login |

Key & Peele: East/West College Bowl

2021. 03. 15. 18:50 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: video, ,

Amikor a Comedy Central-on ment 5 évadon át a Key & Peele című szkeccs-sorozat (kritikánk), akkor nem érdekelt. Bepróbáltam, nem nagyon jött be, hanyagoltam. Ki hitte volna az első részek után, hogy ekkora kultsiker lesz és sztárság felé röpíti Jordan Peele-t és Keegan-Michael Key-t? Ezek után valamikor elkezdtem újranézni a jeleneteiket, és rádöbbentem, hogy a többség zseniális. Szóval gondoltam párat megosztok szép lassan itt is.

A legélénkebben élő Key & Peele-jelenetek között az NFL-esek ott vannak biztosan, főleg, mert némelyik még ma is előkerül NFL-meccsek alatt (ld. a tavalyi McCringleberry-ünneplést Aaron Rodgers-től). A legjobb persze az, amikor NFL-es módra a kamerába mondják a játékosok furábbnál furább neveiket, ami olyannyira jó alapanyag önmagában is, hogy az egyik videóba valódi amerikai focistákat is csempésztek (pl. Ha-Ha Clinton Dix).

A 3 jelenet a tovább mögött. A slusszpoén a legvégén.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz