login |

4 hozzászólás Ne habozz!

Mikilós - 2021. 04. 07. 13:06

Azért azt sajnálom, hogy a Prime is olyan tucat csatorna lett, ahol már a premier sorozatok csak késő este mennek és csak NCIS, Hawaii Five-O és a többi agyon ismételt sorozatok mennek főműsorban.

Persze tudom, hogy miért, ezek ismertek, a néző leül azt bámulja, kvázi eladható, de akkor is kár, hogy az új sorozatoknak alig adnak esélyt főműsor időben.

Pedig induláskor biztató volt, hogy nem a TV2-n kell késő este nézni új sorozatokat, hanem itt a Prime amely kifejezetten erre volt “tervezve”.

Dávid - 2021. 04. 07. 14:52

Az lesz a trend, hogy az új sorozatokat nézhetetlen időpontban fogják sugározni? Lásd pl. Az igazság játszmája c. sorozat(The fix), amelynek a premiere holnap 0:40-kor lesz. Mégis mire számítanak az Rtl klubnál? Ha eleve parkolópályára szánják a sorozatot, akkor minek vették meg?

winnie - 2021. 04. 07. 14:55

lehet, hogy akkor vették meg, amikor bíztak a jobb szereplésben, lehet, hogy csomag részeként vágták hozzájuk, passz, lehet magyarázat. de a jelek szerint elég komolyan számítanak a csatornáknak a fix, krimiismétlések által hozott nézettségek, még akkor is, ha csak pár százalékosak, hogy még egy ilyen premiert sem mernek kockáztatni. mert ugye általában más kábeladóknál (axn, viasat, comedy centrla) is igaz, hogy a régi, kedvelt cuccok ismétlései jobban hoznak, mint a premiersorozatok.

Deny - 2021. 04. 07. 15:41

winnie: Én ezt csak azért nem tudom megérteni, mert mindkét csatornának van egy tucat kábelcsatornája, ahol el lehetne lőni ezeket a kaszált sorozatokat, és ezzel kb. csak a TV2 él. Az RTL2-nek kvázi semmi értelme nincs, és olyan is gyakran előfordul, hogy szó szerint ugynazok a sorozatok (sőt évadok!) mennek párhuzamosan mondjuk az RTL+-on és a Sorozat+-on pár óra eltéréssel. Ennek így semmi értelme szerintem. Miért nem mutatják be a The Fixet inkább valamelyik kis csatornán normális időpontban?

Azon nem csodálkozom, hogy a Prime egyébként késő estére száműzte a premier sorozatokat (bár nem mindet), mert a Hawaii Five-O ismétlései elég jól hoznak például.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz