login |

Emlékeztető: Ötösfogat – Az Acosta-család 1. évad

2021. 04. 03. 19:00 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 20:00. Sony Max. Party of Five – 1×01 (pilotkritika + eredeti előzetes + szinkronhangok)

A Freeform 2020-as első évados kaszája egy klasszikus, 90-es évekbeli családi sorozat modern rebootja – az  itthon Ötösfogat címen elég sokáig a Netflix-en is elérhető (valamiért mind az öt évadhoz volt magyar felirat is jóval a lokalizáció előtt) széria anno olyan színészeket tett ismertté főszereplőként, mint Neve Campbell, Jennifer Love Hewitt, Scott Wolf, Matthew Fox, vagy Lacey Chabert, és ahogy írom a kritikában, “mindez nem is véletlen, hiszen nagyon átérezhető volt a koncepció, ami szerint a szüleik halála után öt testvérnek kell egymást felnevelnie a legnagyobb, már felnőtt “gyerek” gyámkodása alatt.”

A sorozat lényege nem változott, a kép alatt a hivatalos leírás is olvasható:

A mexikói származású Acosta család szeretetben tölti a mindennapjait, családi éttermük pedig szinte minden nap megtelik vendégekkel. Egy nap azonban kiderül, hogy az évtizedek óta az USA-ban élő szülőknek nincsenek papírjaik, így a hatóságok letartóztatják őket. Az öt testvérre életük legnehezebb időszaka vár, hiszen mindent meg kell tenniük, hogy egy család maradhassanak, megakadályozzák szüleik kitoloncolását, helyt álljanak a mindennapokban, és tovább vigyék a családi vállalkozást – ez azonban kicsit sem egyszerű. A rangidős Emiliónak fel kell adnia zenei karrierjét, hogy a család feje legyen, ugyanis egyre nagyobb a káosz: Beto és Lucia jegyei romlanak, iskolai viselkedésük egyre rosszabbodik, legkisebb, még csak csecsemő testvérüket el kell látni, Valentina pedig attól retteg, hogy elválasztják őt testvéreitől, és állami gondozásba kerül.

1 hozzászólás Ne habozz!

hunhockey29 - 2021. 04. 04. 09:07

Ez a verzió az eredetihez képest fasorban sincs. Szvsz borzalmasan félrement a casting (ezt nem a mexikói vonalra értem).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz