login |

Emlékeztető: Next – A kód 1. évad

2021. 04. 07. 18:50 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. Prime. 00:00. neXt – 1×01 (pilotkritika: winnie – 3,5/10, human – 5/10 + szinkronos előzetes)

1 évad jutott a FOX idei, azaz 2020/21-es, de egyébként már az előző szezonra berendelt mesterséges intelligenciás technothrillerjének, amihez most látom, hogy nem írtam finálékritikát, így lehet, hogy ezt pótolom, hacsak nem kapunk rajongói írást hozzá az elkövetkező napokban. Tudom, hogy sokan bántották a John Slattery főszereplésével készített sorozatot (én is!), de az biztos, hogy voltak benne remek WTF-ok, és abszolút valóságalappal rendelkező technológiai szálat.

Ez a hivatalos leírás – bővebben a fenti linkeken:

A technikai zseni Paul LeBlanc kénytelen szövetségre lépni Shea Salazar különleges ügynökkel, miután a férfi által alapított, de később a testvére által vezetett számítástechnikai cégtől kiszabadul egy mesterséges intelligencia, ami napról napra okosabb és veszélyesebb lesz az emberiségre nézve.

3 hozzászólás Ne habozz!

Jancsika - 2021. 04. 08. 23:09

Mennyire van lezarva a sztori? Nem szeretek ugy sorozatot nezni ha nincs vege…

winnie - 2021. 04. 09. 06:30

az nem jó, mert akkor sok most futó sorozatot sem tudsz nézni évekig:) viccen kívül. lezártak az évadok, a fő sztorit befejezték.

david - 2021. 04. 09. 19:47

értem én hogy covid meg minden, de ez a szinkron gyalázatos.
mintha valami 70 éves vénember beszélne Slattery-vel egy időben, de az FBI-os csaj hangja is.. mintha az utcáról rángattak volna be valakit :O

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz