login |

Hírpéntek – A Nagy Ő 4. évad! Fast and Furious: Spy Racers 4. évad! The Irregulars 2. évad!

2021. 03. 26. 09:24 - Írta: winnie

17 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Aki nézett valaha Quibi-sorozatot, az ide írhat róluk ajánlót/véleményt, akadnak azért közöttük teljesen jók, és már széles körben elérhetők.
 • Mai magyar premier: – + Amazon: A szőlőskert 1. évad (vendégblogger?) + Netflix: A Baker Street-i vagányok 1. évad, Ezt jól kisütöttük! 5. évad (Ezt jól kisütöttük!: A baj nem jár egyedül), Varázslat az embereknek: Spanyolország 1. évad
 • Premier: Invincible S1 (3 rész), The Mighty Ducks: Game Changers S1, For Real: The Story of Reality Tv S1, Nightwatch S5, No Demo Reno S1, Living With Hitler S1 + Finálé: Into The Dark S2, Superstore S6, Call Me Kat S1, Inside Pixar S1
 • Teljes évados premier: Solar Opposites S2 (Hulu – vendégblogger?), The Irregulars S1 (Netflix), Nailed It! S5 (Nailed It!: Double Trouble), La Templanza S1 (Amazon), Magic For Humans: Spain S1 (Netflix)
 • (Mint fent látható, az Amazon kijött az első magyar feliratos világpremierjével – ami nem az Invincible, hanem egy spanyol sorozat, de ez is valami.)
 • (Holnap a brit piacon felkerül a Netflix-re a Brooklyn Nine-Nine 7. évad – miután az S6 is így, a semmiből jött hozzánk, talán ez is érkezik?)
 • Magyar premier – VIASAT6: 04.08 Powers (Powers) 1. évad
 • Magyar tévés premierHBO: 04.13 A végállomás gyermekei (We Children From Bahnhof Zoo) 1. évad
 • Magyar premier – Netflix: 2022 Zac Efronnal a Föld körül (Down To Earth with Zac Efron) 2. évad
 • Magyar premier – AppleTv+: 04.02 Kíváncsi Doug (Doug Unplugs) 1. évad (folytatás)
 • A TV2 berendelte A Nagy Ő 4. évadját. A következő magyar Bachelor Tóth Dávid lesz.
 • Gillian Anderson arra a kérdésre, hogy lát-e a jövőjében The X-Files-t, abszolút nemleges választ adott.
 • A Justified után az FX új Elmore Leonard-könyv tévésorozatos adaptációján dolgozik, a Justified készítőjével, Graham Yost-tal, mint executive producerrel – és jelenleg tárgyalnak Timothy Olyphant visszatéréséről is, mint Raylan Givens. A szóban forgó regény a City Primeval: High Noon in Detroit lenne, amiben nem szerepel a karakter, de megoldanák a szerepeltetését. A történet középpontjában egy nyomozó van, aki meg akarja akadályozni, hogy egy gyilkos másodjára is átslisszanjon az igazságszolgáltatási rendszeren tátongó lyukakon. A készítő Dave Andron és Michael Dinner, utóbbi rendező is lenne, plusz ketten lennének a showrunnerök is.
 • A The Mighty Ducks: Game Changers-ben vissza fognak térni az eredeti film szereplői. A reunionra a hatodik részben fog sor kerülni, és jelen lesz Elden Henson (Fulton), Matt Doherty (Averman), Vinny LaRusso (Adam Banks), Marguerite Moreau (Connie), Garret Henson (Guy) és Justin Wong (Kenny Wu).
 • A Lucifer 5B és 6. évadjában is szerepelni fog Trixie, szóval Scarlett Estevez, bár saját sorozatot kapott, de megoldotta.
 • A High School Musical: The Musical: The Series 2. évadjának címe High School Musical: The Musical: The Series: The Return lesz.
 • A The Man Who Fell to Earth a Paramount+-ról átkerült a Showtime-ra. Üdítő ilyesmit látni, mert folyton a streaming platformok nyúlják le a lineárisok sorozatait.
 • A Disney+ elérte a 100M felhasználót globálisan.
 • A nigériai EbonyLife Media produkciós cég 2 évre leszerződött a Sony Pictures Television-nel.
 • “Napi kirúgás”: Ha lúd, legyen kövér alapon, Will Forte Peacock-ra tervezett öngyilkosos sorozata, az Expiration Date ellen is felszólalt egy mentális egészséggel foglalkozó csoport, pedig ennek még szkriptje sincs, csak a koncepciója jelent meg a hírekben – itt írtunk róla.
 • Karanténforgatás: Nyáron forog majd a Killing Eve 4. évadja Nagy Britanniában és több európai országban.
 • A Creepshow 2. évadja 04.01-jén érkezik a Shudder-re.
 • A Netflix berendelte a Fast and Furious: Spy Racers 4. évadját.
 • A Netflix berendelte a The Irregulars 2. évadját premier előtt. (Ez még nem hivatalos, de a Produkciós Közlönylehozta a forgatáskezdés időpontját, és az elmúlt 2 évben ezek alapján megelőlegezett infók eddig mindig valósnak bizonyultak. De 100% csak akkor lesz mindez, ha hivatalosan is bejelentik. (A hivatalos bejelentésről nem lesz jelzés hírben, mert nem akarunk duplázni, csak akkor szólunk, ha véletlenül mégsem kerül sor rá.) UPDATE (05.04): A Netflix HIVATALOSAN elkaszálta a The Irregulars-t
 • A Nickelodeon ismét kibővítette a Side Hustle 1. évados berendelését. A mostani +6 résszel 26 epizódból fog állni a szezon.
 • Gail Bean (Wanda) beszél a Snowfall legutóbbi részéről.
 • Angela Kang, a The Walking Dead showrunnerje beszél a 10×20-ban látottakról.
 • Vendégszerep: Jessica Reynolds, Mark Lewis Jones, Alexander Vlahos – Outlander (visszatérők), James Frecheville – Peaky Blinders (visszatérő), Andrea Savage – A Million Little Things (több rész, megint – most személyesen is)
 • Pilotszerep: Eleanor Fanyinka – Epic (ABC), Nicholas Gonzalez – La Brea (NBC),
 • Állandó szerep: Annie Murphy – Russian Doll S2, Josh Holloway – Duster (HBO Max), Laetitia Eido, Sebastian Koch – Nhiem,
 • Interjú: Craig Wright (a Delilah készítője), Laraine Newman (egykori Saturday Night Live-os komikus), Kyliegh Curran (Harper – Secrets of Sulphur Springs), Gail Bean (Wanda – Snowfall),
 • A hazai gyerekcsatornák februári közönségarányai alapján a toplista a 4-14 éves korosztály körében: 1. Nicktoons 6,55%, 2. Nickelodeon 5.72, 3. Nick Jr. 5,07%, 4. Minimax 3,35%, 5. Disney Csatorna 2,25%, 6-7. JimJam 2,17%, 6-7. Boomerang 2,17%, 6. Cartoon Network 1,7%, 9. TV2 Kids 1,02% – heti bontás itt.
 • Új sorozat: Iron Mike – Hulu, 8 rész, készítő: Steven Rogers, showrunner: Karin Gist, az egyik legmegosztóbb sportolónak számító ökölvívó, Mike Tyson vad, tragikus és ellentmondásos életéről, valamint karrierjéről.
 • Új sorozat: Long Slow Exhale – Spectrum Originals / BET, készítő: Pam Veasey, pilotrendező: Anton Cropper, főszereplő: Rose Rollins, a női kosárlabdázás világában játszódó dráma egy főiskolás kosárcsapat sikeres edzőjéről, aki önmaga újbóli megtalálására kényszerül egy karrierjét is fenyegető szexuális természetű botrány közepette. Hogy a titkok hálójában kiderítse az igazságot, olyan döntést kell hoznia, ami nem csak őt és családját érinti komolyan, hanem azokat a fiatal sportolókat is, akik tőle függnek.
 • Új sorozat: Ersan Kuneri – Netflix, 8 rész, komédia, török, készítő és főszereplő: Cem Yilmaz, az 1970-es évek török erotikus filmek világáról. A főhős egy színész ebből az iparból, aki megpróbál más műfajokat (iráni filmek, olasz romkom, tinihorror, középkori bosszú) is meghódítani.
 • Meghalt Jessica Walter.
 • A WE tv nemrég indította el a The TS Madison Experience című dokureality-jét, amiben a közösségi médiás sztár, TS Madison a főszereplő, az ő életét mutatják be és a munkáját, és ahogy a kettőt eggyé próbálja tenni.
 • A Closer Look with Eric Benet címmel indult zenés dokusorozat, ami a legnagyobb R&B, Soul és Hip-Hop művészeket mutatja be.

17 hozzászólás Ne habozz!

Shyllard - 2021. 03. 26. 09:32

Invincible-ről fogtok írni? Csak tudom, animációs nem mindig annyira kenyeretek, nekem meg ez úgy is elég várós darab volt, úgyhogy ha háttérbe szorul, én szívesen bevállalom. :)

kiskiraly - 2021. 03. 26. 09:33

A Országház készített egy online filmet IV. Károlyról.
Igen, az Országház. Nem akartam elhinni.

“Az Országház Filmműhely YouTube csatornán az Országgyűlés Hivatala által készített történelmi dokumentumfilmek, pedagógiai célú videók, oktató animációk, az Országház épületéhez és a Kossuth térhez kötődő művészettörténeti és építészettörténeti tartalmak, a Közgyűjteményi és Közművelődési Igazgatóság rendezvényeihez, valamint a tudományos kutatásokhoz kapcsolódó videók találhatók.”

Eskü: pedagógia helyette először propagandát olvastam :)
Trónfosztott királyság.
Premier: Youtube.2021.03.27. 7:00

https://www.youtube.com/watch?v=8uwSrRhLy5c
Maga az előzetes elárulja magát: Dokudráma lesz, tehát beszélgető fejek is szerepelnek a jelenetek között

winnie - 2021. 03. 26. 09:40

humannél a mighty ducks élvez elsőbbséget, én irregularst nézek szóval, ha szeretnéd vinni, akkor nyugodtan.

Shyllard - 2021. 03. 26. 10:06

Oksa, akkor majd írok :)

kiskiraly - 2021. 03. 26. 10:11

Utóbbi évek (évtized?) egyik legnagyobb botránya lehet, de lehet hogy végül csendben zárt ajtók mögött megoldják

DIGI és Magyar Telekom kábelszolgáltatók csatornái egyes helyeken fogható volt kábeltévé-előfizetés nélkül is.
Röviden:
1. Ki lehetett játszani, hogy külön tv-előfizetés nélkül lehessen tévécsatornákat nézni a TV-n.
2. Az egyik nagy kereskedelmi tévénél pipák (feltehetően a TV2-nél), mert a kábelszolgáltatók “szándékosan” félrenézhettek, így a szolgáltatók alacsonyabb előfizetőszámot vallhattak be feléjük, csökkentve ezzel a kereskedelmi tévék által kért előfizetési díjakat
3. a kis kábelszolgáltatók pedig azért pipák, mert ezzel pedig a nagyok versenyelőnyhöz jutottak

https://media1.hu/2021/03/24/lehagytak-a-kodolast-a-digi-es-a-telekom-halozatanak-egy-reszerol-sok-helyen-dijfizetes-nelkul-lathatok-a-tevecsatornak-karteritest-kerhetnek-a-musorszolgaltatok/

Kati néni - 2021. 03. 26. 10:12

Akkor Malorynek vajon új hangja lesz vagy kiírják, mint Miss Vadalmát?

winnie - 2021. 03. 26. 10:20

kétlem, hogy meghozták volna a döntést a történtek után azonnal, de az biztos, hogy a 12. évadban benne lesz még. de csak elbúcsúztatják őt valahogy.

juhaszvik - 2021. 03. 26. 10:45

Szerintem a színész halála miatti kiíráshoz szükséges érzékenység elég messze áll az Archertől. Pl. az ugye eléggé megviselné a főhőst, azt pedig nem lehetne nem gúnyosan megoldani. Szerintem az egyetlen járható út a szinkroncsere (+ természetesen a megemlékezés).

Diapolo - 2021. 03. 26. 10:48

Az még jó alapanyag lenne, ha Archernek az anyja nélkül kellene boldogulnia. De nagyon sajnálom, egyik kedvenc karakterem volt az Archerben…

kiskiraly - 2021. 03. 26. 11:12

HA esetleg még nem volt:
Az International Emmy-díjas Gera Marina az International Academy of Television Arts & Sciences tagja lett. Feltételezhetően így ő is szavazhat majd a jövőben a nemzetközi Emmy díj-jelölt alkotásokra.

kiskiraly - 2021. 03. 26. 11:12
Shannen - 2021. 03. 26. 11:40

Sőt nem csak Gera Marina, hanem az Rtl Klubos Kovács Dániel Richárd is most lett tag, így már 4 magyar van a tagok között.

kiskiraly - 2021. 03. 26. 12:18

Magyarok reprezent! :)

kiskiraly - 2021. 03. 26. 12:57
turosz - 2021. 03. 26. 14:44

kiskiraly
Nem csak ezek a szolgáltatókra és nem csak a kábeltv-re igaz ez, a magyar vállalkozó találékony fajta :)
De egyébként szintén nem csak ezen szolgáltatók a kábeltv lemondásoknál sem erőltetik meg magukat, nem kötik ki, így az analóg adók + a kötelező közszolgálati digitális-HD csatornák maradnak, ami nekem pl. az M4 sport esetén nem egyszer jött már nagyon jól :)

kiskiraly - 2021. 03. 27. 00:41

turosz :)

Más:
Most talán a Covid miatt jobban keletje lehet ezeknek a szolgáltatásoknak
Online beszélgethetsz ismert emberekkel. A különböző Comic Con-ok is csinálnak ilyet, de más cégek is.
Találtam egyet pld.cameo.com (de szerintem sok ilyen site van)
és pld 50 dollárét 3 percet facetimeozhatsz kedvenc színészeddel (mondjuk ez a legolcsóbb árkategória…:( )
Lehetne erről egy külön posztot is írni akár…

ThomassLord - 2021. 03. 27. 09:08

RIP Jessica Walter

@juhaszvik: dehogy áll messze, Woodhouse, az inas hiányát évadokon át emlegették (szintén elhunyt a hangja) még úgy is, hogy Archer kómában volt. A 11. évadban pedig fő történetszál volt a pótolhatatlansága. Mi lesz akkor az anyjával…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz