login |

Hírhétfő – In My Skin 2. évad!

2021. 04. 19. 09:04 - Írta: winnie

23 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Luis Miguel élete 2. évad (2 rész!), Easttowni rejtélyek 1. évad, A bizalom ára 1. évad, Babi kávézója 2. évad (folytatás)
 • Premier: Mare of Easttown S1, Godfather of Harlem S2 (vendégblogger?), Luis Miguel: The Series S2 (vendégblogger?), Call The Midwife S10 (vendégblogger?), Impact with Gal Gadot S1, Confronting a Serial Killer S1, Mastermind of Murder S1, WWE’s Most Wanted Treasures S1, Couples Therapy S1, The Food That Built America: Snack Sized S1, Symon’s Dinners Cooking Out S2, Crime Investigation Australia Most Infamous S3 + Finálé: The Food That Built America S2, Sister Wives S11, How It Really Happened with Hill Harper S6, The People v. The Klan S1, Tournament of Champions S2, The Real Housewives of Atlanta S13 + lement az új The Matchmaker Mysteries-epizód, a The Art of The Kill
 • Teljes évados premier: Ackley Bridge S4 (Channel 4)
 • Magyar premier – AppleTv+: 05.14 Próbálkozás (Trying) 2. évad
 • Magyar premier – Disney Csatorna: 05.31 Kikiwaka tábor (Bunk’d) 5. évad
 • Heti reboot: A németek dolgoznak a Raumpatrouille — Die phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion (itthon: Az Õrjárat a kozmoszban – Az Orion űrhajó fantasztikus kalandjai) új változatán. A készítő Volker Engel és Gesa Engel lenne, és a régi széria történetét folytatná karakterek új korosztályával, miközben megtartana bizonyos ikonikus jellemzőket (pl. Starlight kaszinó), de közben aktuális környezeti problémákkal is foglalkozna, hiszen a világot a klímaváltozás viselte meg az új sztori szerint, a hajóra pedig új rekruták kerülnek, például egy menekült családból származó vadászgép pilótanő, valamint a legendás McLane parancsnok unokája. És többek között nekik kell összekovácsolódniuk kiképzésük során, amikor hirtelen egy kíméletlen háború célpontjaivá válnak, melyet távoli bolygó forrásaiért vívnak.
 • A The Walking Dead 11. évadja 3 nyolc részes adagban fog adásba kerülni.
 • Jesse Metcalfe az 5. évad során ki fog szállni a Chesapeake Shores-ból.
 • A The Sinner 4. évadjának a főhőse egy fiatal nő lesz, aki egy prominens halászcsaládba született, és joviális maggatartása örökre megváltozik, amikor egy szörnyű tragédia kisiklatja az életét.
 • A Star Wars: Bad Batch 70 perces pilottal fog indítani.
 • Új sorozat: Beacon 23 – Specturm & AMC, készítő: Zak Penn, főszereplő: Lena Headey – Hugh Howey könyve alapján, thriller és szerelmi történet két emberről, akik az űr legsötétebb zugában, az ismert univerzum határán elhelyezkedő világítótoronyban rekednek. (A korábbi leírásunk ez volt, amikor még pár éve berendelték: ” A 23. században játszódó történet, melyben jelzőfények segítik űrhajóknak elkerülni a katasztrófákat. A történet egy férfiról szól, aki úgy gondolja, hogy rálelhet a békéjére, amikor elvállalja egy ilyen elhagyatott világítótorony kezelését az űrben, azonban hamar rájön, hogy múltja elől nem menekülhet el.”)
 • Hivatalos: áprilisban indul az Obi-Wan forgatása.
 • A CBS azzal védekezik a MacGyver-jogokból eredő díjak fizetése kapcsán az eredeti készítők által benyújtott kereset kapcsán, hogy a remake-ek nem spinoffok. Annak ellenére, hogy az induláskor még volt közlemény, amiben annak lett titulálva.
 • A Wu Assassins-filmet Cameron Litvack, Jessica Chou és Yalun Tu írja.
 • A Netflix 05.14-én mutatja be az Undercover előzményfilmjét, a Ferry-t.
 • A BBC3 berendelte az In My Skin 2. évadját.
 • A BET+ berendelte a Tyler Perry’s Ruthless 3. évadját. (Ez még nem hivatalos, de a Produkciós Közlöny lehozta a forgatáskezdés időpontját, és az elmúlt 2 évben ezek alapján megelőlegezett infók eddig elvileg mindig valósnak bizonyultak. De 100% csak akkor lesz mindez, ha hivatalosan is bejelentik. (A hivatalos bejelentésről nem lesz jelzés hírben, mert nem akarunk duplázni, csak akkor szólunk, ha véletlenül mégsem kerül sor rá.)
 • Lily Rabe (Emma) beszél a Tell Me Your Secrets fináléjáról.
 • Meg DeLoatch, a Family Reunion készítője beszél a 3×07-ről.
 • Vendégszerep: Keenan Thompson – Bless The Harts, Steven Bauer – NCIS, Robert I. Mesa – Grey’s Anatomy (visszatérővé válik), Ntare Guma Mbaho Mwine – The Lincoln Lawyer (visszatérő)
 • Állandó szerep: Daniel Zovatto, Lori Petty – Station Eleven (HBO Max), Ben Hardy – The Girl Before (BBC/HBO Max), Howard Charles – Whitstable Pearl (Acorn TV)
 • Interjú: a Them készítői és szereplői, Shannon Albrink (a Demi Lovato: Dancing With The Devil vágója), Elgin James (a Mayans MC showrunnerje), Aldis Hodge (Decourcy – City on a Hill),
 • Még egyszer érdemes megerősíteni, ha valakinek a korábbi hír nem volt meg: a Mellékhatás 2. évadja leghamarabb 2022-ben jöhet az RTL Klub-ra, ugyanis nem sikerült nyáron elkezdeni a forgatást.
 • Miután a Hulu elkezdett dolgozni egy Mike Tyson-sorozaton, az Iron Mike-on (bővebben róla), a legendás bokszoló Tyson is beindult, hogy olyan is legyen, amiben ő is közreműködik. És nem csak valami sufniprojektről van szó, hiszen a tervében (még nincs rá vevő) a főszereplő Jamie Foxx lenne, mellette az executive producer Antoine Fuqua és Martin Scorsese, a készítő pedig Colin Preston.
 • Új sorozat: The 7 Lives Of Lea – Netflix, francia, készítő: Charlotte Sanson, egy nőről, aki egy 30 éve eltűnt fiú holttestére bukkan, és ez visszarepíti 1991-be, ahol minden reggel egy másik ember testében ébred ezután. Szereplők: Raïka Hazanavicius, Khalil Ben Gharbia, Mélanie Doutey, Samuel Benchetrit
 • A Hulu szerezte meg Peter Berg és Matt Tyrnauer dokusorozatát, a The Rise and Fall of Victoria’s Secret-etmmel, amiben 3 részben bemutatják a divatvilág egy szegmensének pozitív és negatív aspektusait, valamint hogy milyen globális hatásokat köszönhetünk a kis cégből nagy branddé előrelépő Victoria’s Secret-nek.
 • Az ITV Studios új vetélkedőt készít Moneyball címmel Ian Wright műsorvezetésével, amiben a semmi és a hatalmas nyeremény között szó szerint egy random pattanó labda dönthet. Egy játékos ugyanis, ha ki akar szállni a játékból a pénzével, akkor még egy utolsó rúgásra kell vállalkoznia.
 • A Channel 4 berendelte 6 részre a Murder Island című immerzív verseny formátumot, amiben a nézőknek kell nyomozót játszania egy ismert író által megírt történetben

23 hozzászólás Ne habozz!

dexike3 - 2021. 04. 19. 09:17

egy rövid interjú Emilia Clarke-kal a GoT jubileum kapcsán:
https://ew.com/tv/emilia-clarke-looks-back-game-of-thrones-season-1-10-years-later/

Energiavampir - 2021. 04. 19. 09:35

Bocs, mintha hiányos lenne a szöveg a MacGyvernél.

winnie - 2021. 04. 19. 09:41

jav.

CrashBoostZoom - 2021. 04. 19. 10:14

Azért az új Orion űrhajóban a “világot a klímaváltozás viselte meg az új sztori szerint” kicsit sántít hiszen eleve azért élnek a tenger alatt (és szállnak fel onnan az űrhajók) már az alap sorozatban is mert a globális felmelegedés lakhatatlanné tette a felszínt. :)

De azért remélem, hogy továbbra is töménytelen mennyiségű ceruzahegyező lesz a pultok beépítve, hogy azokat tekergetve irányítsák az űrhajót. :D Bár erre kicsi az esély.

tvolker4 - 2021. 04. 19. 10:18

@winnie

Nekem még mindig hiányosnak tűnik, mert így ér véget a MacGyver-ről szóló pont: “Annak ellenére, hogy az induláskor” – az nem derül már ki, hogy mi történt akkor.

winnie - 2021. 04. 19. 10:41

francba már:) javítottam, csak gondolom, nyitva volt egy másik ablakban is a poszt, így a javítás után rámentettem az eredetit.

na, most jó!

Kati néni - 2021. 04. 19. 10:44

Hát, Winnie-kém, nem kellett várni a cliffhanger feloldására négy hónapot legalább. Pont ezt olvastam és kaptam egy telefonhívást, és mire jöttem volna kommentelni, már más megtette.

winnie - 2021. 04. 19. 10:45

nem volt túl izgalmas cliff:(

dexike3 - 2021. 04. 19. 10:58

egy videó alatt azt írták, hogy elkezdődött a House of the Dragon forgatása az elmúlt héten. nem tudom igaz e, mert máshol nem találtam infót róla.
ami új és konkrét, hogy becastingolták Fabien Frankel-t Sor Criston Cole szerepére.
sokan vártak valami kis teaser-t HoD-ról a jubileum kapcsán, de nem úgy tűnik, hogy lenne ilyen.

Mz/x - 2021. 04. 19. 11:31

Az NCIS 18 évad folytatásáról a Prime-on lehet tudni valamit?

Szkifi - 2021. 04. 19. 12:24

Nem tudom volt-e már jelezve, de a Chapelle’s Show felkerült a magyar Netflixre is, látszólag 360p-ben :D

alxtriary - 2021. 04. 19. 14:04

A Mare of Easttown-ról lesz kritika?

debali - 2021. 04. 19. 14:15

a LifeTV-n úgy tűnik, hogy szünetre megy/megszűnik a “Van életünk” scripted reality, és mától már 19:00-től lesz a Bréking.

DenisaW - 2021. 04. 19. 14:36

Akkor tippre ezért kaszálták el a MacGyvert. Mondjuk kissé kötsög húzás volt a CBS részéről, mert nulla jele volt a dolognak. Ráadásul nulla lezárást kap a sorozat. Tudom, más sorozatokkal is volt már így, de azért ez a sori egész jó nézettséggel bírt, 6milla péntekenként nem rossz nézőszám. Legalábbis külföldi sajtósok ennyit mondanak.

Chris - 2021. 04. 19. 14:43

A CBS köcsög volt ezért kampányolnak a MacGyver rajongók!

Chris - 2021. 04. 19. 14:46

Lenkovval vagy Winklerrel állnak perben?

winnie - 2021. 04. 19. 14:53

A Hanzer Holdings és az Arlita Inc. a felperes. de ennek nincs köze a kaszához, ez egy 2018-as ügy, amit végig fognak zongorázni mindenképp.

ez volt anno a kereset:

https://www.scribd.com/document/396169986/Hanzer-v-CBS#fullscreen&from_embed

ez pedig a cbs védekezése:

https://deadline.com/wp-content/uploads/2021/04/501336930-Hanzer-v-CBS-Opposition-WM.pdf

winnie - 2021. 04. 19. 14:55

DenisaW: minden héten írjuk a nézettségeket. ez volt a legutóbb

MacGyver (CBS, 20.00) – 4,73M (18-49: 0.47)
Magnum P.I. (CBS, 21.00) – 5,61M (18-49: 0.52)
Blue Bloods (CBS, 22.00) – 6,35M (18-49: 0.54)

ha ki akarták kapni az egyik pénteki sorozatot, akkor a legkevésbé nézettel tették meg. még akkor is, ha ez a műsorsávnak is betudható. szóval ilyen szempontból érthető a dolog. mármint akkor, ha egy futó sorozatot akarnak odatenni, mondjuk az ncis: la-t vagy az equalizert, hogy felhúzzák a napot. a seal team és a swat is szóba jöhet, de nem hiszem, hogy azok annyira jól hoznának, bár azokat meg felhúzni lehet a másik két sorozattal. májusban kiderül, hogy mit akarnak a péntekkel.

Chris - 2021. 04. 19. 15:25

A MacGyvert lehetett volna elpakolni másik napra mondjuk az NCIS mögé de ez csak az én véleményem!

winnie - 2021. 04. 19. 15:37

Nem. Amellett, hogy a csatornák elsődleges célja, hogy ne összevissza pakolják a sorozataikat, a péntek az utolsó menedék. Az nem megoldás, hogy egy gyenge napon (a többihez képest) gyengé(bbe)n hozó sorozatot betolják a legerősebb napra – lehet, hogy jobban hozna ott, de nem olyan jól, mint ami ott van. Ráadásul egy abszolút működő napra, aminek az egységét vétek lenne megbontani. Végig lehet persze menni, hogy a hétfő/csütörtök sem megoldás, maradna a vasárnap és a szerda. max.

DenisaW - 2021. 04. 20. 09:35

Külföldi híreket szoktam nézegetni, és ott eléggé meglepetés lett a sori kaszája. Volt balhé a sorinál azért, nem véletlenül rúgta ki Lenkovot a CBS… Aki amúgy rendesen el is cseszte a sorozatot.
https://www.vanityfair.com/hollywood/2020/07/the-fall-of-a-cbs-showrunner
Mondjuk az kissé érdekes, hogy a Bullból lesz új évad, pedig sokkal rosszabbul áll, ha a lényeges korosztályt veszem alapul,de ott a SWAT is, ami szintén gyengébben hoz, de a MacGyvert meg kaszálják.
Arra kíváncsi leszek, hogy a sori rajongók mit fognak elérni, mert eléggé belendültek a sorozat megmentéséért.
Legalább annyit tennének meg, hogy lezárást adnak neki, esetleg egy film keretében.
No, de hát ez van. Nem mindig azokat a sorozatokat folytatják, amiket kellene.

winnie - 2021. 04. 20. 10:17

lenkov itt irreleváns, hiszen ú a magnumnál is executive producer, ráadásul a bullnál is volt balhé, az pedig kizárt, hogy a bull nemzetközileg jobban eladható legyen, mégis azt tartották meg, aminek jó eséllyel racionális oka van, csak mi nem látunk rá. (például a swat berendelése számomra is őszinte meglepetés volt, és kénytelen vagyok arra gondolni, hogy a vírusnak is valami szerepe lehet.)

az a baj a rajongói dolgokkal (amellett, hogy nem törtek át komolyabb küszöböt, mert elém nem került semmilyen reakció a macgyver kapcsán, pedig sok mindenfele járok), hogy legtöbbször már akkor nem került volna sor a kaszára, ha azok nézik a tévében, akik tiltakoznak.

ThomassLord - 2021. 04. 21. 07:16

Úristen, Jamie Foxx+Antoine Fuqua+Martin Scorsese+Mike Tyson sorozat? Ide vele azonnal!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz