login |

Délelőtti videó 3.: Made For Love

2021. 03. 18. 11:30 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: video,

Az HBO Max új komédiája Szerelemre tervezve címmel itthon az HBO-ra fog érkezni Alissa Nutting tragikomikus regénye alapján.

Egy sötét, abszurd és cinikus módon maró történetről van szó a válásról és a bosszúról, melyből kiderül, hogy egyesek mit meg nem tesznek a szerelemért, mások pedig mit meg nem tesznek azért, hogy azt tönkretegyék. A főhős egy 30-as nő, aki 10 év fojtogató házasság után meglép instabil, rá csimpaszkodó, talán szociopata techmilliárdos férjétől, de felfedezi, hogy az az agyába ültetett egy forradalmi követő szerkezetet, ami révén nem csak meg tudja figyelni és látja, hol van, hanem a gondolatait és az érzéseit is megismeri. Delfinek is lesznek benne!

Teaser a tovább mögött. Szereplők: Cristin Milioti, Ray Romano, Billy Magnussen, Noma Dumezweni, Dan Bakkedahl, Augusto Aguilera + Raymond Lee.

5 hozzászólás Ne habozz!

Kissur - 2021. 03. 18. 12:27

Cristin Milioti? Jöhet! És még a történet is érdekesen hangzik.

Scat - 2021. 03. 18. 13:15

Harmincas nő, aki bosszút akar állni egy férfin?

Milyen eredeti gondolat!

tothtibi - 2021. 03. 18. 13:26

Akkora szemekkel amilyenek Cristin Miliotinak vannak, nekem bármit el lehet adni…

Shyllard - 2021. 03. 18. 13:51

Scat: Nem hiszem hogy már sok eredeti gondolat van, nem gyakran látok teljesen új koncepciókon alapuló filmet, vagy sorozatot. Az egész biznisz újrahasaznosít trope-okat, ami nem is baj, ez a sorozat is piszok jónak néz ki hangulatban és hozzáállásban is. Van a mostani Oscar-jelölt Promising Young Woman, annak is ez a témaköre, de valami piszkosul üt.

Illetve, hát Cristin Milioti-val már félig megvettek, de ez a trailer pont hozza azt a furasági faktort, ami szerintem a színésznőnek nagyon megy. Nomeg Ray Romano Beyonce szavalása :D Jó sorozat lesz ez.

winnie - 2021. 03. 18. 14:03

Ha nem is eredeti, azért reális, hiszen csak jellemzőbb, mint egy fordított helyzet. A lényeg úgy is az, így is, úgy is, hogy egy rossz ember megkapja a magáét. Már, ha arról van szó.

De ettűl eltekintve azért alapvetés, hogy nem az alapötlet eredetisége számít, hanem a kibontása, a megvalósítás, karakterek stb, és ennyi alapján a sorozat egyelőre biztatónak tűnik.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz