login |

Finálé előtt: Shameless

2021. 04. 07. 16:10 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: video,

Kicentizte a Shameless, de nem sokkal a finálé tévés sugárzásának időpontja előtt sikerült befejezni a sorozat forgatását. Vajon beváltotta a hozzá fűzött reményeket a 11. szezon? Vagy az csak most fog eldőlni, ha adásba kerül a finálé? Aminek a címe Father Frank, Full of Grace lesz. Jövünk majd kritikával, de addig is lehet búcsúzkodni, a tovább mögött a finálé promója – itt már nem lesz komoly húzás és jön a hepiend, nem?

8 hozzászólás Ne habozz!

majomka - 2021. 04. 07. 17:59

Ahh, majdnem akkora a pátosz bennem, mint a House MD befejező része előtt :(

Alain Prosztó - 2021. 04. 07. 18:22

Tudom, hogy sok esély nincs rá, de azért remek lenne, ha vissza tudták volna hozni Emmy-t egy jelenet erejéig a fináléra.

Necridus - 2021. 04. 07. 18:37

Alain Prosztó:

Nézegettem nagyon sok közösségi felületet, vagy nagyon jól leplezik, vagy tényleg nem tudták/akarták visszahívni. Viszont Mickey nagyon örül valaki újonnan a bárba betérőnek a trailerben. Gyanús!

Egyébként az 1×12-nek (első évad fináléjának) ugyanez volt a címe. Kíváncsi vagyok, mi ennek az oka:)

Alain Prosztó - 2021. 04. 07. 18:43

Tényleg, Mandy Milkovich is nagyon eltűnt, ugye Lip életében egyszer felbukkant valami callgirl-féleségként. Sokáig azt hittem, hogy elő fog kerülni még, de aztán nem.

heidfeld - 2021. 04. 07. 22:40

Mandy-spinoff-ot nagyon megnéznék, ahogy átvenné a Milkovich család vezetését!

Aurora - 2021. 04. 12. 12:34

Elég langyosra sikerült finálé. Sok minden kérdéses volt előtte (ház eladás, ki hova költözik, Kev és V mit hogyan csinálnak…), és hát nem sok mindenre lett válasz. Nem érzem lezártnak. Nem fogok spoilerezni ezen az oldalon, de én valahol jobbra számítottam.
Becsületes nézője voltam 11 éven át, és nagyon örültem, hogy a covid ellenére is van új évad. Hiányozni fog a sorozat, sok kedvencem lett benne :)

Tom - 2021. 04. 12. 17:53

Aurora: igazából minden szereplőnek úgy végződött a sztorija, ahogy eddig más távozó színészeknek/színésznőnek. Majdnem mindenkinek lett esélye egy jobb életre, úgy ahogy anno Fionanak, egészen visszavezetve Sheilaig. Aztán, hogy mennyire éltek vele..? Reméljük a legjobbakat. Szerintem pont ez a jó a sorozatban, hogy életszerű, csalódtam volna, ha egy tipikus filmes happy endet a szánkba rágnak. De persze ez nézőpont kérdése.
Gyönyörű lezárás volt, kíváncsi leszek a kritikára:)

Aurora - 2021. 04. 13. 16:59

Tom: A totál happy end nagyon elrontotta volna az egészet, azzal egyet értek. Frank sztorijának a végén voltam meglepődve, mert nála nem ezt vártam, de a többiek… Meh, olyan langyos víz partot mos kb :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz