login |

Hírkedd – Unforgotten 5. évad! Tales 3. évad!

2021. 04. 06. 09:06 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Jelenleg ezek a sorozatok érkeznek hetiben a hazai Netflix-re és Amazon-ra, az amerikai sugárzással egy időben. (Ugye a platformok a vásárolt cuccokat szinte mindig évados premierként adják ki.)
 • Mai magyar tévés premier: Jessica Jones 1. évad + Netflix: Az utolsó srácok a Földön: Boldog világvégét!: interaktív különkiadás
 • Premier: Intruder S1, Mira, Royal Detective S2, Hemingway S1 + felkerült a Netflix-re az interaktív The Last Kids on Earth: Happy Apocalypse to You
 • Új szinkron a magyar Netflix-en: Prank Encounters 2. évad
 • Magyar premier Epic Drama: 04.14 Christine Keeler tárgyalása (The Trial of Christine Keeler) 1. évad
 • Magyar premier – VIASAT6: 04.17 Top Gear (Top Gear) 28. évad
 • Magyar premier Netflix: 07.23 Túl a vörös kanapén (Sky Rojo) 2. évad
 • Magyar premier – Cartoon Network: 04.12 Bakugan: Bunyóbolygó (Bakugan Battle Planet) 2. évad (Bakugan: Páncélos szövetség (Bakugan: Armored Alliance)) (folytatás)
 • Aki akarja, meg tudja hallgatni a Man in The High Castle magyar szinkronját az Amazon Prime-on, csak a 2×03-at kell elindítania. Sajnos nincs stáblista, a hangokat pedig saját kútfőből nem tudom megfejteni.
 • A Star Trek: Picard 2. évadja 2022-ben érkezik a Paramount+-ra – és itthon az Amazon Prime Video-ra.
 • És, ha már Star Trek: Picard: bejelentésre került egy nagy visszatérő, John de Lancie, mint a Next Generation-s Q szerepelni fog az új évadban.
 • Jessica Walter halála előtt még leforgatta az Archer 12. évadját.
 • Csak hogy képben legyek: a most futó országos sorozatokban még milyen “nagy hiányzók” vannak, akik kvázi eltűntek a sorozatukból, vagy kispadoznak? Mert azon meglepődtem, hogy Megan Boone (Elizabeth) egy ideje nem nagyon szerepel a The Blacklist-ben, ahogy Stephanie Sosztak (Delilah) is kihagyni látszik jó pár részt az A Million Little Things-ből, meg ugye például Ellen Pompeo különsztorizik a Grey’s Anatomy-ben, Ali Wong pedig csak videóchatezett az American Housewife-ban.
 • A Too Hot To Handle-ös Chloe lesz a The Circle 2. amerikai évadjának az egyik játékosa a Netflix-en.
 • Új sorozat: Lady in the Lake – Apple TV+, készítő: Alma Har’el és Dre Ryan (előbbi rendező is), főszereplő: Natalie Portman és Lupita Nyong’o, egy háziasszony anyáról, akit egy megoldatlan gyilkosság az élete átalakítására, oknyomozásra kényszerít a 60-as évek Baltimore-jában. Így kerül majd kapcsolatba egy keményen, sok munkát és családi életet egyensúlyozva dolgozó asszonnyal, akinek a baltimore-i progresszív fekete ügy előrehaladása fontos.
 • A The Flash-ben visszatérő szereplő lesz Jordan Fisher, mint Bart Allen, Barry és Iris jövőbeli gyere.
 • Eric Lange (Holcomb nyomozó) és Justin Kirk (Hamilton Burger) állandó szereplőnek lett előléptetve a Perry Mason 2. évadjára.
 • Az American Horror Story 10. évadja, az American Horror Story: Double Feature két történetet fog tartalmazni (egymás után vagy egymásba fűzve – tippre lesz majd kapocs köztük), egy “tengermentit”, és egy “homokmentit”.
 • A TNT megint keresztpromózik a CW-val. Előbbi le fogja adni a Kung Fu premierjét, utóbbi pedig leadta a Wipeout premierjét.
 • A Disney+ havi ára Amerikában 7 dollárról 8 dollárra emelkedett. A kedvezményes évi díj pedig 70-ről 80 dollárra.
 • Anja Marquardt volt a The Girlfriend Experience 3. évadjának író-rendezője.
 • Az ITV berendelte a Unforgotten 5. évadját – azonban az egyik főszereplő, Nicola Walker kiszáll a sorozatból.
 • A BET berendelte a Tales 3. évadját.
 • A Netflix berendelte a Get Organized With The Home Edit 2. évadját.
 • Becky Clements, a Snowpiercer egyik vezető írója beszél az évadzáróról. Itt is.
 • Tévés showrunnerök beszélnek arról, amit csináltak volna a járvány kitörése előtt.
 • Vendégszerep: Ian Colletti, Dawn Olivieri, Denyce Lawton – The Hot Zone: Anthrax (visszatérők), Dallas Dupree Young, Oona O’Brien – Cobra Kai (visszatérők), Richard Kind, Maria Bamford – Everything’s Gonna Be Okay (visszatérők), Katy Sullivan – Dexter (visszatérő),
 • Pilotszerep: Devere Rogers, Patti LuPone, Erinn Hayes – OK Boomer (HBO Max), Frankie Quinones, Michelle Ortiz – Punk Ass Bitch (Hulu)
 • Állandó szerep: Jimmi Simpson, Naomie Harris – The Man Who Fell to Earth (Showtime), David Thewlis – Landscapers (BBC/HBO), Alexander Siddig – Shantaram (AppleTv+)
 • A Showder Klub 26. évados premierjében szerepelni fog: Orosz György (műsorvezető), Lorán ‘Trabarna’ Barnabás, Redenczki Marcsi és Somogyi András.
 • Új sorozat: The Ipcress File – ITV, 6 rész, angol, készítő: John Hodge – Len Deighton könyv (itthon a belőle készült film Az Ipcress ügyirat címen ismert) alapján, a hidegháborútól izzó 60-as években játszódó történet egy angol őrmesterről, aki mellékes módokon is pénzt keres. Amikor ezekkel lebukik, akkor meglátják benne és a kiépített hálózatában a lehetőséget, és kémmé teszik. Az első megbízatásához egy angol nukleáris tudós elrablásával gyanúsított személlyel való kapcsolatát is fel kell használnia.
 • Joel Novoa és Marilu Godinez készítésében (előbbi rendezné is) készül sorozat Frida Kahlo, festőnő életéről Carlos Baute executive producerkedése mellett. A főhős elég komoly hatással volt a latinx diaszpórára, a művészetek világának, a feminizmusra és a kultúra egészére is.
 • A Hallmark elkaszálta a Home and Family-t.
 • Wahl Street címmel indít dokureality-t az HBO Max, ami Mark Wahlberg életéről szól, mint vállalkozó, színész, producer és családapa.
 • A brit I Can See Your Voice fix celebzsűrije, illetve találgatói: Jimmy Carr, Alison Hammond és Amanda Holden, műsorvezető: Paddy McGuinness. (Ahogy olvasom a szabályokat, itt ki fogják lőni az amerikai változat baromságait, amik tönkreteszik a játékot, ugyanis két játékos lesz egyszerre, és a jó énekeseket kell kiválasztani, ráadásul, ha valakit rossz énekesre voksol, akkor az énekes kapja a pénzt.)

11 hozzászólás Ne habozz!

Kati néni - 2021. 04. 06. 09:14

Elaine Hendrix megosztott egy pár képet néhány kollégájáról Jessica Walter halála kapcsán, több csoportképen rajta van még a kettőn kívül Susan Sullivan is. Reakció: Mallory Archer hangja és teste.

Mom - 2021. 04. 06. 09:44

Egyelőre nem boldogultam a google-lel, valószínűleg nem jó kulcsszavakat írtam be, de hátha itt is tud valaki segíteni.

Észrevettem, hogy a Yotube előzményeim között megjelennek azok a videók, amiket itt az oldalon nézek meg beágyazott videóként. Ezt ki tudom valahogy kapcsolni? Egyáltalán hogy és miért köti össze a Youtube, hogy én nézem azt a videőt a sorozatjunkie-n?

Hádész - 2021. 04. 06. 09:47

Mom: Ha be vagy jelentkezve, akkor nyilván besorolja azt is, hiába másik oldalra van beágyazva, a youtube az youtube.

Mom - 2021. 04. 06. 09:53

Hádész: de hogy követi a YT azt, amit nem is a YT oldalán csinálok? És ami még fontosabb: hogy tudom ezt lekapcsolni? :D

Unom már folyton törölgetni a megnézési előzményeket. Ha viszont ott hagyom, akkor azok alapján is elkezd olyan sorozatokhoz tartozó videókat ajánlgatni, amik nem is érdekelnek, csak mondjuk az előzetesét néztem meg.

Kissur - 2021. 04. 06. 09:58

Bocsánat, ha már volt valahol, de lemaradtam. Most akkor mégsem lesz FBI magyar premier? Szinkronhangokról sem tudni semmit?

Hádész - 2021. 04. 06. 09:59

Hogyhogy hogy követi? Az itteni videók is youtube-on vannak, attól függetlenül, hogy ide be vannak ágyazva, szóval gyakorlatilag azt is youtube-on csinálod, és ha be vagy jelentkezve a google fiókba, nyilván listázni fogja azt is.

winnie - 2021. 04. 06. 10:06

kissur: igen, pár nappal később kihúztam a listáról a megváltoztatott sajtóoldal hatására, és áttettem a naptárban 2021-esnek. jönni fog, de valamiért nem indítják el most.

Mom - 2021. 04. 06. 10:09

Hádész: értem a logikát, amit írsz, de én akkor sem igazán érzem itt az adatvédelmi elveknek való megfelelést. Az egy dolog, hogy a videó megnézését nyomon követi, de azt, hogy összekapcsolja az én fiókommal, az szerintem átlépi a határt. Bár az végülis mindegy, hogy én mit és hogy érzek :D

Hádész - 2021. 04. 06. 10:19

Mom: Ha google fiókkal be vagy lépve (aminek a yt is része) Chrome-ba/telefonon, akkor minden úgy működik ahogy kell, ha zavar, lépj ki.

Tipca - 2021. 04. 06. 13:38

Most végeztem a Flash 6. évadjával, és a 7. évad első három részével, amiken teljesen látszik, és szépen elválik, hogy valóban így lett vége a 6. évadnak, csak aza három rész átcsúszott a másik évadba.
A kérdésem az volna, hogy a Supergirl esetében is van-e ilyen “átcsúszás”, tehát ott is úgy lesz-e, hogy az új évad első X része még valójában az előző évad utolsó X része. Csak mert annak is elég nagy cliffhangerrel lett vége. (És ott sem győzték le az évad főellenségét.) Vagy ott csak az első rész elején gyorsan feloldják a cliffet, aztán szépen haladnak tovább az új évad sztorijára, amibe beépítik az előző évad főgonoszát?

heidfeld - 2021. 04. 06. 18:35

Nyugodjon Békében, Vári Attila!
Nem ugrott be a hangja, hír hallatán. Pedig több, mint 1200! munkássága hallható.
Unce Upon a Time magyar verziójában, ő volt Zörgőfürge fiának hangja. Innen, már több is eszembe jutott…
Ember a Fellegvárban szinkronját is “teszteltem” – Tetszett.
Ed- DJ. Qualls – Molnár Levente.
Martin Hausmann/Joe Bleke apja/- Sebastian Roché – Epres Attila
7 hangot ismertem fel.
Saorise Monica Jackson /Erin/ is szerepet kapott The Flash filmben. Jó kérdés, hogy nem fedi-e egymást két forgatás? Derry Girls S3 nyárra volt tervezve.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz