login |

Hírszerda – Star Trek: Lower Decks 3. évad! Duncanville 3. évad!

2021. 04. 07. 09:17 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Ezek a saját gyártású sorozatok nem elérhetőek a hazai Netflix, Amazon Prime Video és HBO GO felületén.
 • Mai magyar premier: Az igazság játszmája 1. évad, Next – A kód 1. évad, SWAT – Különleges egység 4. évad, SEAL Team 4. évad + tévés premier: Batwoman 2. évad + Netflix: Instant dohány 1. évad, Hogyan éljük túl az esküvőnket 1. évad, A világ legnagyobb műkincsrablása 1. évad, Monumentális esküvők 2. évad
 • Premier: Chad S1, Nick Cannon Presents: Wild ‘n Out S21 + Finálé: Demi Lovato: Dancing With The Devil S1, Soul of a Nation S1
 • Teljes évados premier: Snabba Cash S1 (Netflix), The Wedding Coach S1 (Netflix), This Is a Robbery: The World’s Biggest Art Heist S1 (Netflix), The Big Day S2 (Netflix)
 • Magyar premier – Duna: 04.15 Alpesi őrjárat (Un passo dal cielo) 5. évad
 • Magyar premier – Netflix: 05.20 Más, mint a többiek (Special) 2. évad
 • Magyar premier – Nick Jr.: 04.12 Barbapapa (Barbapapa – One Big Happy Family!) 1. évad (folytatás)
 • Robert Kirkman a hallgatásával, valamint a “Lehetséges” válaszával utalt arra, hogy valóban készül nem angol nyelvű, nem Amerikában játszódó The Walking Dead-spinoff.
 • Készül az angol Motherland című komédia amerikai adaptációja Sharon Horgan és Paul Feig executive produceri részvételével. A készítő Julieanne Smolinski.
 • Karanténforgatás: a héten forgatják az HBO Max-os Friends reuniont.
 • A The Boys 3. évadjához Katia Winter csatlakozott, mint a képregényből ismert Little Nina.
 • Jennifer Connelly (Melanie) vissza fog térni a Snowpiercer 3. évadjára, bár arról nem tudni, hogy milyen kapacitásban.
 • A Luis Miguel: The Series 2. évadja két idősávos lesz, az énekes gyerekkora is szerepet fog kapni.
 • Az AMC 4. évadot készít a Better Call Saul websorozatának, az Employee Training-nek. A Gustavo Fring, Mike és Kim által “vezetett” szezonok után az S4 új karakterekre fog koncentrálni.
 • Amerikában a CW kezdi el adni a Wellington Paranormal-t. És utána az HBO Max-ra is fel fog kerülni.
 • Az már korábban kiderült, hogy a Peacock része lesz a WWE Network, de a platform ki fogja vágni a pankráció meccsek rasszista és profánabb megnyilvánulásait.
 • Az Apple gyártói szerződést írt alá Natalie Portman produkciós cégével.
 • A Black Monday 3. évad 05.23-án kezd a Showtime-on.
 • A Paramount+ berendelte a Star Trek: Lower Decks 3. évadját.
 • A FOX berendelte a Duncanville 3. évadját.
 • A Peacock berendelte Archibald’s Next Big Thing 4. évadját.
 • Patrick John Flueger (Ruzek) beszél a Chicago PD múlt heti részéről.
 • Elgin James, a Mayans MC készítője beszél a múlt heti epizódról.
 • Vendégszerep: Anger Zsolt – Apatigris, Charlie Barnett, Max Jenkins, Ana Ortiz, Utkarsh Ambudkar, Lauren Weedman, Buck Andrews, Anjali Bhimani, Ajay Mehta, Karan Soni – Special (visszatérők), Mackenzie Cardwell – Upload (visszatérő),
 • Pilotszerep: Barry Watson, Mouzam Makkar, Mary-Charles Jones, Aidan Gemme, Will Meyers, Daniel Puig – Naomi (CW), Nicholas Podany – Powerpuff (CW)
 • Állandó szerep: Stanley Tucci, David Tennant, Dolly Wells, Lydia West – Inside Man (BBC/Netflix), Christopher Gorham – The Lincoln Lawyer (Netflix), Joseph David-Jones, Khaliah Johnson – The 4400 (CW),
 • Interjú: a The Challenge: All Stars első kiesője, Denis Leary (Apu – The Moodys), Kevin Bacon (Jackie – City on a Hill), Tahar Rahim + még egy (Charles Sobhraj – The Sepent),
 • A Való Világ-epizódok kb 100 ezres nézettséget produkáltak az RTL Most-on, a Keresztanyu és a Cápák között 40 ezreseket.
 • Pilotszkript: Truly Like Lightning – Showtime, készítő: David Duchovny, Tyler Nilson és Michael Schwartz, főszereplő: David Duchovny – utóbbi könyve alapján, egy, a rendszeren kívül, egy szinte biblikusan sivatagi területen 3 feleségével és 10 gyerekével élő egykori hollywoodi kaszkadőrről, akinek az életét egy ingatlanbefektető teljesen felforgatja, hiszen el akarja őket üldözni a lakhelyükről, visszakényszeríteni a családot a 21. századi Amerika csábításaiba és modernitásába.
 • Sorozatberendelés: Minx – HBO Max, készítő: Ellen Rapoport, executive producer: Paul Feig, a 70-es évek Los Angeles-ében játszódó történet egy komoly, fiatal feministáról, aki összeáll egy lepukkant kiadóval, hogy elkészítse az első, nőknek szóló erotikus magazint. Szereplők: Ophelia Lovibond, Jake Johnson, Idara Victor, Jessica Lowe, Lennon Parham, Michael Angarano, Oscar Montoya.
 • Új sorozat: The Long Call – ITV, 4 rész, angol, készítő: Kelly Jones – Ann Cleeves könyve alapján, egy nyomozóról, aki visszatér Devon megyébe evangélikus közösségébe, ahol felnőtt, hogy részt vegyen apja temetésén. Hamarosan egy gyilkossági nyomozásba keveredik, miután egy albatrosz nyaktetkós férfi holttestére bukkannak otthonától nem messze. Emiatt a nyomozó kénytelen ismét megmerítkezni a közösségben, ahol gyilkosság és intrika fortyog a felszín alatt.
 • A YouTube Premium berendelte a Released 2. évadját. Az új évadban DDG, Demi Lovato, Sub Urban kap többek között kiemelést.
 • A Wild ‘N Out visszatér az MTV-re, a mostani szezon vendégei lesznek: Lost Boyz, Fatboy SSE, Trinidad James, a Black Ink Crew: Compton szereplői, Cuban Doll, Juvenile, Headkrack, Da Brat, Ambjaay, MC Lyte, Rapsody, FABO, 24kGolden, Big Tigger, OMB Peezy, Tyla Yaweh, Young Joc, Peter & Corey Gunz, Queen Najia, Donnell Rawlings.
 • Az NBC berendelte 10 részre The Wheel című brit vetélkedőnek az amerikai változatát. Ebben celebek ülnek egy forgó keréken, mindegyik jártas egy témában és a játékosnak az ő témaköreikben kell kérdésekre válaszolnia – ha mázlija van, akkor pont annak segítségével, akihez a téma tartozik. Itt egy epizód – itt tényleg csak annyi a gimmick, hogy olykor 10-20 másodpercig forognak zenére.

11 hozzászólás Ne habozz!

Tibi - 2021. 04. 07. 09:44

Jön a Colony a magyar Netflixre, igaz, csak az első 2 évad. Dátumot még nem látni mellette.
(És ezzel lesz még egy sorozat, amivel szemeztem, de sose néztem meg. Na majd most a Netflixen kap esélyt :))

winnie - 2021. 04. 07. 09:52

az első 2 évad fent van (igaz, nem magyarul, gondolom), szóval én arra gondoltam, hogy éppen a 3. évad fog jönni.

Heianorge - 2021. 04. 07. 11:13

Better Call Saul: Employee Trainingnek tavaly tavasszal már kiadták a harmadik évadát Ethics Training with Kim Wexler címen.

winnie - 2021. 04. 07. 11:50

sorry,4. évad, ofkoz!

Enzo - 2021. 04. 07. 13:38

Napi közmédia-szánalom:
https://www.facebook.com/filmszeresz/posts/138957301563551
(A Jessica Jones vágottan fog menni késő este az M2-n…)

Flanker - 2021. 04. 07. 13:56

@Enzo: ez de gáz bakker..

heidfeld - 2021. 04. 07. 15:41

@Enzo: Ez tényleg gáz.
Napközben megértettem – bizonyos fokig -, hogy megvágják a meleg, vagy Egy Francia Falu kapcsán durva, véres jeleneteket.
Pozitív példát is mondjak, magyar televíziózásban: Viasat 6-on, Lagertha-Astrid jelenet teljesen lemehetett, késő este. Sok országban, csak a vágott verzió.
Katia Winter – The Boys S3? Remek hír!

juhaszvik - 2021. 04. 07. 15:44

Enzo: amikor olvastam a kommented, azt hittem, hogy annyi a “poén”, hogy a durva jeleneteket minek kivágni 22.00 után. De nem… ez tényleg szánalmas. Megvesznek egy tartalmat a netflix gyártásában, amiről lehet tudni, hogy progresszíven áll hozzá a nemi kérdésekhez, aztán szépen kivágják belőle a meleg jeleneteket.
Úgy érzem magam, mintha valami közel-keleti országban laknék. :(

ArpHalliwell - 2021. 04. 07. 18:59

A közmédiánál évek óta csak lejjebb van, pénz van dögivel, vannak is érdekes és hiánypótló vásárolt tartalmak, de az az agymosás, gyülöletkampány ami a műsoraik között van undorító. Jóérzésű ember nem is nézi már.
Azt megint csak nem gondolnám, hogy egy kultúrára és értelmes tartalomra vágyó tizen/huszonéves 2021-ben pont az M2-re kapcsolna, csak mert a hatalom azt jelölte ki a fiatalok csatornájának. Akit érdekelt a Jessica Jones ebből a korosztályból úgy gondolom Netflixen megnézte vagy letöltötte torrentről.

Kissur - 2021. 04. 07. 20:56

Tegnap óta forog a Brooklyn 99 utolsó évada.

kiskiraly - 2021. 04. 07. 22:06

Mária Terézia 3. évad-ról
– A csehek visszatérnek a 3. évadra (nem mondtak nemet se korábban, csak az aktális költségvetés miatt halasztgatták)
– A rendező (Robert Dornhelm) visszatér
– Csak egy rész lesz forgatva, ez kb 100 perces lesz.
– Az immár TV filmes 3. “évad” Mária Terézia uralkodásának utolsó korszakáról szól, többek között a férje, I. Ferenc halálról is.
– Forgatás kezdete: 2021 áprilisa/májusa
– A színészek nem biztos hogy visszatérnek, elképzelhető új szereposztás

Linkek:

cseh: https://znojemsky.denik.cz/kultura_region/marie-terezie-ct-serial-20210304.html

szlovák:https://strategie.hnonline.sk/media/2321555-televizie-nakrucaju-finale-vypravnej-miniserie-maria-terezia

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz