

A hivatalos leírás:

Sötét hangulatú, mégis játékos sorozat, amely középiskolás diákok sokszínű csoportjának útkeresését mutatja be ellentmondásos világunkban, amelynek minden percét áthatja valamilyen formában a közösségi média jelenléte. A diákcsoport tagjai változatos módon fedezik fel a modern szexualitást (beleértve a segédeszközöket és minden mást), és egyúttal keresik saját szexuális identitásukat is, és ezzel komolyan próbára teszik konzervatív közösségükben az élettel, a szeretettel és a családdal kapcsolatos mélyen gyökerező meggyőződéseket. A több aspektusból is a Euphoriához hasonlított sorozat hitelesen mutatja be a szemünk előtt felnövő generáció, illetve a tinédzserlét frusztráló, furcsa, fájdalmas, de ugyanakkor örömteli és vidám perceit.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz