login |

Emlékeztető: Az igazság játszmája 1. évad

2021. 04. 07. 17:50 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. RTL Klub. 00:40. The Fix – 1×01 (pilotkritika + második blikk + finálékritika + szinkronos előzetes + eredeti hosszú előzetes + szinkronhangok) – csütörtök kivételével minden hétköznap!

Az RTL Klub egy 1 évados átívelős krimit hoz elég gyorsan darálva, amit a műfaj kedvelőinek mindenképp ajánlok (főleg, hogy teljesen lezárt), még akkor is, ha a kezdése sokkal jobban bejött nekem, mint a zárása – erről bővebben a fenti linkeken lehet olvasni.

A kép alatt a hivatalos leírás:

Maya Travis (Robin Tunney) ügyésznő élete összeomlik, amikor elveszti a nagy nyilvánosság előtt zajló pert. A kettős gyilkosság alól felmentett népszerű sztár, Severen Johnson (Adewale Akinnuoye-Agbaje) hiába kerül ki győztesként, senki nem hisz az ártatlanságában. A közvélemény úgy véli, hogy szabadságát kizárólag a minden hájjal megkent Ezra Wolf (Scott Cohen) sztárügyvédnek, a Farkasnak köszönheti, aki bármire képes a sikerért. Egy újabb gyilkosság miatt Severen Johnson ismét gyanúba keveredik, és Maya visszatér, hogy elégtételt vegyen, és végre rács mögé juttassa a férfit.

2 hozzászólás Ne habozz!

Eltiron - 2021. 04. 08. 11:47

Már épp fel akartam adni a gondolkodást és ráguglizni, hogy honnan olyan ismerős a főszereplő csaj, amikor beugrott, hogy a Dr. House pilotjában ő volt a páciens.

Allanoron - 2021. 04. 10. 20:42

Nekem a színésznő neve ismerős volt, mert anno az egyik főszereplője volt egy tini filmnek, a Bűvölet (The Craft). Emellett sok másik filmben is szerepelt, meg sorozatokban is, azok közül az egyik emlékezetes a Mentalista, ahol Lisbon ügynök szerepébe bújt. Ezért is nem volt nehéz jelenlegi szerepébe beilleszkedni, gondolom. Még csak az első epizódot láttam eddig, de kíváncsi vagyok a folytatásokra, mert ez az egy rész is sok mindent akar elárulni, de mégiscsak sikerül rejtve tartani azokat. A “Farkas” nevű ügyvéd tartozik valakinek, akinek a verőembere erre figyelmezteti is. Severen nevezetű gyanúsított pedig hangoztatja, hogy ártatlan és nem bántotta volt barátnőjét, erre meg előkerül egy felvétel. Severennek több gyermeke is van, sajátja és neveltje is, köztük Star nevezetű saját lánya, aki ingadozik, hogy mit is higgyen, mert Ő talán ismeri az apja enyhén agresszív természetét, amit eddig mi még nem, kivéve, amikor Maya nevezetű főszereplőnk egy kérdéssel csőbe húzza. Mindezek mellett pedig elindul egy másik érdekes szál, ami azt hivatott bemutatni, hogy a dicsőségért és a pénzért van, aki képes eladni a lelkét az ördögnek. Akkor mi a helyzet azzal a bizonyos esküvel, amit egy ügyésznek le kell tennie? Vagy nem is létezik ilyen? Nos, tényleg kíváncsi leszek a többi részre is, és ilyen indítás mellett nem várom meg, hogy leadják szinkronosan, hanem eredetiben megnézem, felirattal.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz