login |

Ázsia a Netflixen: Do You like Brahms?

2021. 04. 07. 14:50 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: ajánló, Ázsia sorozatozik, kampány, video,

Nemrég került fel a Netflixre ez a koreai sorozat, sajnos csak angol felirattal. A leírása alapján teljesen romantikus témájú.

A leírás szerint benne egy, a zenei tanulását később kezdő hegedűművész az ebből fakadó nehézségei mellett beleszeret egy gyönyörű lelkű, tehetséges zongoraművészbe.

A plakát alatt, a tovább mögött előzetes. Szereplők: Park Eun-bin, Kim Min-jae, Kim Sung-cheol.

3 hozzászólás Ne habozz!

Csanád - 2021. 04. 07. 21:18

Harmadik részig jutottam, de aludnom kell rá egyet, mert eddig sajnos túl vontatott nekem és bár a körvonalazódó konfliktusok érdekesnek tünnek, a karakterekkel eddig nem nagyon tudtam azonosulni, pedig ők se tünnek unalmasnak.

Csanád - 2021. 04. 08. 22:39

Hát, nagyon necces, de be fogom fejezni. Az ötödik résztől kezdve élvezetesebb lesz, de túl sok az üresjárat. A karakterekkel meg valami nagyon nem stimmel, elvétve vannak hiteles, átérezhető jeleneteik, inkább eljátszanak egymás mellett, ezzel teljesen hidegen hagyva a nézőt. Ennyire unalmas mellékszereplőket pedig nagyon rég láttam, őket nézni is kifejezetten fárasztó. Illetve ami rendkívül zavar, az a szemtelenül kevés zenélés, értem, hogy nem ez volt a koncepció, de akkor is lehetnének benne igényesebb zenés jelenetek, hamár ebbe a közegbe helyezik el a sorozatot.

LambSkewers - 2021. 04. 12. 17:39

Nekem a többiekkel ellentétben meg pont az első pár része tetszett. Anno a 8-10. körül én dobtam, mert a főszereplő csaj nem volt szimpi. Egyetértek, hogy kevés a zenés jelenet benne. Én azt hiányoltam, hogy a két főszereplő ameddig én kitartottam és néztem *spoiler* egyszer sem játszott közösen hangszeren. *spoiler vége*

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz