login |

Délelőtti videó 4.: Észbontók 9. évad

2021. 04. 02. 11:55 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: hazai termék, vetélkedő, video,

A VIASAT3 a jelek szerint kincsre talált, hiszen évente kétszer el lehet sütni napiban ezt a vetélkedőt, ami alapvetően egy dupla reagálós talkshow, mintsem játék, hiszen egyrészt átlagemberek reagálnak/rögtönöznek benne viccesen kérdésekre, másrészt ismert emberek reagálnak benne átlagemberek reagálásaira – talán így lehet a legjobban leírni. Előzetes és részlet a tovább mögött.

8 hozzászólás Ne habozz!

Kati néni - 2021. 04. 02. 12:10

Jézus Mária, ezek a lányok hogyan tudták leérettségizni?

winnie - 2021. 04. 02. 12:30

ööö…, ők nem gondolják azt, amit mondanak, csak az a feladatuk, hogy valami vicceset találjanak ki, lehetőleg butaságot. (itt az egész jelenet felépítése elég beszédes, mert először kvázi jól válaszolnak, csak utána kezdenek licitálni egymásra nagy hülyeségekkel (hallani, hogy az egyik el is röhögi magát, csak megvágták) – az, ahogy egymásra reagálnak, visszakérdeznek, valahogy nagyon esetlenre sikerült, voltak ennél sokkal jobb szereplők is.)

sankovari - 2021. 04. 02. 12:47

A korábbi évadokat, adásokat nézve én nem gondolom, hogy megjátsszák hogy buták. Lehet, hogy fizetnek egy-két játékosnak. De a többségről látszódóik, hogy ostobák. hogy nem ezen a világon élnek…
Ha viszont tényleg feladatuk, hogy viccesek legyenek, jól csinálják. Egy-két ripacs színész helyét átvehetnék.

Snoopyzit30 - 2021. 04. 02. 19:57

Korábban azt hiszem sixx járt utána ennek hogy tényleg full sötét emberek vannak, nem eljátsszák. Nem hinném hogy ennyi színész lenne, sőt mindenki ilyen jól játssza, hogy teljesen hülye? Ekkora baj van itt sajnos a fejekben.

Snoopyzit30 - 2021. 04. 02. 20:06

” A műsorral kapcsolatban időnként felmerül a kérdés, hogy az észbontók mennyire valódiak és dolgoznak-e színészekkel a felvételek során.
“Nagyon szívesen veszem azokat a civileket vagy színészeket, akiknek ha a kezébe adok egy olyan mondatot, akkor azt nevetés nélkül és így el tudják mondani. Ha megnézi valaki a korai doku-realityket, akkor ez sokszor nem sikerült. Ahhoz, hogy valaki ilyet produkáljon, kiemelkedőn tehetséges színésznek kéne lenni. Ezen kívül szívesen venném azt a dramaturgot is, aki ilyen elképesztő válaszokat ki tud találni” – cáfolta a felmerült vádakat a produkciós vezető.”

dragon1986 - 2021. 04. 02. 21:35

Pár most az exatlonba kötött ki 😀

winnie - 2021. 04. 03. 07:19

Snoopyzit30: így kell úgy válaszolni, hogy az ember ne hazudjon és mégse mondjon semmit. nem lehet belekötni abba, amit mond.

winnie - 2021. 04. 04. 17:10

A múltkor egyébként volt róla szó, hogy leginkább onnan lehet tudni, hogy asszociációs játékról van szó inkább, amikor a néző ki tudja előre találni, hogy mit fognak a civilek mondani. Amikor a frigid elhangzik, akkor jó esély volt rá, hogy a hűtőre mennek rá. Van, amikor nagyon ötletes a válasz, de talán ebben az évadban lesz muflon, akkor nem meglepő, hogy a muffinnal “keverik” majd össze. Ha Puskás aréna, akkor Puskás Peti lesz majd a válasz, ha Kolumbusz és Santa Maria, akkor nyilván azokat fogják bevágni, akik szerint ember. Éppen ezért jobbak az olyan kérdések, mint a “hova ömlik a duna”, ahol nem egyértelmű a válasz, nem csak asszociáció, mert itt a Balaton és a random óceán is vicces lehet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz