login |

Hírkedd – American Gods-kasza!

2021. 03. 30. 09:05 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Ezek a sorozatok nem folytatódnak, illetve nem készülhetnek el a koronavírus-járvány miatt. (A lista folyamatosan frissül.)
 • Mai magyar premier: 30 méteres hullám 1. évad
 • Premier: The Brokenwood Mysteries S7 (vendégblogger?), Elliot From Earth S1, Hall of Flame: Top 100 Roast Moments S1, The Devil You Know S2, Running Wild with Bear Grylls S6, Black Ink Crew: Confessions S1, Race To The Center of The Earth S1, VH1 Couples Retreat S1, Secrets of the Supercars S1, Saved And Remade S1, The Living Room S10 + Finálé: Snowpiercer S2 (vendégblogger?), Attack on Titan S4 (vendégblogger?), Unforgettable S4, The Amazing Race AUS S5, All American Stories S1, Fright Club S1, Nostradamus: End of Days S1, Legend of The Pharaohs S1, Easter Basker Challenge S1,
 • Magyar premier – AMC: 04.02 Section Zéro (Section Zéro) 1. évad
 • Magyar premier – RTL Klub: 04.10 Házasodna a gazda 4. évad
 • Magyar premier – Netflix: 04.14 The Circle (The Circle US) 2. évad
 • Magyar premier – Nick Jr.: 04.10 Abby Hatcher kedvencei (Abby Hatcher) 2. évad (folytatás)
 • 03.31-én a TV2 is elkezdi adni (főműsoridőben) a Dr. Balthazar-t.
 • A Jessica Jones M2-es szinkronjának hangjai.
 • A Lucifer 5. évad második fele 05.28-án kerül fel a Netflix-re.
 • Berendelésre került az Attack on Titan 4. évadjának második fele, a sorozat lezárása.
 • Az NBC passzolta a Superstore tervezett spinoffját, ami Bo és Cheyenne karakterére épült volna.
 • Az Obi-Wan Kenobi-sorozatban, az Obi-Wan-ban Ewan McGregor, valamint Hayden Christensen mellett állandó szereplők lesznek: Indira Varma, Rupert Friend, Kumail Nanjiani, Moses Ingram, Sung Kang, Simone Kessell, O’Shea Jackson Jr. és Benny Safdie.
 • Új sorozat: Monster: The Jeffrey Dahmer Story – Netflix, készítő: Ryan Murphy és Ian Brennan, rendező: Carl Franklin, Janet Mock, főszereplő: Evan Peters, Richard Jenkins, Penelope Ann Miller, Amerika egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosáról, többnyire az áldozatok szemszögéből bemutatva, valamint kiemelve a vegyész apjával való kapcsolatát. A rendőrség hozzá nem értésére is koncentrál a sorozat, dramatizálva azokat az eseteket, amikor majdnem elkapták Dahmert, de végül mégis futni hagyták. A sorozat a 60-as évektől egészen a 90-es évek elejéig ívelne át.
 • Csak spekulálok, de a Produkciós Közlönyben a heti forgatáskezdések között volt egy projekt, aminek a címe Why Didn’t They Ask Evans? Mivel nincs előfizetésem, így részleteket nem látok, de mivel ez egy Agatha Christie-könyv címe (Miért nem szóltak Evansnek?), ezért adja magát, hogy ha nem mozifilmet terveznek, akkor ez lehet a következő Sarah Phelps-es minisorozatos BBC-s Christie-adaptáció.
 • Az eheti NBC-s premier Law & Order: Organized Crime 8 részes évadberendelést kapott, de az 1×03 forgatása után már másodjára álltak le a munkálatok pozitív vírusteszt miatt, így elég necces lesz tartani a heti menetrendet.
 • A Starz elkaszálta az American Gods-ot. Ennyi a hír, valamint az, hogy a sorozat lehet, hogy kapni fog egy filmes vagy mini/event évadot lezárásnak.
  Ennek a kaszának több rétege van. Tavaly nyáron írtuk a Produkciós Közlöny alapján, hogy már tervbe volt véve a 4. évad forgatása (plusz sajtóhírek arról szóltak, hogy az S3-S4 egyszerre forog majd). Ez azt is jelenthetné, hogy most először nem volt megbízható a Production Weekly infója, és csak a fejlesztésről szólt, de én azt gyanítom, hogy az akkor 4. évadként jelzett szezon a fent említett lezáró etap akart lenni (ami 2 rész (film) vagy 4 rész lehet tippre), szóval lehet, hogy már akkor megszületett a döntés, és most is biztosra vehető a lezárás. Az a lezárás, ami ugyan elméletben egy rövid 4. évadként is kezelhető lenne, de technikailag mindenképp külön akarják kezelni, mert akkor a közreműködőkkel új szerződéseket lehet kötni, így spórolhatnak, nem kell a sorozatos gázsit megadniuk, ami lehet, hogy a 4. évadra túl drágává tenné a sorozatot.
 • Chyler Leigh Supergirl-epizódot rendezett.
 • The Last Kids on Earth: Happy Apocalypse to You címmel áprilisban interaktív különkiadást kap a The Lasz Kids on Earth.
 • A The Bachelorette 17. és 18. évadjának Nagy Ő-i Katie Thurston, valamint Michelle Young lesznek.
 • Hank Azaria ismét Brockmire lesz – hangilag. A The Jim Brockmire Podcast-ben a karakter bőrében a sport és a szórakoztató ipar világából fog vendégekkel beszélgetni. Az első részben (04.07) Charles Barkley lesz a vendég. Utána Joe Buck, Don Cheadle, Colin Cowherd, Jemele Hill és Ben Stiller.
 • A Fast & Furious: Spy Racers 4. évadja Mexikóvárosban játszódik, ahol a csapatnak bizonyítani kell az ártatlanságát egy ügyben, és elkapnia az igazi bűnöst.
 • Az RTL-csoport fizetős online platformjain 2,19M előfizető volt tavaly év végén: Tv Now (német): 1.288M, Videoland (holland): 0,903M
 • Eva Longoria rendezi meg az HBO Max-os The Gordita Chronicles pilotját.
 • A Netflix berendelte a Magical Andes / Andes Mágicos 2. évadját.
 • Hamish Linklater (John) beszél a Tell Me Your Secrets befejezéséről.
 • Eric Heisserer, a Shadow and Bone készítője beszél arról, hogyan implementálták a könyveket a sorozatba.
 • Vendégszerep: Jim Rash, Joel McHale – American Housewife, John Waters – The Marvelous Mrs. Maisel, Steven Culp – SEAL Team, Kyanna Simone – All American (visszatérő),
 • Pilotszerep: Milan Ray, Julian Lerner, Amari O’Neil + narrátorként: Don Cheadle – Wonder Years (ABC), Nicholas Gonzalez, Rohan Mirchandaney – La Brea (NBC),
 • Állandó szerep: Timothy Spall – Magpie Murders (BritBox), Ruby Cruz – Willow (Disney+ – Cailee Spaeny helyére), Leslie Bibb, Kevin Dunn – God’s Favorite Idiot (Netflix – előbbi a Sátán lesz)
 • Interjú: Coby Bell (Captain James – Walker), Martha Plimpton (Megan – Generation), Sarah Chalke (Kate – Firefly Lane), M. Night Shyamalan (a Servant executive producere),
 • A LifeTV-n lesz reggeli műsorvezető Bereczki Zoltán, Hajdú Steve visszakerül az esti Bréking-be, ami egyébként 23:00-ra került át. Kovács Lázár pedig főző műsort kapott, ami a jelek szerint a YouTube-os sorozatát jelenti.
 • Sorozatterv: Roads to Freedom – csatorna nélkül (gyártó: Scott Free), készítő: Steven Knight & Antony Beevor, pilotrendező: Ridley Scott – Beevor könyvei alapján, a II. világháború bemutatása több, nem amerikai vagy angol, hanem orosz, német, francia és más országok nézőpontjából, az emberiességet kiemelve a nagy drámai történetben, ami összefűzi őket.
 • Új sorozat: All the Queen’s Men – BET+, 10 rész (egy órásak – eredeti 8*30 perc lett volna), készítő: Christian Keyes – saját könyve, a Ladies Night alapján, executive producer: Tyler Perry, egy elegáns atlantai sztriptíztáncos klub vezetőjéről, aki eszes és sármos, és az éjszakai klub-iparban megbízható alkalmazottakkal veszi magát körül, hogy sikeres maradhasson. Csakhogy idővel rájön, hogy az egyre több pénz és az egyre nagyobb hatalom egyre több problémával is jár.
 • Az ABC/ESPN is beszállt a Super Bowl-os rotációba. Az elkövetkező évek dátumai: CBS: 2023, 2027, 2031, FOX: 2024, 2028, 2032, NBC: 2025, 2029, 2033, ESPN/ABC: 2026, 2030
 • A VH1-os Couples Retreat új szezonjának résztvevői: a Love & Hip Hop-os Yandy Smith-Harris & Mendeecees Harris, Rasheeda & Kirk Frost és Ray J & Princess Love, valamint Raymond Santana & Deelishis, és Michael Blackson & Rada Blackson.
 • A Peacock első true crime dokusorozata egy sorozatgyilkosról fog szólni, a címe John Wayne Gacy: Devil in Disguise. 6 rész készült az NBC News Studios gyártásában, Rod Blackhurst rendezésében. Többek között sok interjúrészletet kapunk Gacy-vel.

15 hozzászólás Ne habozz!

Mom - 2021. 03. 30. 09:42

Lucifernél az az 5. évad második fele, ugye?

Ripazha - 2021. 03. 30. 09:53

Ehh várható volt az american gods kasza, egy lezárást azért megérdemelne, bár félő hogy másfél két órában meg elkapkodják, ismerve őket…

winnie - 2021. 03. 30. 10:09

mom: persze, bocsánat.

Enzo - 2021. 03. 30. 10:24

AmGods-kasza: na, ezen egyrészt meglepődtem (mert az rémlett, hogy egy komplett 4.évad be van még rendelve), másrészt kicsit örülök is neki, mert így belátható időn belül vége lesz és akkor már végignézem, ha eddig kitartottam.

winnie - 2021. 03. 30. 10:29

Enzo: ahogy írom, ezeknél a Production Weekly-s dolgoknál csak annyi szerepel a listázásban, hogy “AMERICAN GODS S04”, ennyiből lehet csak következtetni. ahogy írtam zárójelben a berendelés hírénél, erre alapoztam, ami lehet, hogy csak a fejlesztés kezdetét jelentette (ami nem tuti berendelési hír), de lehet, hogy megvolt a terv, csak a vírus miatt fújták le, és a harmadik lehetőség, hogy megtörtént a kasza, és így tüntette fel a lap a lezárást jobb híján. (Illetve az is lehet, hogy a készítők megcsinálták a 4. évadot, mert be lett rendelve, de a Starz visszamondta a 3. évad gyenge számai láttán, és a meglévő anyagból valamit tömöríteni próbálnak.)

Enzo - 2021. 03. 30. 10:44

@winnie: jaja, nem hibáztatásképpen írtam abszolút, elhiszem hogy kevés infóból csak találgatni lehet, mindössze nekem így maradt meg egy régebbi hírblokkból :)

winnie - 2021. 03. 30. 11:49

enzo: persze, de nem is a hibáztatás miatt, csak a “teljes évad” kitételre céloztam, mert ezt nem tudhatjuk, a legtöbbször még a normál hírekben sem emelik ki, hogy mennyi az annyi.

Scat - 2021. 03. 30. 15:13

AoT-t megírom, ahogy eddig is.

Mate4182 - 2021. 03. 30. 19:03

A Snowpiercer evadzarot szivesen megirom

kiskiraly - 2021. 03. 31. 01:53

Netflix filmek (ezeknek egy részének már van előzetese is)

2021:
Sexify
Rendező: Kalia Alabrudzińska és Piotr Domalewski

Rojst’97
Rendező: Jan Holoubek

Otwórz oczy
Rendező: Anna Jadowska and Adrian Panek

Prime Time
pszchiológia dráma
Rendező: Jakub Piątek
Premier: 2021.04.14

Bartkowiak
Rendező: Daniel Markowicz
Premier: 2021 nyara

Hiacynt
thriller
Rendező: Piotr Domalewski
Premier: 2021 ősze.

How I Fell In Love With A Gangster / Jak pokochałam gangstera
A tavaly bemutatott How I Became A Gangster (1,12 milliós nézőszám) folytatása
Rendező: Maciej Kawulski
Író: Maciej Kawulski és Grzegorz Gureczny
Premier: 2022

——————————————-

2022 tv sorozatok (a sorozatok leírása angolul van, leszámítva az elsőt)

Axis Mundi
8 részes fantasy
Rendező: Kasia Adamik és Olga Chajdas
Írók: Magdalena Lankosz, Anna Sieńska és Gaja Grzegorzewska
Premier: 2022 első fele
Egy Alex nevű orvostanuló egy rejtélyes professzrorral és az ő elit tanítványaival találkozik. Meglepetésére felfedezi, hogy a tudományos kutatás álcája alatt a csoport valami teljesen máson dolgozik. Alex a cselekmények sodrába keveredik, amelyben szembenéz a szláv hiedelem, ősi szörnyek és vérszomjas istenségek világával. A sorozat Szláv mitológián és az ősi Krakkó legendáin alapul valamint miről hallgatnak ezek a legendák. Univerzális történet egy kamaszlányról, akinek meg kell határozni identitását és megtalálni a belső életerejét

The Queen
4 részes történet megváltásról, második lehetőségről és a minden legyöző szerelemről.
Premier 2022 első fele (tervezett).
This is the story of New Year’s Eve and a retired tailor and drag queen, who left Poland to pursue his career in Paris. Contrary to the promise made years ago, he decides to return to his hometown, a mining town, when he receives a letter from his granddaughter. The journey takes an unexpected turn, forcing Sylvester to face the past. The mini-series directed by Łukasz Kośmicki and produced by Opus TV is based on a script by Arnie Asgeirsson.

Big Water
6 részes kataszrófa dráma
Rendezők:Jan Holoubek és Bartłomiej Ignaciuk
Írók: Kasper Bajon és Kinga Krzemińska
Premier: várhatóan 2022 második fele
Set during the millennium flood that hit Wrocław and its surroundings in 1997. When the flood wave approaches the capital of Lower Silesia, a decision is made that to save the city from the destructive elements, the surrounding villages and fields should be sacrificed. The three main characters, faced with an extreme situation, face events that result in enormous destruction and the death of innocent people.

Keep Calm
Harlan Coben novellája alapján.
Írók: Agata Malesińska és Wojtek Miłoszewski
Rendezők: Michał Gazda és Bartosz Konopka.
Premier: 2022 második fele
The action of the six-episode series takes place in a wealthy Warsaw housing estate, where the local community, closely related, leads a quiet life. Everything changes when an eighteen-year-old boy disappears without a trace. The danger is escalating quickly, and concerned parents are doing everything they can to protect their children who, on the threshold of adulthood, have decided to take matters into their own hands.

kiskiraly - 2021. 03. 31. 01:54
winnie - 2021. 03. 31. 07:33

Scat, Mate4182: köszi

winnie - 2021. 03. 31. 07:34

“Netflix filmek (ezeknek egy részének már van előzetese is)

2021:
Sexify
Rendező: Kalia Alabrudzińska és Piotr Domalewski”

ez a netflixes adatlapon meg a régi berendelős hírünkben is sorozat.

kiskiraly - 2021. 03. 31. 11:56

“…upcoming series…”
Hajnal 2-kor jobban kéne olvasnom :)

Hououin Kyouma - 2021. 04. 03. 20:07

“Berendelésre került az Attack on Titan 4. évadjának második fele, a sorozat lezárása.”

Ez így elég hülyén hangzik amúgy :D az évad további részei azért nem kerülnek most adásba, mert a premiert el kellett tavaly ősszel tolni, így viszont kicsúsztak a két animeszezonból (a következő szezonokra már lefoglalta másik anime a time slot-ot, amiben az AoT megy).

Maga a teljes évad már be lett rendelve 2019-ben.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz