login |

Ezt nézték a magyar Netflix-felhasználók (04.10-04.16)

2021. 04. 18. 18:50 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: Netflixes nézettség

(Az előző heti toplista – a Netflixes napi sorozatos toplistái kapcsán itt írtam bővebben, a poszt szerintem elég sok kérdést megválaszol és segít pár tévhit eloszlatásában, érdemes csekkolni.)

Lássuk, hogy a csütörtökkel véget ért Netflix-es hét mit hozott!

Az elég látványos, hogy a Netflix ezt az időszakot megúszósra vette, hiszen hetekig nem rukkol elő “blockbuster” sorozattal, olyan premierrel, aminek első lehet komoly globális tarolásra (volt egy star power-ös Dad Stop Embarassing Me!-je, de az esélytelen volt, és a premier napján csak féltucat országban volt top10, viszont az USA/Jamaica/Nigéria trióban első helyen nyitott, és még most is ott van) – de majd most pénteken.

Szóval a blockbuster-hiányban a The Serpent fogta magát és nem engedte el, így kell ezt csinálni: 7., 5., 6., 4., 3., 2. és utána egy teljes héten át első. Végigjárta mondhatni a szamárlétrát. A második helyen a La Casa de Papel volt monolit, és itt látszik azért, hogy míg a Who Killed Sara? és a(z egyre impresszívebb!) Ginny and Georgia viszonylag stabil a középmezőnyben, addig a The Irregulars elkezdett kifele tartani a top10-ből.

Újoncként a héten a The Circle érkezett, a második napra már 4. lett (nem tudom megítélni, hogy ez meglepetés vagy papírforma, hiszen az S1 még a listák előtt kezdett, a francia és a brazil változat meg nem volt top10-es), valamint (valamiért) az Unorthodox, amihez lehet, hogy talál valaki egy cikket vagy valamit, mert eléggé randomnak tűnik. Illetve péntekre benézett a Lupin is, minden bizonnyal a magyar szinkronnak köszönhetően. És, ha már való élet hatás, akkor emlékezzünk meg a The Crown-ról, mely hirtelen a 3. helyre lőtt fel, minden bizonnyal Fülöp herceg IRL halálának köszönhetően.

A lista elvesztette a Formula 1: Drive To Survive-ot, illetve a Behind Her Eyes is (megint) búcsút készül inteni.

A mostani premierek közül nem lett top10 – nem hiszem, hogy bármelyik kimaradó meglepő lenne, bár érdekes megnézni, hogy melyik országban top10-es siker a Mighty Express: Dániában a premier óta jelen van, de egy-egy napra a svédeknél, a lengyeleknél, a braziloknál és a hollandoknál is ott volt, de például a Sisyphus a románoknál top5, igaz, a régiónkban máshol nem:

  • 04.13: Az expresszvonat (Mighty Express) 3. évad
  • 04.13: Szerelem egy életen át: Hat szerelmes történet (My Love: Six Stories of True Love) 1. évad
  • 04.14: Apa, ne égess már! (Dad Stop Embarrassing Me!) 1. évad
  • 04.15: Sziszifusz a modern korban (Sisyphus) 1. évad
  • 04.15: Helló, én vagyok! (Hello, Me!) 1. évad

2 hozzászólás Ne habozz!

Scat - 2021. 04. 18. 21:00

A koronában én is benne vagyok. Még tavaly félretettem a harmadik évad elején, mert kissé tömény volt egyhuzamban az első kettő.

A herceg halála miatt viszont gondoltam folytatom egy résszel, hátha újra megjön a kedvem hozzá. Azóta is darálom :)

Thomas - 2021. 04. 19. 14:22

Winnie, írjál egy régebbi Netflixes kedvencedről egy új ajánlót, hogy be tudod-e nyomni a top10-be egy ilyen álmosabb időszakban, amikor nincs annyi nagy premier:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz