login |

Emlékeztető: Észbontók 9. évad

2021. 04. 12. 17:20 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék, vetélkedő,

Ma. 19:00. VIASAT3. Észbontók – 9×01-02 (előzetesek) – a folytatásban 20:00-tól, előtte mindig az előző napi ismétlés lesz este 7-től

Visszatér az egyik legrégebb óta futó kábeles celebes vetélkedő, ami lehet, hogy nem csak kábeles és celebes szinten a legrégebbi? A lényeg nem változik, továbbra is vicceseket próbálnak mondani az alanyok a kérdésekre/állításokra (lehetőleg minél hajmeresztőbbet), és idén újítás lesz, hogy földrajzi kérdést vagy állítást is kapnak, hogy vaktérképre mutogassanak, ami azért jelzi, hogy apad ki a készítő kútfő, hiszen ezt rémisztően alacsony labdának érzem, ami nulla kreativitást kíván meg. Ugyanis míg a delikvensek nem mindig tudnak jól hangzó butaságot mondani a kérdésre, addig egy térképen bárki bármilyen kérdésre tud nagy marhaságra mutatni.

Az idei celebek között ott lesz Borbély Alexandra, Cooky, Ganxsta Zolee, Gyuricza Dóra, Horváth Boldi, Horváth Sisa Anna, Kamarás Iván, Molnár Nini, Molnár Tamás, Ónodi Eszter, Rácz Jenő, Scherer Péter, Sztarenki Dóra és Vásáry André.

7 hozzászólás Ne habozz!

Never - 2021. 04. 12. 17:31

imadom! Nem tudom hogy licensz alapjan keszult vagy sajat produkcio de tokeletes szorakozast nyujt egesz heten. Persze nem szabad komolyan venni :)

winnie - 2021. 04. 12. 18:28

én mindig sajátnak hittem, de sosem gondoltam bele.

razs - 2021. 04. 12. 19:08

Érdekes, engem olyan szinten taszít ez a műsor, hogy még egy részt sem tudtam végignézni. Valahányszor odakapcsolok, az első égbe kiáltó ostobaságnál nem bírom tovább nézni. Ha megjátszott szerep, akkor azért, ha pedig valóban ekkora a sötétség, akkor azért. Szóval számomra teljesen mindegy, így sem, úgy sem tetszene.

Szerintem egyáltalán nem humoros, hogy valaki arra produkálja magát, hogy nincs meg neki az alap műveltség ezred része. Irgalmatlanul taszító számomra. De természetesen ízlések és pofonok, ezért van a TV távirányító. Amúgy csomó TV-s vetélkedőt, kvízműsort és valóságshowt néztem és tartottam szórakoztatónak.

s.cs. - 2021. 04. 12. 22:19

Régi cikk alapján úgy rémlett, saját produkció, utána kerestem pont ezért, de okosabb nem lettem. Egyik helyen azt írják, hogy saját produkció (tovább értékesítik Csehországban), máshol pedig, hogy holland formátumot vettek át.

Flanker - 2021. 04. 12. 23:52

Oké, ez a plakát jó :D

Trallala - 2021. 04. 13. 05:07

Imádom! Engem nagyon szórakoztat. Az elmúlt 10 év filmes vígjátékai egybe gyúrva nem nevettetnek meg annyira, mint ebből 3 perc.

winnie - 2021. 04. 17. 18:43

Az egyik előzetesben bedobták a klasszikus Sas Józsi-poént, hogy a hét vezért összemossák a hét törpével. Ez túlságosan kiszámítható volt, hogy egyrészt ezt akarják hallani a készítők, és az is, hogy ezt fogják mondani a játékosok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz